123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Alkaliniteit

TA-waarde verhoger kopen?

Is de totale alkaliniteit van het zwembadwater te laag? Bestel dan op deze pagina de geschikte TA-waarde verhoger. Hiermee zorgt u ervoor dat het zwembadwater weer van goede kwaliteit wordt. De totale alkaliniteit dient zich tussen 100 en 150 p.p.m. te bevinden.


Voordelig TA-waarde verhoger bestellen

Het is belangrijk om de totale alkaliniteit (TA) in uw zwembad goed in de gaten te houden en op peil te houden. Een goede totale alkaliniteit zorgt namelijk voor goede waterkwaliteit van uw zwembad. Bestel hierboven het artikel dat u nodig heeft of lees hieronder meer over totale alkaliniteit in zwembadwater.

TA-waarde verhoger: ons assortiment

Bij ons vindt u een aantal producten om de totale alkaliniteit in uw zwembadwater te verhogen wanneer deze te laag is. Hieronder vertellen wij u graag meer over een paar producten uit ons assortiment:

  • TA-waarde verhoger: In ons assortiment vindt u onder andere een TA-waarde verhoger. Hiermee verhoogt u dus de totale alkaliniteit van uw zwembadwater. Hiermee houdt u de kwaliteit van het zwembadwater op peil, waardoor de pH-waarde niet te laag kan worden. Met deze verhoger worden alle zuren in het zwembadater geneutraliseerd. Wij verkopen deze per kilo of per 5 kilo.
  • Zwembad startset chemie 4-delig: Ook de startset vindt u in ons assortiment. Hiermee ontvangt u zowel een chloordrijver als een testset voor het meten van pH en chloor, 0,5 kg pH minus (voor het verlagen van de totale alkaliniteit) en 0,5 kg Mini Quick. Met deze startset kunt u altijd het zwembadwater testen en op peil houden.

Het gebruiken van TA-waarde verhoger

Indien er iets mis is met de TA-waarde, is de totale alkaliniteit in een zwembad vaker te laag dan te hoog. Hiervoor kunt u dan TA-waarde verhoger gebruiken. Het is overigens wel belangrijk dat u dit zorgvuldig in uw zwembad toepast. Het wordt daarom altijd aangeraden om de TA-waarde verhoger niet direct in het zwembad te gooien, maar deze eerst in een emmer met warm water of zwembadwater te mengen om vervolgens het water uit de emmer over het wateroppervlak te verdelen. Wanneer u de TA-waarde verhoger direct in het zwembad gooit, bereikt u niet het juiste effect.

 

Voor meer informatie over totale alkaliniteit kunt u ons helpcentrum over het verhogen of verlagen van alkaliniteit in een zwembad lezen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is alkaliniteit in een zwembad?

De totale alkaliniteit (TA) zijn alle stoffen in uw zwembad die kleine hoeveelheden zuur neutraliseren, waardoor het waterbalans in orde blijft en de pH-waarde niet te zuur of basisch wordt.

Wat als de totale alkaliniteit in een zwembad te laag is?

In dat geval dient u TA-waarde verhoger te gebruiken. Deze vindt u op 123schoon.nl. De ideale totale alkaliniteit in zwembadwater is tussen de 100 en 150 p.p.m.

Waarom is het belangrijk om de totale alkaliniteit in mij zwembad op peil te houden?

Dit is belangrijk omdat een goede totale alkaliniteit zorgt voor goede kwaliteit zwembadwater. Hierdoor zorgt u er ook tegelijkertijd voor dat de pH-waarde niet te laag wordt.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over totale alkaliniteit of ons assortiment? Neem dan contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.