123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Chloordrijver

Chloordrijver kopen?

Op deze pagina vindt u een chloordrijver waarmee u kunt zorgen dat chloortabletten op continue en geleidelijke wijze aan het zwembadwater toegevoegd worden. Zo maakt u dit veiliger en gemakkelijker. U vindt chloordrijvers voor chloortabletten van 20 of 200 gram.


Chloordrijver voordelig aanschaffen

Op deze pagina vindt u de chloordrijvers in ons assortiment. Deze drijvers zijn ideaal in kleine en in grote opblaas- of opzetzwembaden. Lees hieronder meer over chloordrijvers of bestel hierboven direct wat u nodig heeft.

Wat zijn chloordrijvers?

Chloordrijvers zijn de meest veilige manier om chloortabletten te gebruiken in uw zwembad. De drijver voorkomt dat uw zwembad gaat verkleuren, dit gebeurt als de tablet tegen de zwembadwand aanligt. De houders zijn bovendien een slimme manier om chloor langzaam op te laten lossen in het zwembad. De drijver drijft door het water waardoor de chloor gelijkmatig verdeeld wordt.

De voordelen van een chloordrijver

Het gebruiken van een chloordrijver heeft veel voordelen, namelijk:

 Makkelijk in gebruik.
 Gelijkmatige verdeling van chloor.
 Voorkomt verkleuringen.
 Bepaal eenvoudig en handmatig de chloorafgifte.

Het gebruiken van een chloordrijver

Een chloordrijver is eenvoudig te gebruiken. Volg de volgende stappen op:

  1. Open de drijver en plaats het gewenste aantal chloortabletten in de drijver.
  2. Gebruik de regelaar om de dosering van de hoeveelheid chloor te bepalen.
  3. Plaats de drijver in het water en controleer regelmatig of er nog chloor in zit.

De tabletten zijn vaak na 5 dagen volledig opgelost. Dan kunt u de drijver weer bijvullen. De drijver dient als onderhoudsmiddel en het is daarom verstandig om deze altijd in uw zwembad te hebben, behalve als u gaat zwemmen. Als u gaat zwemmen wordt er aangeraden de chloordrijver uit het zwembad te halen en deze weer in het zwembad te plaatsen als u klaar bent.

Het vinden van een geschikte chloordrijver

In ons assortiment vindt u twee soorten chloordrijvers. Een kleine chloordrijver is geschikt voor tabletten van 20 gram en is geschikt voor kleine opzet- en opblaaszwembaden. Een grote chloordrijver is geschikt voor tabletten van 200 gram en is hierdoor geschikt voor grotere zwembaden.

water. Daarom raden wij aan een chloorshock behandeling in de avond uit te voeren.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan ik zwemmen met een chloordrijver?

Het is mogelijk om te zwemmen met een chloordrijver in het zwembad, maar dit wordt wel afgeraden. Chloor kan namelijk schadelijk zijn voor mensen als iemand hiermee direct in contact komt of binnenkrijgt. Voor de zekerheid kunt u dus het beste de drijver uit het zwembad halen, voordat iemand - voornamelijk kinderen - met de chloortabletten in contact komt.

Welke chloordrijver heb ik nodig?

Er zijn twee soorten chloordrijvers, kleine en grote. De kleine chloordrijvers zijn groot genoeg om te vullen met een tablet van 20 gram. Ideaal voor kleine zwembaden. Een grote chloordrijver is geschikt voor tabletten van 200 gram en is dus ook meer geschikt voor gebruik in grotere opzetzwembaden. Chloordrijvers vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Hoeveel chloor moet in een chloordrijver?

Dit ligt aan hoeveel chloor u nodig heeft in uw zwembad en aan hoe groot uw chloordrijver is. Kleine chloordrijvers kunnen maximaal 20 gram aan chloortabletten vasthouden. Grotere chloordrijvers kunt u vullen met maximaal 200 gram aan chloortabletten. Hoeveel u nodig heeft, ligt aan de huidige chloorwaarde in uw zwembad. Zie de verpakking van uw chloortabletten om de ideale hoeveelheid tabletten af te meten.
 

Wilt u meer weten over chloordrijvers, of heeft u vragen over andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.