123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

BBQ accessoires

Accessoires voor op de BBQ kopen?

Bestel handige producten voor tijdens en na het barbecueën. Onder andere herbruikbare folies en schalen om op een schone en gezonde manier eten te bereiden. En maak na gebruik uw BBQ schoon met effectieve reinigers. Vandaag besteld is morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig online BBQ accessoires

Bij ons vindt u diverse accessoires voor tijdens of na het gebruiken van uw barbecue . In ons assortiment vindt u zowel BBQ reinigers, borstels, folies en schalen van onder andere Srub Daddy, HG en NoStik.

Assortiment BBQ reiniger

In ons assortiment BBQ reinigers vindt u een breed aanbod aan reinigers van onder andere Zep en Elbow. Hiermee kunt u eenvoudig aangekoekt of ingebrand vet en vuil verwijderen. Hieronder ziet u een overzicht van ons assortiment.
 

BBQ reiniger merk Product
HG HG oven, grill- en barbecuereiniger
HG barbecuereiniger
HG oven & grill vernieuwingskit
Ecolab Ecolab Greaselift
Elbow Elbow Grease Heavy Duty Oven- & Grillreiniger
Zep Zep BBQ-reiniger
Zep oven, grill en frituur reiniger
Fackelmann BBQ borstel met schraper
BBQ ovenwant
 

U kunt eenvoudig de HG spray op het vette oppervlak sproeien en schoonvegen met een doekje. De HG kit bevat alles wat u nodig heeft voor het schoonmaken van een oven, grill, bakplaten en roosters.

 

De Ecolab Greaselift is een ontvetter voor onder andere barbecues, maar ook grills, ovens en afzuigkappen. De Ecolab Greaselift zorgt na gebruik voor een stralend oppervlak.

 

De Elbow Grease Heavy Duty Oven- & Grillreiniger spuit u gemakkelijk op het oppervlak dat u schoon wilt hebben en laat het 30 minuten inwerken. Vervolgens haalt u er een doekje over heen. De vet- of olievlekken zijn direct verwijderd.

 

Voor de Zep BBQ reinigers geldt: spuit het op het oppervlak met vet en vuil en laat 3 tot 5 minuten inwerken. Vervolgens haalt u er een schoon doekje over heen om de barbecue er weer stralend uit te laten zien.

 

Met de Fackelmann BBQ borstel met schraper kunt u eenvoudig alle vieze en/of aangebrande plekken eenvoudig verwijderen.

Assortiment BBQ borstel

In ons assortiment BBQ borstels vindt u naast de BBQ borstel met schraper ook de Scrub Daddy BBQ borstel. U dient de borstel eerst onder de koude kraan te houden, zodat deze hard wordt en u eenvoudiger de aangekoekte resten weg kunt schrapen. Door de warmte van de grill wordt de borstel langzaamaan zachter waarmee u dan uiteindelijk ook diep in de roosters kunt reinigen.

Assortiment BBQ folie

Onder de categorie BBQ folie vindt u twee verschillende soorten folies van het merk NoStik. De eerste is de NoStik BBQ grill folie. Dit is een vervanger voor het aluminiumfolie die na gebruik steeds weg wordt gegooid. De BBQ folie van NoStik is herbruikbaar. U kunt het simpelweg schoonmaken door het in de vaatwasser te stoppen of door het schoon te maken met een sopje. Daarnaast verkopen we ook de NoStik Skottelbraai bakfolie. Dit folie komt met een Teflon antikleeflaag, zodat u geen olie of boter hoeft toe voegen. U kunt de folie achteraf schoonmaken met een warm sopje.

BBQ schalen

Wij verkopen van het merk NoStik ook twee BBQ schalen, namelijk de NoStik Oven- & BBQ schaal in het klein of in het groot. U kunt deze schalen gebruiken voor onder andere frietjes, pizza’s en andere snacks die u knapperig wilt krijgen. De schaal kan in de vaatwasser of schoongemaakt worden met een warm sopje.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke accessoires heb ik nodig voor het schoonmaken van mijn BBQ?

Het is belangrijk dat u een goede borstel heeft die zoveel mogelijk de aangekoekte resten weghaalt. Vervolgens kunt u de viezigheden die overblijven weghalen met een speciale BBQ reiniger en een doekje.

Kan ik normaal aluminiumfolie op de BBQ gebruiken?

Ja, dat kan. U kunt het aluminiumfolie op de BBQ rooster neerleggen en het vlees vervolgens op het aluminiumfolie. Dit voorkomt dat het vlees gaat plakken aan het rooster en dat het vlees aanbrandt.

Wat is het alternatief voor aluminiumfolie op de BBQ?

Een alternatief is BBQ folie. Dit is herbruikbaar, doordat u het kunt wassen met een warm sopje. Dit is een stuk duurzamer. Een andere mogelijkheid is een BBQ schaal. Deze zorgt ervoor dat uw BBQ schoon blijft en kan de vaatwasser in of met een sopje schoongemaakt worden.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons asssortiment BBQ accessoires of over iets anders? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.