123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Zep

Zep schoonmaakmiddelen kopen?

Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment aan Zep schoonmaakmiddelen. Van badkamerreinigers tot vloerreinigers. Met Zep maakt u uw hele huis eenvoudig en voordelig schoon. Selecteer hieronder de gewenste toepassing om snel het juiste product te vinden.

1 - 0 van 0

Zep schoonmaakmiddelen voordelig kopen

Zep is een grote naam binnen de schoonmaakmiddelen industrie. Dankzij het ruime aanbod aan kwalitatief hoogwaardige reinigingsmiddelen maakt u uw huis, bedrijfspand, winkel of andere locaties vliegensvlug weer stralend schoon. Lees hieronder meer over Zep of kies direct voor de productgroep waar u naar op zoek bent.

Zep in de aanbieding kopen

Het goedkoop aanschaffen van Zep schoonmaakmiddelen doet u met onze aanbiedingen. Hiermee krijgt u kortingen op onze al laag geprijsde Zep artikelen. Deze kortingen lopen op tot wel 50%. Zo bespaart u nog meer geld. Perfect als u een voorraad van Zep schoonmaakmiddelen wilt aanleggen of u graag naar koopjes jaagt. Met deze aanbiedingen geniet u extra lang van een stralend schoon huis of werkplek.

De producten van Zep

Wij hebben een breed assortiment aan Zep producten. Daarom lichten wij hieronder kort de producten toe.

  • Handreinigers: verwijdert vuil van uw handen met behulp van schurende korreltjes. Het middel heeft een huidverzachtende werking.
  • Badkamerreinigers: verwijdert kalkaanslag en zeepresten. Geschikt voor het reinigen van douches, tegels, wasbakken, voegen en meer.
  • Keukenreinigers: alles wat u nodig heeft voor het reinigen van de keuken. Ontvetter, schuurmiddel, afvoerreiniger en meer.
  • Ontkalkers: verwijdert kalkaanslag, roestvlekken en ketelsteen. Geschikt voor baden, gootstenen, toiletten, stucwerk, cement, porselein en meer.
  • Ontstoppers: elimineert moeiteloos verstoppingen in leidingen. Verwijdert voedsel-, vetresten en haar in de afvoer van bijvoorbeeld uw keuken of badkamer.
  • Ontvetters: verwijdert hardnekkige vlekken, zoals: vet, vuil, olie en meer. Geschikt voor het ontvetten van onder andere glas, kunststof en metaal.
  • Tegelreinigers: verwijdert diverse vuiligheden van buitentegels. In ons assortiment vindt u zowel tegelreinigers als tegelbeschermers.
  • Vloerreinigers: hier vindt u artikelen die uw vloer reinigen. Van tapijtreiniger tot parket en laminaatreiniger.
  • Schoonmaakdoekjes: verwijdert vuiligheden, zoals verf en lijm, die gemaakt zijn op basis van een oplosmiddelbasis of waterbasis. Geschikt voor ramen, plinten, kozijnen, handen, vloeren, gereedschappen en andere harde oppervlakken.
  • Luchtverfrissers: elimineren nare geurtjes en frissen stoffen bekleding op.
  • BBQ reinigers: verwijdert ingebakken voedsel- en vetresten van barbecues en grills.
  • Speciale reinigers: onder de specialiteiten van Zep vallen diverse artikelen, zoals: een lijm- en stickerverwijderaar, kunststofvernieuwer, kunstgrasreiniger, zonnepanelenreiniger, siliconenkit verwijderaar en meer.

Het toepassen van Zep reinigingsmiddelen

De schoonmaakmiddelen van Zep zijn niet alleen geschikt voor het reinigen van uw huis, maar kunnen ook ingezet worden voor onder andere het reinigen van hotels, restaurants en het kantoor. De middelen zijn ook zeer geschikt voor het onderhouden van gebouwen, machines en helpen bij geurbehandelingen. Sommige middelen hebben zelfs een desinfecterende werking, waardoor deze geschikt zijn voor onder andere de voedingssector. Door de diverse toepassingen, komt Zep altijd wel van pas.

Zep en milieuvriendelijkheid

Zep hecht veel waarde aan het leveren van reinigings- en onderhoudsproducten die goed zijn voor mens en milieu. Dit doen zij door constant te innoveren om de hoeveelheid productieafval te verminderen en producten te ontwikkelen die minimale impact hebben op het milieu.

De voordelen van Zep schoonmaakmiddelen

Het gebruiken van Zep schoonmaakmiddelen heeft veel voordelen. Deze voordelen worden hieronder uitgelicht:

 Zeer krachtige schoonmaakmiddelen.
 Breed assortiment.
 Ook keuze uit specialistische middelen.
 Milieuvriendelijk.
 Niet schadelijk voor de huid.
 Geschikt voor thuis én op de werkvloer.
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is Zep milieuvriendelijk?

Zep hecht veel waarde aan het innoveren van hun productieproces en het ontwikkelen van reinigings- en onderhoudsproducten die goed zijn voor mens en milieu. Het doel van Zep is dan ook om de hoeveelheid productieafval te verminderen en producten te ontwikkelen die een minimale impact hebben op het milieu.

Hoe gebruik ik Zep schoonmaakmiddelen?

Hoe Zep producten gebruikt moeten worden verschilt per product. Op de achterkant van de fles of verpakking van het product staat omschreven hoe het product gebruikt dient te worden voor het beste resultaat. Op de website van Zep vindt u per artikel ook een gebruiksaanwijzing in de productomschrijving.
 

Heeft u nog vragen over Zep producten of komt u er bij het bestellen niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u verder.