123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Witte wijn vlekken

Witte wijn vlekken verwijderen

Witte wijn vlekken verwijderen


Op deze pagina leest u hoe u vlekken van witte wijn verwijdert uit kleding, van stoffen meubels en van andere oppervlakken. Met ons complete overzicht van reinigingsmethodes krijgt u ieder materiaal weer schoon. Bestel onderaan de pagina bovendien direct alle producten die u nodig heeft.

Heeft u last van een rode wijn vlek? Dan moet u andere reinigingsmethodes gebruiken dan voor het verwijderen van witte wijn vlekken. Bekijk onze speciale pagina over het verwijderen van rode wijn vlekken om al onze effectieve tips te vinden.

Hoe verwijder ik een witte wijn vlek uit kleding?

Voor het verwijderen van witte wijn vlekken geldt: hoe sneller u de stof behandelt, hoe makkelijker het is om het materiaal nog volledig schoon te krijgen. Dep daarom direct zo veel mogelijk wijn weg met een stukje keukenpapier of met een droge doek en spoel de stof uit met koud water. Het kledingstuk een halfuur laten weken in een emmer met koud water werkt ook goed.

Is er na het uitspoelen van de stof nog een zichtbare witte wijn vlek achtergebleven? Deze verwijdert u dan op de meest effectieve manier met behulp van een speciale vlekverwijderaar, bijvoorbeeld van Dr. Beckmann, HG of Vanish. Door het materiaal hiermee voor te behandelen voordat u de bevlekte kleren gaat wassen, zorgt u ervoor dat de vlekken geneutraliseerd worden. Zo ziet het kledingstuk er na de wasbeurt weer uit als nieuw. Zorg dat u voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing grondig doorleest om de juiste werking te garanderen.

Hoe verwijder ik een witte wijn vlek uit tapijt of stoffen meubels?

Voor het verwijderen van witte wijn vlekken uit tapijt, de bank of andere stoffen meubels heeft u keukenpapier, afwasmiddel en een schone doek nodig. Zorg dat u direct zo veel mogelijk wijn wegveegt met het keukenpapier om ingedroogde vlekken te voorkomen. Vervolgens maakt u een mengsel van twee kopjes koud water en één eetlepel afwasmiddel.

Met een schone doek brengt u dit mengsel aan op het bevlekte materiaal. Maak deppende bewegingen, totdat er door de doek geen witte wijn meer wordt opgenomen. Indien nodig moet u dit proces herhalen. Zorg dat u het materiaal na de behandeling goed schoonmaakt met koud water en droogt met een nieuwe doek.

Blijven er witte wijn vlekken zichtbaar? Dan kan het helpen om een eetlepel witte natuurazijn aan het mengsel toe te voegen. Dit is een krachtig middel, dus probeer het gebruik hiervan altijd eerst uit op een onopvallend deel van het tapijt, de bank of het andere object dat u gaat schoonmaken. Zo voorkomt u verkleuringen en beschadigingen.


Op deze pagina heeft u alles gelezen over het verwijderen van witte wijn vlekken. Heeft u vragen over een van de reinigingsmethodes of mist u op deze pagina dé gouden tip? Neem dan gerust contact met ons op. 
 

 Disclaimer: lees hier meer.



Bestel hieronder direct alles wat u nodig heeft.