123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Reiniger

Reiniger voor uw zwembad kopen?

Op deze pagina vindt u producten waarmee u uw (vaste) zwembad of sauna kunt reinigen. Hiermee worden zeep-, cosmetica- en zonnebrandresten op effectieve wijze verwijderd en geniet u weer van steen, tegels, staal of plastic dat schoon en glanzend is.


Voordelig zwembadreiniger kopen

Als u gebruik maakt van uw zwembad is het wel zo fijn dat deze schoon is. Het schoonmaken doet u eenvoudig met zwembadreiniger. Lees hieronder meer over zwembadreinigers of bestel hierboven direct wat u nodig heeft.

Zwembadreiniger: wat is het?

Dit zijn middelen die uw zwembad reinigen. Het middel is beschikbaar in poedervorm of vloeibaar middel. Deze reinigers zijn ideaal voor het reinigen van de zwembadwanden en -bodem in het voorjaar, in de herfst en er zijn zelfs producten die geschikt zijn voor wekelijks gebruik. Door de reiniger wordt uw zwembad schoon, minder glad en gaat chloor in het water langer mee. Naast het reinigen van het zwembad kan de vloeibare reiniger ook worden ingezet voor het reinigen van andere oppervlakken in de tuin, zoals kunstmatige tegels, steen en plastic. Hierdoor kan het middel ook geschikt zijn voor het reinigen van sauna’s.

De voordelen van zwembadreiniger

Het gebruiken van zwembadreiniger heeft veel voordelen, namelijk::

 Voorkom een gladde laag in uw zwembad.
 Chloor gaat door de reiniger langer mee en voorkomt een sterke chloorlucht.
 U kunt het gebruiken voor het reinigen van kunstmatig steen, tegels, plastic en hoogwaardig staal.
 Verwijdert eenvoudig roest, zeepresten en vuil.

Het schoonmaken van uw opzetzwembad doet u zo

Het schoonmaken van uw zwembad kan vrij simpel zijn. Op de meeste verpakkingen wordt uitgelegd hoe het middel gebruikt dient te worden. Lees dit dus goed door. Vaak is het een kwestie van de juiste hoeveelheid reiniger afmeten per m³ water en dit vervolgens toevoegen aan uw zwembadwater.

 

Naast het reinigen van uw zwembad is het ook van belang het water in uw zwembad schoon te maken. Denk hierbij aan het stabiel houden van de pH- en chloorwaarde. Dit doet u met speciale middelen, zoals chloortabletten en middelen voor de pH-waarde.
 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik het zwembad reinigen?

Verstandig is om uw zwembad dagelijks te reinigen. Op 123schoon.nl vindt u zwembadreinigers die u dagelijks kunt gebruiken zonder huidirritatie te veroorzaken en deze zijn ook nog eens milieuvriendelijk. Volg voor de exacte gebruiksfrequentie altijd de aanwijzingen op het label van het product.

Hoe moet ik het opzetzwembad schoonmaken?

Een zwembad schoonmaken kunt u doen door met een schepnetje alle vuiligheden uit het water te halen en onderhoudsmiddelen, zoals zwembadreiniger en chloortabletten, in het zwembadwater te stoppen. Deze vindt u voordelig op 123schoon.nl. Daarnaast is het voor een schoon zwembad van belang dat de chloor- en pH-waarde ook in orde zijn.
 

Wilt u meer weten over reiniger, of heeft u vragen over andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.