123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Profiteer nu van onze aanbiedingen

Keuken

Snel en eenvoudig uw keuken schoonmaken

Keuken schoonmaken

Elke dag wordt de keuken gebruikt om ontbijt, lunch en diner klaar te maken, wat te drinken te pakken of snacks te verzorgen. Logisch dat het er gauw vies kan worden. Dit terwijl de hygiëne in een ruimte als de keuken juist erg belangrijk is. Het schoonmaken hiervan is dan ook een noodzakelijk kwaad. Met de producten van 123schoon.nl wordt het klusje iets minder vervelend.

Producten om uw keuken mee schoon te maken

Het schoonmaken van uw keuken kunt u niet alleen. Hiervoor heeft u ook verschillende schoonmaakmiddelen nodig. Ons assortiment bestaat uit de volgende producten: 
  • Keukenreinigers: U maakt moeiteloos de gehele keuken schoon met de keukenreinigers. Hiermee worden alle hoekjes en gaatjes van uw keuken schoon, van de werkbladen tot de oven en van de wasbak tot de kookplaats.
  • Ontstoppers: Heeft u last van ontstoppingen? Loopt uw afvoer niet meer goed door omdat er te veel vuil in zit? Ontstoppers rekenen af met al het vuil, dus ook met zware vervuilingen van bijvoorbeeld etensresten. Zelfs de diepste punten van de afvoer weten ze te bereiken. Zo loopt alles weer goed door.
  • Ontvetters: Aangekoekt vet op uw aanrechtblad, kookplaat of andere oppervlakken kan de nette uitstraling van uw keuken behoorlijk ondermijnen. Ontvetters treden op een krachtige wijze op tegen dit vet en bezorgen u een vetvrije keuken.
  • RVS reinigers: Heeft u last van doffe roestvrijstalen oppervlakken, die bijvoorbeeld bedekt worden door vuil of vingerafdrukken? Met deze reinigers worden de oppervlakken weer schoon. Bovendien wordt er een glanslaag aan toegevoegd, waardoor vuil zich er in het vervolg minder snel aan zal hechten.
  • RVS polish: Naast roestvrijstalen oppervlakken kunt u ook chromen oppervlakken, zoals pannen, kranen of kookplaten, reinigen.
  • Glasreinigers: Zowel spiegels als andere glazen oppervlakken kunnen er op den duur dof uit gaan zien of vol zitten met spetters. Hierdoor kan uw gehele keuken er onverzorgd uit komen te zien. Glasreinigersprays zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van glanzende streepvrije glazen, ramen en spiegels.
  • Afvalbakken: Overal waar geleefd wordt, wordt troep gemaakt. Om te zorgen dat dit niet blijft slingeren zijn er afvalbakken uitgevonden. Hierin kunt u onder andere uw GFT-afval, plastic en restafval kwijt. Er zijn verschillende soorten afvalbakken nodig, zoals afvalemmers, pedaalemmers en sensor afvalemmers. Ook kunt u afval scheiden met duo- of trioafvalemmers.
  • Keukenrollen: Met keukenrol houdt u uw keuken tussendoor schoon. Als u knoeit kunt u het hiermee namelijk gauw opruimen. Zo blijft u voor langere tijd profijt houden van uw schone keuken.
  • Handzepen: Nu uw hele keuken er keurig uitziet, wilt u natuurlijk dat hij niet snel weer vies wordt. Schone handen kunnen hier erg mee helpen. Was alle bacteriën er snel af, bijvoorbeeld met onze groene zeep of andere zepen.
Met al deze middelen wordt uw keuken weer spic en span. De keuken schoonmaken en onderhouden was nog nooit zo makkelijk! Zo creëert u een fijne plek om te koken. Bezig geweest met het reinigen van uw keuken? Schaf ook direct producten aan om aan de slag te gaan met uw badkamer, kantoor, toilet of tuin!

Schoonmaakproducten voor uw keuken kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over de producten voor uw keuken of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten