123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Scrub Daddy afwasborstels

Scrub Daddy afwasborstel kopen?

Op deze pagina bestelt u de Dish Daddy, dé multifunctionele afwasborstel van Scrub Daddy. Vul de steel met afwasmiddel, plak het sponsje vast en verwijder hardnekkig vuil moeiteloos van uw vaat. De afwasborstels zijn beschikbaar in verschillende kleuren. 


Bestel Scrub Daddy afwasborstels online

Eenvoudig uw afwasmiddel doseren en tegelijkertijd uw vaat goed schoon krijgen? Bestel de Dish Daddy. De Dish Daddy bestaat uit een afwasborstel die als afwasmiddeldispenser fungeert; het reservoir kan worden gevuld met bijvoorbeeld Scrub Daddy afwasmiddel, waarna door op het handvat te drukken er een dosering aan middel vrijkomt zodat u de vaat goed schoon krijgt.

 

De Dish Daddy spons die op de afwasborstel zit (en als navulling kan worden besteld) heeft dezelfde eigenschappen als de originele Scrub Daddy spons: het FlexTexture-materiaal wordt hard onder koud water, en zacht onder warm water. Alleen de vorm is wat anders, zodat deze goed op de borstel past.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Dish Daddy en Scrub Daddy

Dish Daddy combineert in feite een Scrub Daddy spons, met een iets anders vorm, met de steel van een afwasborstel. De gewone Scrub Daddy spons wordt zonder steel geleverd en kan ook niet op deze afwasborstel gebruikt worden.

Hoe gebruik ik Dish Daddy?

De Dish Daddy afwasborstel/spons combinatie wordt gebruikt door de spons met klittenband aan de steel te bevestigen. De borstel kan gevuld worden met afwasmiddel, zodat u eenvoudig wat middel kan doseren wanneer u bezig bent met de afwas.
 

Wilt u meer weten over ons assortiment van Scrub Daddy afwasborstels? Of heeft u misschien vragen over het gebruik van de Dish Daddy borstel? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u helpen.