123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dettol allesreiniger

Dettol allesreiniger kopen?

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment met allesreinigers van Dettol. De allesreinigers zijn beschikbaar in meerdere geuren zoals citrus, katoenfris en eucalyptus. Daarnaast zijn de allesreinigers beschikbaar in geconcentreerde vorm en als sprayflacon. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de allesreinigers van Dettol morgen al in huis.


Bestel hier voordelig Dettol allesreiniger

Reinig oppervlakten eenvoudig en snel met de allesreinigers van Dettol. Deze allesreinigers verwijderen vuil en vet van oppervlakten zonder deze te beschadigen. Lees hieronder meer over de allesreinigers van Dettol of bestel hierboven direct het gewenste product.

Reinig uw huis met allesreiniger van Dettol

Dettol maakt zich al 80 jaar sterk voor een goede hygiëne en het beschermen van het gezin. De producten van Dettol, waaronder de allesreinigers, doden bacteriën die ons ziek maken en verwijderen vuil zonder daarbij oppervlakten of de huid te beschadigen. Door uw huis schoon en fris te houden, verkleint u de kans op ziekte. De allesreinigers zijn in dit geval een ideale uitkomst. Deze allesreinigers van Dettol kunnen op ieder hard oppervlak gebruikt worden. Dettol staat tot op de dag van vandaag nog steeds bekend om de betrouwbare antibacteriële werking.

Dettol allesreiniger: ons assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende soorten allesreinigers van Dettol. Hieronder zullen de verschillende varianten toegelicht worden:

  • Hygiënische multi-reiniger: Dettol multi-reiniger zorgt voor 100% hygiëne. De allesreinigerspray maakt het mogelijk een oppervlak te reinigen zonder eerst een sopje klaar te maken; snel en effectief.
  • Power & Fresh Spray allesreiniger: met de spray kunt u een oppervlak nog sneller behandelen dan met een standaard allesreiniger. Na het schoonmaken blijft er een frisse geur achter.
  • Power & Fresh vloeibare allesreiniger: Dettol Power & Fresh allesreiniger maakt het schoonmaken van een groot aantal oppervlakten makkelijk. Het middel kan zowel voor de vloer worden gebruikt als voor kastjes, wanden en andere oppervlakten.
  • Tru Clean allesreiniger: de Dettol Tru Clean allesreiniger spray is gemaakt op basis van natuurlijke oorsprong. Deze allesreiniger verwijdert eenvoudig en snel alle vormen van vuil en kalkaanslag zonder oppervlakten hierbij te beschadigen. De spray laat geen agressieve chemische resten achter, hierdoor is de spray ook veilig te gebruiken in de keuken.

Dettol allesreiniger gebruiken

De allesreinigers van Dettol zijn beschikbaar in twee verschillende soorten, namelijk vloeibare allesreinigers en als spray.
 

De vloeibare allesreiniger komt in grote flessen van 1 liter waarmee u uw huis snel en eenvoudig kunt reinigen. De Power & Fresh allesreiniger heeft een drievoudige werking waarmee het vuil verwijdert, uw huis fris laat ruiken en een zichtbare glans achter laat op de gereinigde oppervlakten. Deze allesreiniger is hardnekkig tegen vet, voedselresten en andere sporen van vuil. Naspoelen is met deze allesreiniger niet nodig, tenzij het onverdund gebruikt wordt of op oppervlakten die in aanraking komen met voedsel. Om de allesreiniger verdund te gebruiken, doet u 3 doppen in 5 liter water. Wanneer u hardnekkige vlekken wil reinigen, gebruikt u 2 doppen voor 1 liter water.
 

Dettol allesreiniger in sprayvorm zorgt voor een eenvoudige reiniging en een fris ruikend huis. De spray verwijdert moeiteloos hardnekkig vet, aangebrand vuil en laat een aangename en frisse geur achter. De spray kan gebruikt worden voor onder andere de keuken, vloeren, de badkamer en het toilet. De spray hoeft niet verdund of nagespoeld te worden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe gebruik ik Dettol allesreiniger?

U kunt Dettol zowel verdund als onverdund gebruiken. Voor dagelijkse reiniging verdunt u 3 doppen met allesreiniger in 5 liter water. Voor het verwijderen van hardnekkige vlekken verdunt u 2 doppen allesreiniger in 1 liter water. Om de allesreiniger onverdund te gebruiken, gebruikt u het direct op een oppervlak of vochtige doek. Bij onverdund gebruik dient u het oppervlak na te spoelen.

Kan ik Dettol allesreiniger gebruiken om te dweilen?

Ja, Dettol allesreiniger vloeibaar is geschikt om de vloer mee te dweilen. Verdun 3 doppen allesreiniger in 5 liter water. Voor een vloer met hardnekkige vlekken kunt u de verdunning sterker maken door meer allesreiniger toe te voegen of minder water te gebruiken. De allesreinigerspray kunt u verwijderen voor eenvoudige vlekken.

Waar kan ik Dettol allesreiniger kopen?

Bij 123schoon.nl verkopen wij verschillende allesreinigers van Dettol. Zowel geconcentreerde allesreinigers als verdunde allesreinigers in sprayflacons. De allesreinigers kunnen op alle oppervlaktes in huis gebruikt worden zonder dat deze beschadigd raken.
 

Heeft u nog vragen over de allesreinigers van Dettol of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.