123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Metaal- en kalkstabilisator

Metaal- en kalkstabilisator kopen?

Op deze pagina vindt u metaal- en kalkstabilisatoren die ervoor zorgen dat er minder gauw sprake is van kalkafzetting in uw zwembad. Ook worden de metalen onderdelen van het zwembad, zoals de filterinstallatie en de leidingen, hiermee beschermd.


Metaal- en kalkstabilisator voordelig kopen

Met metaal- en kalkstabilisator heeft u geen last meer van een witte waas of roestkleur in het water. De stabilisator voorkomt dat kalk zich gaat afzetten en dit zich gaat uitkristalliseren. En voorkomt dat uw water verkleurt door metaalionen. Daarnaast worden hiermee uw filters, warmtewisselaars en leidingen beschermt. Het middel werkt zowel bestrijdend als preventief. De stabilisator kan niet worden gebruikt in combinatie met andere chemicaliën.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is metaal- en kalkstabilisator?

Met dit middel verwijdert u kalk en metaalion uit het water en reinigt u daarnaast filters, leidingen en warmtewisselaars. Op zoek naar metaal- en kalkstabilisator? Bestel het voordelig op 123schoon.nl.

Hoe gebruik ik metaal- en kalkstabilisator?

Meet 200 ml van de stabilisator per 10 m³ water af. Voeg het middel zo dicht mogelijk bij de rand van het zwembad toe aan het water. Daarna wordt aangeraden op het oppervlak grondig te borstelen. Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.
 

Wilt u meer weten over metaal- en kalkstabilisator? Of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.