123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Meubels schoonmaken

1 - 0 van 0

Maak al uw meubels gemakkelijk schoon

Meubels schoonmaken

Meubels worden elke dag gebruikt. Hierdoor zijn ze zeer besmettelijk voor vervuilingen, vlekken en andere oneffenheden. De reiniging kunt u makkelijk zelf doen, met de producten die u vindt op 123schoon.nl.

Verschillende soorten meubels reinigen

Er zijn meubels beschikbaar van verschillende soorten materialen. Elke materiaal heeft een andere behandeling nodig. Hieronder ziet u een overzicht hiervan:
 • Houten meubels
  Houten meubels zijn kwetsbaar en verdienen een zorgvuldige behandeling. Hierbij geldt dat u eigenlijk het beste zo min mogelijk schoonmaakmiddelen kunt gebruiken. Voor het dagelijks schoonmaken is bijvoorbeeld alleen een vochtig doekje al voldoende. Voor de zwaardere vervuilingen kunt u speciale producten gebruiken voor houten meubels. Hiermee zullen de vuiligheden verdwijnen, zonder dat het hout verder aangetast wordt. Daarnaast kunt u voor de verzorging van uw houten meubels ook meubelwas gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het hout beschermd en gevoed wordt, dat de krasjes worden opgevuld en dat het hout een zachte glans krijgt. U kunt hiervoor tevens meubelolie gebruiken. Meer over de stappen die u kunt zetten bij het reinigen van uw houten meubels leest u op deze pagina.
   
 • Leren meubels
  Leren meubels zijn gemakkelijk schoon te maken met een microvezeldoekje en wat water. Het is het verstandigst om dit doekje nat te maken met gekookt water, want hierdoor ontstaan er geen kalkvlekken op het leren meubel. Daarnaast kunt u bij het schoonmaken van de leren meubels ook gebruik maken van speciaal voor leer geschikte reinigingsmiddelen. Hiermee kan het leer onder andere gereinigd, gevoed, verfraaid en beschermd worden. Reinig hiermee onder andere uw leren bank, zodat hij er weer keurig uitziet.
   
 • Stoffen meubels
  Het schoonmaken van stoffen meubels werkt uiteraard anders dan bij leren en houten meubels. De eerste stap bij het reinigen van een stoffen meubel is het stofzuigen van het oppervlak. Voor de echte vlekken kunt u bijvoorbeeld een stoomreiniger gebruiken. Bovendien krijgt u hiermee ook muffige luchtjes weg. Voor de vlekken kunt u daarnaast een vlekkenspray gebruiken die speciaal geschikt is voor het verwijderen van vervuilingen uit tapijt en bekleding. Hiermee worden alle vlekken verwijderd, zelfs hardnekkige van bijvoorbeeld rode wijn, koffie, chocolade, lippenstift, saus of vruchtensap.
Door de producten die u op 123schoon.nl kunt vinden krijgt u al uw meubels weer helemaal keurig schoon. Hiermee kunt u uw bank reinigen, stoelen schoonmaken en kasten poetsen. Maak uw keuken, badkamer of kantoor ook schoon met onze andere schoonmaakproducten! Zo ziet uw huis er weer uit als nieuw.

Schoonmaakproducten voor meubels kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over meubelreinigers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.