Vanwege de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging langer duren dan u gewend bent. Meer informatie
123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
 
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Toilet

Snel en eenvoudig uw toiletruimte en wc schoonmaken

toilet schoonmaken

Als u even niet oplet kan het kleinste kamertje van het huis soms zomaar veranderen in het smerigste kamertje. Dit terwijl hygiëne in sanitaire ruimtes juist zo belangrijk is. Houdt u uw wc daarom liever wel goed schoon? Dat kan het beste met de producten die u op 123schoon.nl kunt bestellen.

Uw wc schoonmaken en toiletruimte reinigen

Een toilet wordt aan veel dingen blootgesteld. Bij het schoonhouden hiervan komt dus een hoop kijken. Dit geldt zowel voor professionele toiletten, bijvoorbeeld op kantoor of in openbare ruimtes, als voor toiletten bij u thuis.

Wat heeft u allemaal nodig voor het schoonmaken van uw wc? De volgende stappen zijn hierin belangrijk:
  • Wc schoonmaken: Met de verschillende reinigers die u bij ons kunt kopen worden vlekken, viezigheden en bacteriën snel en gemakkelijk verwijderd, bijvoorbeeld van uw wc bril. Elke reiniger heeft andere toepassingen en eigenschappen, zodat u hiermee zowel het toilet kunt reinigen als bijvoorbeeld kalkaanslag kunt verwijderen. Ook toiletblokjes zijn ideaal voor het schoonhouden van uw toilet. 
  • Frisse geurtjes: Op plekken waar mensen hun behoeften doen kunnen soms vieze geurtjes ontstaan. Door een luchtverfrisser op te hangen kunt u dit voorkomen. 
  • Schoon gevoel: Ook uw bezoekers wilt u een schoon gevoel bieden, niet alleen door een opgeruimd en netjes toilet aan te bieden maar door ze ook te voorzien van de juiste producten. Toiletpapier en vochtig toiletpapier zijn dan natuurlijke vereisten. Daarnaast zijn bijvoorbeeld ook wc borstels en kleine pedaalemmers onmisbaar in toiletruimtes.
Met al deze producten, die u voordelig en snel kunt aanschaffen op 123schoon.nl, wordt uw hele wc weer spic en span. Voor de professionele toiletten hebben wij daarnaast een heel assortiment aan producten die geschikt zijn voor grotere toiletruimtes, zoals een grotere keuze aan dispensers en professionele schoonmaakartikelen.

Schoonmaakproducten voor het toilet kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over schoonmaakproducten voor het toilet of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.