123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Vaatwaspoeder

Vaatwaspoeder kopen?

Bestel hier al onze vaatwaspoeders van Sun, voor een brandschone en hygiënische vaat. Met deze krachtige middelen worden zelfs de meest hardnekkige vervuilingen of aangekoekte etensresten verwijderd.


Bestel voordelig vaatwaspoeder online

Bekijk op deze pagina ons aanbod aan vaatwaspoeder van Sun en ga voor een glanzende vaat. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel de vaatwaspoeders direct. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Wat is vaatwaspoeder?

Dit is poeder dat u, in plaats van vaatwastabletten, kunt toevoegen aan de vaatwasser om uw vaat schoon te maken. Voeg dit toe aan hetzelfde vakje waar u normaal gesproken de vaatwastabletten in stopt.


Vaatwaspoeder werkt net zo krachtig als vaatwastabletten en verwijdert ook de meest hardnekkige vlekken van uw vaat. Zo komen borden, glazen en bestek stralend en glanzend uit de machine en verdwijnen zelfs aangekoekte etensresten eenvoudig. Het is wel belangrijk om zelf nog onthardingszout en glansspoelmiddel toe te voegen als u gebruikmaakt van vaatwaspoeder. Anders dan bij alles-in-één vaatwastabletten is dit namelijk niet standaard toegevoegd aan het poeder.

Waarom moet ik kiezen voor vaatwaspoeder?

Vaatwaspoeder is over het algemeen goedkoper dan vaatwastabletten. Bovendien lost vaatwaspoeder sneller op, waardoor er ook tijdens korte wasprogramma’s geen restjes achterblijven in de vaatwasser. Dit kan bij vaatwastabletten wel gebeuren. Tot slot kunt u bij vaatwaspoeder zelf de dosering aanpassen, bijvoorbeeld als uw vaat helemaal niet zo vuil is. Bespaar zo nóg meer.

Hoeveel vaatwaspoeder moet ik gebruiken?

Hou voor het toevoegen van vaatwaspoeder altijd het doseeradvies aan dat op het etiket staat. Door de geconcentreerde formules kunt u met één fles vaatwaspoeder wel 80 tot 90 wasbeurten doen. Bovendien kunt u de hoeveelheid vaatwaspoeder altijd aanpassen aan de mate van de vervuilingen en zo nog langer met één verpakking doen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:


Op deze pagina heeft u alles gelezen over onze vaatwaspoeders. Heeft u hier nog vragen over? Stel ze gerust! U kunt heel eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.