123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Scrub Mommy Original

Scrub Mommy Original sponzen kopen

Op deze pagina bestelt u alle Scrub Mommy Original sponzen voor een scherpe prijs. Deze sponzen zijn deels gemaakt van FlexTexture-materiaal en deels van ResoFoam-materiaal. De ene zijde wordt hard in koud water en zacht in warm water, de andere zijde is altijd zeer zacht en absorberend. U gebruikt de sponzen voor lichte reiniging én voor het verwijderen van hardnekkige vervuilingen. Vandaag besteld, is morgen al in huis.

 

Bestel Scrub Mommy sponzen voordelig

Bent u op zoek naar een multifunctionele spons voor uw vaat? Kies dan voor de Scrub Mommy spons van het merk Scrub Daddy. Bestel de spons vandaag nog en ontvang het artikel morgen al in huis.
 

Bestway frame zwembad voor kinderen Bestway frame zwembad voor kinderen

De twee lagen van de Scrub Mommy spons

De Scrub Mommy spons bestaat uit twee lagen: aan één kant bestaat de spons uit het welbekende FlexTexture-materiaal dat de originele Scrub Daddy sponzen ook gebruiken. Dit materiaal wordt hard wanneer de spons in aanraking komt met koud water, zodat u goed kunt schrobben. Het materiaal wordt zacht wanneer de spons in contact komt met warm water. Zo kunt u diverse oppervlaktes schoonmaken.

 

De andere zijde maakt gebruik van ResoFoam-materiaal. Deze zijde blijft zacht ongeacht de watertemperatuur. Het is daarnaast zeer absorberend. Wanneer u zeep of afwasmiddel gebruikt, kunt u deze kant inknijpen, waardoor er een grote hoeveelheid sop vrijkomt. Zo hoeft u minder afwasmiddel te gebruiken.

De voordelen van een Scrub Mommy spons

Het gebruiken van een Scrub Mommy spons heeft veel voordelen. Daarnaast heeft deze spons ook andere eigenschappen dan de Scrub Daddy spons. De voordelen lichten wij hieronder verder toe:
 

 Twee lagen: de sponzen van Scrub Mommy bestaan deels uit FlexTexture-materiaal. Hierdoor worden ze hard in koud water en zacht in warm water. Daarnaast is de spons ook gemaakt van ResoFoam-materiaal. Deze kant blijft altijd zacht, is zeer absorberend en is schuimopwekkend.
 Schuimopwekkende eigenschappen: door de zachte sponskant creëert de spons veel schuim, zelfs bij het gebruik van weinig zeep of afwasmiddel.
 Goede grip: door uw vingers door de oogjes te steken, heeft u altijd een goede grip tijdens het schoonmaken.
 Innovatief design: met de mond van de Scrub Mommy maakt u eenvoudig bestek schoon aan beide kanten. Daarnaast reinigen de spons-haren bovenop de spons makkelijk de kleinste gaatjes en kieren.
 Reinigt goed met alleen water: dankzij het unieke materiaal reinigt de spons zeer goed met alleen het gebruik van water.
 Makkelijk te reinigen en vrij van geurtjes: door de spons alleen uit te spoelen onder warm water houdt u deze schoon en elimineert u nare geurtjes. U kunt een zeer vervuilde spons ook wassen in de vaatwasser.
 Krasvrij: getest op meer dan 20 oppervlaktes, zoals antiaanbak pannen.

Zo gebruikt u een Scrub Mommy spons

Het gebruiken van een Scrub Mommy spons is erg makkelijk. Hieronder leggen wij wat manieren uit waarop u deze spons kunt gebruiken.

Lepels, vorken en messen schoonmaken

  1. Spoel het bestek af.
  2. Maak de spons nat met warm water en gebruik een beetje afwasmiddel op het ResoFoam-materiaal.
  3. Hou de spons vast en duw het bestek door de mond van de Scrub Mommy. Zo schrobt u het vuil van beide kanten van het bestek.
  4. Maak vervolgens met de spons het handvat van het bestek schoon.

