123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

Speelzwembad

Speelzwembad kopen?

Bekijk op deze pagina ons ruime aanbod aan speelzwembaden. We bieden zwembaden met verschillende thema's en functionaliteiten. Naast speelzwembaden kunt u bij ons ook grotere zwembaden voor het gezin bestellen, zoals familiezwembaden en opblaasbare zwembaden.


Bestway opblaasbaar rond speelzwembad met zwemband en bal  SBE00081
vergroten
Omschrijving Met dit ronde opblaasbare zwembad van Bestway heeft uw kindje de hele zomer pret. Het vrolijke bad is namelijk voorzien van een prachtige print met zeedieren én wordt geleverd met een set zwembadspeeltjes. Meegeleverd worden namelijk een strandbal en een zwemring, beiden met dezelfde kleurrijke print. Hiermee vermaakt uw kindje zich dus wel. 

Het badje is groot genoeg om met een aantal kinderen in te spelen. Er past 137 liter water in en het tweeringse zwembad is eenvoudig op te blazen. Het is gemaakt van stevig vinyl en voorzien van veiligheidsventielen. Kleine beschadigingen lost u bovendien snel op dankzij het meegeleverde reparatiesetje. Afmetingen: tweerings zwembad (Ø122 x 20cm), zwemring (Ø46 x 11cm) en strandbal (Ø27cm).

Let op: Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.  
Specificaties
Merk: Bestway Diameter: Ø 112 cm
Type: Opblaasbaar zwembad Watercapaciteit: 137 L
Kleur: Multi Color Min. aanbevolen leeftijd: 2+
Hoogte: 20 cm
Tip: zet uw zwembad nu nog sneller op!

Elektrische luchtpomp op batterijen (Bestway) € 29,50

Morgen in huis
€ 9,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 8,22 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Bestway zwembad krab spraypool  SBE00115
vergroten
Omschrijving Met dit kinderbad van Bestway beleven uw kinderen de beste zomer ooit. Het badje heeft de vorm van een krab en is voorzien van vier scharen die, mits u deze aansluit op een tuinslang, water kunnen sproeien. Zo wordt er een extra dimensie toegevoegd aan het speelplezier van uw kinderen. Het bad wordt daarnaast geleverd met vier gekleurde ringen die om de ogen en scharen van de krab te gooien zijn. Speelpret gegarandeerd!

Het opblaasbare badje is verder gemaakt van stevig vinyl en heeft een veiligheidsventiel, waardoor het een stabiele en betrouwbare constructie biedt. Door het meegeleverde, waterbestendige reparatiesetje kunt u bovendien kleine beschadigingen snel en eenvoudig oplossen. Het heeft een formaat van 165 x 150 x 63 cm (lxbxh) en heeft een watercapaciteit van 129 liter. 

Let op: Zorg dat uw kinderen nooit zonder toezicht zwemmen. 
Specificaties
Merk: Bestway Afmetingen: 165 x 150 x 63 cm (lxbxh)
Type: Kinderbad Gewicht: 2 kg
Kleur: Multi Color
Tip: zet uw zwembad nu nog sneller op!

Elektrische luchtpomp op batterijen (Bestway) € 29,50

Morgen in huis
€ 19,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 16,12 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Bestway Octopool zwembad voor kinderen met sproeiende tentakels  SBE00026
vergroten
Omschrijving Dit Bestway zwembad is dé perfecte toevoeging aan de zomer van uw kinderen. Het bad, dat lijkt op een octopus en niet voor niets de naam Octopool heeft gekregen, is voorzien van vier tentakels. Twee van deze tentakels sproeien water. Spelen in het zwembadje krijgt zo een extra dimensie! Het bad is bovendien zeer makkelijk op te zetten en na de zomer ook weer eenvoudig op te ruimen. Met een doorsnede van 274 cm en een hoogte van 76 cm is het bovendien lekker groot. 

Meer informatie over dit product
Specificaties
Merk: Bestway Hoogte: 76 cm
Type: Opblaasbaar zwembad Diameter: Ø 274 cm
Kleur: Blauw Watercapaciteit: 3.153 L
Gewicht: 8 kg Serie: My First Pool
Tip: zet uw zwembad nu nog sneller op!

Elektrische luchtpomp op batterijen (Bestway) € 29,50

Morgen in huis
€ 49,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 40,91 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Bestway opblaasbaar zwembad speeltoestel 'boot' geschikt voor 2+  SBE00073
vergroten
Omschrijving Dit opblaasbare Bestway zwembad biedt uren speelplezier. Het bad heeft de vorm van een piratenschip en is voorzien van allerlei opblaasbare speelitems, zoals een (verwijderbaar) scheepswiel, octopus en vier ringen in de vorm van een ster. Deze zijn om de tentakels van de octopus te gooien. 

Het zwembadje is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Door het stevige, extra dikke vinyl en de veiligheidsventielen biedt dit de stabiliteit en betrouwbaarheid die u voor uw kindje wenst. Bovendien wordt er een reparatiesetje meegeleverd waarmee u alle kleine beschadigingen makkelijk oplost. Het badje heeft een watercapaciteit van 84 liter en een formaat van 140 x 130 x 104 cm (lxbxh). 

