123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Scrub Daddy allesreiniger

Goedkoop allesreiniger van Scrub Daddy kopen?

Maak uw huis eenvoudig weer stralend schoon met de allesreiniger van Scrub Daddy. Dankzij deze allesreinigers wordt schoonmaken kinderspel en ruikt uw huis weer heerlijk fris. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


Bestel goedkoop de allesreiniger van Scrub Daddy

Uw huis wordt in een handomdraai weer stralend schoon met de allesreinigers van Scrub Daddy. Lees hieronder meer over de allesreinigers van Scrub Daddy of bestel hierboven direct het product waar u naar op zoek bent.

De Scrub Daddy allesreinigers

Scrub Daddy staat niet alleen bekend om de veelzijdige sponzen, maar produceert ook schoonmaakmiddelen, zoals de Scrub Daddy allesreiniger. De reinigers zijn er in spray-vorm en als schoonmaakpasta. Hiermee maakt u oppervlaktes stralend schoon, zonder het gebruik van bleek of andere chemicaliën die oppervlaktes zoals metaal of kunststof kunnen beschadigen.

Scrub Daddy allesreiniger: ons assortiment

In ons assortiment vindt u de volgende allesreinigers van Scrub Daddy:

  • Allesreiniger spray: deze spray bestaat uit een krachtige formule (zonder bleek) waarmee u metalen, kunststoffen en andere oppervlaktes eenvoudig kunt schoonmaken. Dankzij de spray ruikt het oppervlak naar limoen en munt.
  • Power Paste: deze reinigingspasta helpt u bij het reinigen van zeer vervuilde oppervlakten. De pasta werkt zeer effectief en is vrij van chemicaliën.

De voordelen van de allesreiniger van Scrub Daddy

Het gebruiken van een allesreiniger van Scrub Daddy heeft veel voordelen, namelijk:

 Bevat geen bleek.
 Vrij van chemicaliën.
 Maakt oppervlakten weer stralend schoon.
 Ruikt heerlijk fris.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Scrub Daddy allesreiniger voor gebruiken?

Scrub Daddy allesreiniger kunt u gebruiken voor het reinigen van diverse oppervlaktes. De spray bevat geen bleek en is hierdoor geschikt voor onder andere metalen en kunststoffen oppervlaktes. De schoonmaakpasta bevat geen chemicaliën en dit maakt de pasta geschikt voor het verwijderen van hardnekkige vervuilingen op bijna elk oppervlak. Lees voor gebruik altijd de instructies op de verpakking.

Waar koop ik Scrub Daddy allesreiniger?

Op 123schoon.nl koopt u voordelig Scrub Daddy allesreiniger. Hiermee maakt u diverse oppervlaktes eenvoudig en veilig schoon. Als u vandaag nog besteld, ontvangt u de allesreiniger morgen al in huis.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over ons assortiment Scrub Daddy allesreinigers? Of wilt u meer weten over de rest van ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.