123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

BBQ reiniger

BBQ reinigers kopen?

Bestel hier alle producten die u nodig heeft voor het schoonmaken van uw barbecue. BBQ reinigers zijn speciaal gecreëerd voor het verwijderen van ingebrand vet en andere vuiligheden van de roosters van barbecues en grills, waardoor u het vuil gemakkelijk weg kunt poetsen. 


Bestel BBQ reinigers voor een schone barbecue op 123schoon.nl

Gaat u binnenkort uw barbecue schoonmaken? Speciale BBQ reinigers zijn dan noodzakelijk. Deze zijn speciaal ontworpen voor het schoonmaken van het rooster van een barbecue, hebben vaak ontvettende eigenschappen en zorgen er op de meest krachtige wijze voor dat al het vuil verdwijnt. Op 123schoon.nl verkopen wij verschillende HG BBQ reinigers waarmee u de barbecue snel en toch grondig kunt schoonmaken.

Barbecue reinigen: tips en tricks

De barbecue kan het beste gereinigd worden als u deze net gebruikt heeft. Als het rooster nog een beetje warm is trekt de BBQ reiniger het beste in het vuil van het rooster. Door de hitte laten aangekoekte vet- en etensresten bovendien sneller los, zodat u deze vervolgens makkelijker kunt verwijderen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een speciale HG BBQ reiniger en een stevige borstel of spons. Deze zijn zo stug dat ook ingebrand vet hiermee verdwijnt.

 

Let wel op dat u een goede borstel gebruikt. Zo is het gebruiken van een staalborstel op een rooster met chroomlaag niet verstandig, omdat het chroom hiermee kan loslaten. Vervolgens kan er eten aan blijven plakken, wat niet gezond is. Het gebruik van een nylon borstel is dan een beter idee. Voor RVS roosters is het gebruik van een pannenspons een aanrader en voor gietijzeren roosters kunt u wel een staalborstel gebruiken.

 

Let op: Als u warme oppervlakken gaat schoonmaken is het belangrijk om zeer voorzichtig te werk te gaan. Gebruik bijvoorbeeld handschoenen om te zorgen dat u zich niet brandt. De handschoenen die wij verkopen zijn stevig en hittebestendig. Tegelijkertijd zijn ze ook ergonomisch zeer prettig. Dit betekent dat u hierin goed kunt blijven bewegen.

 

Wij verkopen daarnaast ook asfilters. Deze kunt u aansluiten op een nat- of droogzuiger van Kärcher. Hiermee kunt u het as uit uw barbecue eenvoudig opzuigen. Door de microfilter komt het as niet in de stofzuigerzak terecht, maar wordt dit eruit gefilterd; zo kunt u het eenvoudig weggooien. Het materiaal is bovendien hittebestendig en dus ook geschikt voor het reinigen van een verwarmde barbecue.

Andere schoonmaakproducten voor uw tuin bestellen?

Bij het barbecueën kunnen er nog wel eens ongelukjes gebeuren. Heeft u bijvoorbeeld vetspetters op uw tuintegels overgehouden aan uw laatste barbecue? Bekijk dan ons ruime assortiment van tegelreinigers, waarmee ook zware vervuilingen verdwijnen. Zijn er ook vet- of etensresten op uw tuinmeubelen terechtgekomen? Met speciale reinigers voor tuinmeubelen maakt u ook deze onderdelen van uw tuin weer helemaal schoon.

Wilt u graag geholpen geworden bij het kiezen van de juiste BBQ reinigers? Neem dan contact ons op, wij helpen u graag.