123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Douchegel aanbieding

Douchegel in de aanbieding kopen?

Bestel douchegel tegen bodemprijzen en geniet van hoge kortingen. U heeft keuze uit een breed assortiment van verschillende A-merken in diverse geuren. Zo zit er altijd een douchegel voor u tussen. Vandaag besteld, is morgen in huis.


1 - 24 van 135

Bestel douchegel in de aanbieding

Tijdens het douchen kan een heerlijke douchegel natuurlijk niet ontbreken. Met de douchegels in ons assortiment wordt u niet alleen schoon, maar ruikt u ook weer geweldig fris. Dankzij ons ruime aanbod zit er gegarandeerd een douchegel voor u bij. Bekijk snel onze aanbiedingen hierboven of lees meer hieronder.

Populaire douchegel merken in de aanbieding

In ons assortiment bevinden zich een hoop A-merken. Hieronder worden de A-merken, die bij ons vaak terugkomen als aanbieding, uitgelicht:

  • Axe: Het populairste verzorgingsmerk voor mannen. De douchegels zijn sterk schuimend en hebben een subtiele geur. Geschikt voor dagelijks gebruik.
  • Marcel’s Green Soap: Dit vegan merk is goed voor de aarde en uw huid. Vrij van chemische stoffen en 97% biologisch afbreekbaar. Geniet van de diverse frisse geuren in het assortiment.
  • Dove: Heerlijke douchegels en douchecrèmes voor man en vrouw. Dove heeft een breed aanbod aan heerlijke geuren.
  • Fa: Met de douchegels van Fa verwent u uw huid. De douchegel laat uw huid zijdezacht voelen en na gebruik ruikt u weer heerlijk fris. Fa heeft douchegels voor man en vrouw.
  • Kneipp: Ga voor luxe met het doucheschuim of douchegel van Kneipp. Gemaakt van plantaardige ingrediënten. De douchegels zijn perfect voor het reinigen van lichaam én haar. Ideaal voor man en vrouw.
  • Neutral: Een gevoelige en droge huid? Dan zijn de douchegels van Neutral ideaal. Geschikt voor dagelijks gebruik en voor het hele lichaam. Neutral is vrij van parfum, parabenen en kleurstof.
  • Nivea: Douchegels en douchecrèmes van Nivea zijn PH-neutraal en dus geschikt voor alle huidtypes. Bepaalde douchegels zijn zelfs geschikt voor lichaam, haar én gezicht. Geniet met Nivea van een heerlijke geursensatie bij elke douchebeurt.
  • Palmolive: De douchegels van Palmolive ruiken niet alleen heerlijk, ze verzorgen ook uw huid. Geniet met Palmolive van diverse geuren en een zijdezachte huid.
  • Sanex: Bescherm uw huid tijdens het douchen met Sanex. Deze douchegels zijn extra hydraterend, PH-neutraal en houden uw huid zacht.

Douchegel in de aanbieding

Besparen is altijd een goede keuze. Bij ons vindt u geregeld een goede douchegel aanbieding waarmee u een hoop geld bespaart. Geniet extra lang van diverse heerlijke douchegels en ruik altijd geweldig fris.

Met douchegel uw haren wassen

Douchegel kunt u voor meer gebruiken dan alleen het wassen van uw lichaam. Met douchegel kunt u ook uw haren wassen. Shampoo en douchegel bevatten namelijk veel van dezelfde ingrediënten. Het wassen van uw haar met douchegel kan er wel voor zorgen dat uw haar moeilijker door te kammen is of wat vetter wordt.

Met douchegel uw gezicht wassen

Uw gezicht kunt u beter niet wassen met douchegel. Douchegel verwijdert natuurlijke vetten van uw huid en hierdoor is het mogelijk dat uw huid sneller uitdroogt. De huid op het gezicht is erg dun en gevoelig, daardoor is de kans groter dat als u uw gezicht wast met douchgel uw gezicht uitdroogt of er irritaties ontstaan. Natuurlijk zijn er wel speciaal ontwikkelde douchegels die wél geschikt zijn voor het wassen van uw gezicht, zoals Nivea for Men.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik douchegel als shampoo gebruiken?

Douchegel en shampoo bestaan deels uit dezelfde ingrediënten. Douchegel zorgt er vaak wel voor dat uw haar wat sterker ruikt naar de geur van de douchegel en uw haar wat minder goed doorkambaar is of vettig wordt. Douchegel maakt uw haren wel grondig schoon en daarom is douchegel een prima vervanger als u even geen shampoo in huis heeft.

Wat is het verschil tussen douchecrème en douchegel?

De voornaamste verschillen tussen douchegel en douchecrème zijn de ingrediënten en het uiterlijk. Douchecrèmes hebben vaak een hydraterende formule en zijn dunner dan douchegel. Regelmatig bevatten deze shea boter en kokosolie. Dit maakt het zeer geschikt voor mensen met een droge huid. Douchegel heeft meer een textuur dat te vergelijken is met gelatine. Dit maakt douchegel zeer geschikt voor mensen met een normale, vette of acne-gevoelige huid.

Hoe vaak moet ik douchegel gebruiken?

Hoe vaak douchegel gebruikt moet worden ligt een beetje aan uw dagelijkse bezigheden. In het algemeen is het niet nodig om elke dag douchegel te gebruiken. Met alleen water kunt u ook uw lichaam goed reinigen en dit is vaak beter voor uw huid.

Kan ik douchegel in bad doen?

In theorie kunt u douchegel gebruiken in bad. Douchegel kan er wel voor zorgen dat uw huid snel uitdroogt. Ook kunnen sommige producten uw huid irriteren. Daarnaast hebben niet alle douchegels een hoog schuimend vermogen, iets wat badschuim wel heeft. Daarentegen laat douchegel wel een heerlijke geur achter. Als u geen badschuim in huis heeft, is douchegel een prima vervanger.

Kan ik mijn gezicht wassen met douchegel?

U kunt de meeste douchegels het beste niet gebruiken voor uw gezicht alleen als de douchegel hier specifiek voor is gemaakt. Het wassen van uw gezicht met een douchegel verwijdert al de natuurlijke vetten van uw huid, hierdoor wordt uw huid erg droog. De huid op het gezicht is erg gevoelig, daardoor is de kans op irritatie groter. Gelukkig zijn er wel douchegels, zoals de douchegel van Nivea For Men, die wel geschikt zijn voor het wassen van uw gezicht.


Heeft u vragen over douchegel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.