Met dank aan het unieke design is de Scrub Mommy ideaal voor het schoonmaken van bestek.

Glazen en mokken schoonmaken

  1. Spoel de beker om.
  2. Maak de Scrub Mommy nat met warm water en gebruik een beetje afwasmiddel op het ResoFoam-materiaal.
  3. Pak de spons vast door uw vingers door de ooggaten te steken en schrob zo de binnenkant van het glas schoon.
  4. Gebruik de spons-haren om de rand goed schoon te krijgen.
  5. Maak met de spons de buitenkant van het glas schoon.

Door uw bekers, mokken en glazen met de Scrub Mommy schoon te maken, maakt u zelfs de binnenkant en rand eenvoudig stralend schoon.

Vlakken oppervlaktes

Met de Scrub Mommy spons maakt u platte oppervlaktes zoals tafels, borden of het aanrecht eenvoudig stralend schoon. Hieronder leggen wij uit hoe u dit kunt doen:

  1. Gebruik koud water om hardnekkige vuiligheden eenvoudig weg te boenen. Maak gebruik van warm water om oppervlakkige vuiligheden te verwijderen. De zijde gemaakt van Reso-Foam is ideaal voor het doen van bijvoorbeeld de afwas. Hiermee kunt u namelijk de sop heractiveren.
  2. Gebruik tijdens het schoonmaken de ogen van de Scrub Mommy om meer grip te krijgen tijdens het schoonmaken. De mond van de Scrub Mommy is ideaal voor het reinigen van bestek en het haar komt makkelijk in de meest kleine kiertjes en gaatjes. Bovendien is de Scrub Daddy ook veilig te gebruiken voor poreuze oppervlaktes, zoals pannen met antiaanbaklaag.
  3. Na het schoonmaken kunt u de Scrub Mommy spons afspoelen met warm water en uitknijpen. Een zeer vervuilde spons kunt u ook in de vaatwasser wassen.
Scrub Mommy kan dus moeiteloos diverse vuiligheden van verschillende oppervlaktes verwijderen. Daarom is Scrub Mommy uw hulp in huis.

Het eenvoudig schoonmaken van de Scrub Daddy spons

In tegenstelling tot een normale spons, kunt een Scrub Daddy spons eenvoudig zelf schoonmaken. U kunt de spons gewoon uitspoelen onder warm water en deze vervolgens uitknijpen. Hierdoor zorgt u er ook direct voor dat uw Scrub Daddy nare geurtjes weerstaat.


 

Als uw Scrub Daddy spons zeer vervuild is, kunt u deze ook op de bovenste rek van uw vaatwasser plaatsen. Het wassen kunt u gewoon samen doen met uw vaat. Uw Scrub Daddy spons komt dat weer schoon en fris uit de vaatwasser, zodat u het weer kunt gebruiken.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is Scrub Mommy?

Scrub Mommy Original is een spons die aan één kant uit FlexTexture-materiaal bestaat, en aan de andere kant uit ResoFoam-materiaal. FlexTexture wordt hard in combinatie met koud water, en zacht in combinatie met warm water. ResoFoam blijft zacht en is extra absorberend en zorgt wanneer u zeep of afwasmiddel gebruikt voor meer sop.

Hoe gebruik ik Scrub Mommy?

Scrub Mommy Original wordt hetzelfde gebruikt als Scrub Daddy; u kunt de spons normaal hanteren voor de vaat, de mond gebruiken voor het reinigen van bestek, of aan de ogen vasthouden om zo efficiënt glazen schoon te maken.

Wat is het verschil tussen Scrub Mommy en Scrub Daddy?

Waar Scrub Mommy Original bestaat uit FlexTexture- én ResoFoam-materiaal bestaat de Scrub Daddy Original spons alleen uit FlexTexture. Hierdoor mist de Scrub Daddy spons de extra absorberende werking.
 

Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen? Of wilt u misschien meer weten over ons Scrub Mommy Original assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.