Let op: Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.  
Specificaties
Merk: Bestway Gewicht: 12 kg
Type: Opblaasbaar speeltoestel Watercapaciteit: 84 L
Kleur: Multi Color Min. aanbevolen leeftijd: 2+
Afmetingen: 140 x 130 x 104 cm (lxbxh) Handleiding: PDF
Tip: zet uw zwembad nu nog sneller op!

Elektrische luchtpomp op batterijen (Bestway) € 29,50

Productimpressie
Bestway opblaasbaar zwembad Bestway opblaasbaar zwembad Bestway opblaasbaar zwembad
vergroten vergroten vergroten
Morgen in huis
€ 24,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 20,25 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Bestway opblaasbaar zwembad the big lagoon  SBE00095
vergroten
Omschrijving Met dit achtvormige opblaasbare Bestway zwembad kunt u de hele zomer een frisse duik nemen. Het stevige zwembad heeft de vorm van twee op elkaar geplaatste ringen en heeft extra dikke vinyl randen. Hierdoor is het zwembad stevig, robuust en betrouwbaar. Hier kunnen uw kinderen met een gerust hart in spelen en kunt u ook zelf heerlijk afkoelen.

Het bad is voorzien van twee afsluitdoppen en is gemakkelijk op te blazen. Door de toegevoegde reparatieset kunt u kleine oneffenheden op de buitenwanden bovendien makkelijk oplossen. In het bad past 544 liter water. Het bad heeft een formaat van 262 x 157 x 46 cm (lxbxh). 

Let op: Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Zorg er bovendien voor dat uw kinderen nooit zonder toezicht zwemmen. 
Specificaties
Merk: Bestway Gewicht: 4 kg
Type: Opblaasbaar zwembad Watercapaciteit: 544 L
Kleur: Blauw Min. aanbevolen leeftijd: 3+
Afmetingen: 262 x 157 x 46 cm (lxbxh) Handleiding: PDF
Tip: zet uw zwembad nu nog sneller op!

Elektrische luchtpomp op batterijen (Bestway) € 29,50

Productimpressie
Bestway opblaasbaar zwembad
vergroten
Morgen in huis
€ 23,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 19,42 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Bestway opblaasbaar zwembad speeltoestel 'boerderij' geschikt voor 2+  SBE00074
vergroten
Omschrijving Met dit opblaasbare Bestway zwembad, dat lijkt op een boerderij, heeft uw kindje de hele zomer plezier. Het badje is te vullen met 121 liter water en biedt genoeg ruimte voor één of meer kinderen. Tijdens het badderen kunnen zij spelen met de bijgeleverde attributen, zoals opblaasbare ringen en speelballen. 

Het badje is de perfecte nabootsing van een boerderij, compleet met een kip, uit de 'grond' groeiende groente en een traditioneel hek. Dit hek sproeit, mits het aangesloten is op een tuinslang, water voor een extra dimensie tijdens het spelen. Het zwembadje is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals dik vinyl, en wordt geleverd met een reparatieset waarmee u kleine beschadigingen eenvoudig oplost. Het heeft een formaat van 175 x 147 x 102 cm (lxbxh). 

Let op: Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.  
Specificaties
Merk: Bestway Gewicht: 11 kg
Type: Opblaasbaar speeltoestel Watercapaciteit: 121 L
Kleur: Multi Color Min. aanbevolen leeftijd: 2+
Afmetingen: 175 x 147 x 102 cm (lxbxh) Handleiding: PDF
Tip: zet uw zwembad nu nog sneller op!

Elektrische luchtpomp op batterijen (Bestway) € 29,50

Dit product mag maximaal 1 keer besteld worden.
Morgen in huis
€ 29,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,38 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Bestel speelzwembaden voor uw kinderen

Op 123schoon.nl bieden wij een ruim aanbod aan kwalitatief hoogwaardige en voordelige speelzwembaden. Deze opblaasbare zwembaden voor kinderen zijn eenvoudig op te zetten en bieden een hoop zwemplezier, ook voor de allerkleinsten. Doordat de speelzwembaden namelijk geleverd worden met diverse speelattributen zijn deze uitermate geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Wat is een speelzwembad?

Een speelzwembad is een klein opblaasbaar zwembad dat meestal geleverd wordt met speelgoed, zoals ballen, zwembaden of ringen. Hiermee beleeft uw kind een hoop plezier tijdens het zwemmen. Bovendien hebben de meeste speelzwembaden een eigen thema. Een voorbeeld hiervan is het Bestway Octopool zwembad, dat de vorm heeft van een octopus, inclusief sproeiende 'tentakels'.

 

De speelzwembaden die u op 123schoon.nl vindt zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal. Hierdoor biedt dit de betrouwbaarheid die nodig is bij een zwembad voor kinderen. Er wordt bovendien altijd een reparatiesetje meegeleverd zodat kleine beschadigingen eenvoudig gerepareerd kunnen worden.

Speelzwembad opzetten

Het voordeel van speelzwembaden is dat deze snel en eenvoudig op te zetten zijn. De opblaasbare baden moeten gevuld worden met lucht. Om het uzelf gemakkelijk te maken kunt u hiervoor een pomp bestellen. Wij verkopen zowel voetpompen als elektrische pompen, waarmee het bad binnen een mum van tijd opgeblazen is.

 

In ons ruime assortiment speelzwembaden vindt u altijd het bad dat geschikt is voor uw kindje. Heeft u vragen over de zwembaden of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten