123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Geparfumeerde vuilniszakken

Swirl Vuilniszakken 20 liter | Geparfurmeerd | 25 stuks | Swirl  SSW00055
vergroten
Omschrijving Deze geparfumeerde pedaalemmerzakken van Swirl verspreiden een heerlijk frisse citroen-meloengeur elke keer dat u de afvalbak opent. De afvalzakken zijn gemaakt van scheurvaste folie en hebben een veiligheidsbodem. De rol bevat 25 gele afvalzakken van 20 liter (hoogte 61 cm).
Specificaties
Merk: Swirl Aantal zakken: 25
Type: pedaalemmerzak Breedte: 48 cm
Capaciteit: 20 l Hoogte: 61 cm
Voordeelverpakking

16 x 25 stuks van € 31,20 voor € 29,50

€ 1,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,61 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken 35 liter | Geparfurmeerd | 20 stuks | Swirl  SSW00110
vergroten
Omschrijving Deze Swirl vuilniszakken verspreiden een heerlijke geur, zodat uw keuken of woonkamer nooit gaat stinken, ook niet als de zak bijna vol is. Het ruikt hiermee altijd naar frisse citroen en de vervelende geurtjes van uw afval worden op effectieve wijze geneutraliseerd.

De geparfumeerde vuilniszakken zijn scheurvast en waterdicht, waardoor ze niet gauw kapot zullen gaan of zullen gaan lekken. Het materiaal is verder voor een groot gedeelte vervaardigd van gerecycled plastic (en deels van post-consumer plastic afval). Hierdoor is dit ook een milieuvriendelijke en duurzame keuze.

Door de handige handvatten kunt u de zakken bovendien eenvoudig dichtknopen, verplaatsen en weggooien, zonder het afval aan te hoeven raken. Gooi uw afval hiermee dus op een hygiënische wijze weg. De zakken hebben een inhoud van 35 liter. Er zitten 20 zakken in de verpakking.
Specificaties
Merk: Swirl Capaciteit: 35 l
Type: Vuilniszak Aantal zakken: 20
Voordeelverpakking

14 stuks van € 27,30 voor € 26,95

€ 1,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,61 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken met trekband 10 liter | Geparfurmeerd | 14 stuks | Swirl  SSW00096
vergroten
Omschrijving Met deze handige Swirl vuilniszakken wordt er een subtiele geur van vanille en lavenvel verspreid. Tegelijkertijd worden vervelende geurtjes geneutraliseerd. Hierdoor zijn de kleine vuilniszakjes, die een inhoud hebben van 10 liter, perfect voor bijvoorbeeld het toilet of de badkamer. Hier zorgen ze voor een fris en net gevoel. 

De zakken zijn bovendien zowel scheurvast als waterdicht, waardoor ze de betrouwbaarheid bieden die nodig is. Vul ze met uw afval zonder dat ze kapotgaan of gaan lekken. Dankzij de handige trekband kunt u ze als ze vol zijn eenvoudig dichtknopen, uit de pedaalemmer trekken, verplaatsen en weggooien; zonder dat u in aanraking komt met het afval. Een zeer hygiënische ervaring.

Deze vuilniszakken van 10 liter zijn daarnaast gemaakt van duurzaam materiaal dat voor meer dan 80% vervaardigd is uit gerecycled plastic. Ruim 40% hiervan is zelfs afkomstig uit post-consumer plastic. Hierdoor zijn deze zakken een milieuvriendelijke keuze. De verpakking bevat 14 stuks.
Specificaties
Merk: Swirl Capaciteit: 10 l
Type: Vuilniszak Aantal zakken: 14
Voordeelverpakking

12 stuks van € 23,40 voor € 22,95

€ 1,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,61 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken met trekband 35 liter | Geparfurmeerd | 9 stuks | Swirl  SSW00100
vergroten
Omschrijving Deze geparfumeerde vuilniszakken van Swirl zorgen ervoor dat er geen vervelende geurtjes in de keuken of de woonkamer ontstaan, wat voor afval u ook in de pedaalemmer gooit. Ze verspreiden namelijk de subtiele geur van vanille en lavendel, terwijl vervelende geurtjes effectief geneutraliseerd worden. 

De zakken zijn bovendien gemaakt van stevig materiaal dat lekvrij, waterdicht en scheurvast is. Hierdoor biedt dit de betrouwbaarheid die er nodig is. U kunt in deze vuilniszakken veel afval gooien zonder bang te zijn dat ze kapotgaan of zullen gaan lekken. Het materiaal is verder ook nog eens duurzaam. Dit is namelijk voor meer dan 80% gemaakt van gerecycled plastic.

De vuilniszakken zijn tot slot voorzien van een handige trekband, waarmee u ze eenvoudig uit de pedaalemmer kunt trekken, kunt dichtknopen en kunt verplaatsen; en dit allemaal zonder het afval aan te hoeven raken. Gooi zo uw afval weg op de meest schone en hygiënische manier! De zakken hebben een inhoud van 35 liter. De verpakking bevat 9 stuks.
Specificaties
Merk: Swirl Capaciteit: 35 l
Type: Vuilniszak Aantal zakken: 9
Voordeelverpakking

12 stuks van € 23,40 voor € 22,95

€ 1,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,61 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken met trekband 20 liter | Scheurvast & lekvrij | 12 stuks | Swirl Actif Fresh  SSW00082
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Swirl verspreiden een heerlijke geur die zowel fruitig als fris is, waardoor de vervelende geurtjes van uw afval hiermee geneutraliseerd worden. Zo heeft u nooit meer last van een stinkende vuilnisbak en wordt de netheid en schoonheid nooit ondermijnd.

Deze vuilniszakken zijn bovendien biologisch afbreekbaar en zijn voor minstens 80% gemaakt van gerecycled plastic (waarvan ruim de helft post-consumer plastic afval is). Hierdoor zijn ze duurzaam. Daarnaast zijn ze extra stevig; ze zijn namelijk gemaakt van materiaal dat scheurvast én lekvrij is.

Door de handige trekbanden kunt u de zakken ook eenvoudig verplaatsen en weggooien. Zo biedt dit alle gemak en betrouwbaarheid die er nodig is. De zakken hebben een inhoud van 20 liter. In de verpakking zitten 12 stuks.
Specificaties
Merk: Swirl Capaciteit: 20 l
Type: Vuilniszak Aantal zakken: 12
Voordeelverpakking

12 stuks van € 25,08 voor € 23,95

€ 2,09 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,73 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken met trekband 35 liter | Scheurvast & lekvrij | 9 stuks | Swirl Actif Fresh  SSW00084
vergroten
Omschrijving Met deze Swirl Actif Fresh vuilniszakken heeft u geen last meer van vervelende geurtjes in uw vuilnisbak. Er wordt namelijk een fruitige en frisse citrusgeur mee verspreid die de luchtjes van uw afval op effectieve wijze neutraliseert. 

De pedaalemmerzakken zijn bovendien gemaakt van zeer stevig materiaal dat zowel scheurvast als lekvrij is. Hierdoor zullen ze niet gauw kapotgaan en bieden ze de nodige betrouwbaarheid. Het materiaal is overigens voor meer dan 80% vervaardigd uit gerecycled plastic. Meer dan de helft hiervan is dan weer afkomstig uit post-consumer afval. Zo is dit extra duurzaam en milieuvriendelijk.

Doordat de zakken verder ook voorzien zijn van een handige trekband kunt u ze eenvoudig verplaatsen en weggooien. Zo gaat u hiermee voor de beste hygiëne. De zakken hebben een ruime inhoud van 35 liter. De verpakking bevat 9 stuks.
Specificaties
Merk: Swirl Capaciteit: 35 l
Type: Vuilniszak Aantal zakken: 9
Voordeelverpakking

12 stuks van € 25,08 voor € 23,95

€ 2,09 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,73 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken voor pedaalemmers 5 liter | Geparfurmeerd | 45 stuks | Swirl  SSW00094
vergroten
Omschrijving Met deze geparfumeerde vuilniszakken van Swirl kunt u ervoor zorgen dat uw toilet, werkkamer, badkamer of slaapkamer niet gaat stinken. Vervelende geurtjes worden namelijk geneutraliseerd, en in plaats daarvan wordt er een frisse zeegeur verspreid. Deze zakken zijn daarnaast voorzien van handige handvatten, waarmee u ze eenvoudig dicht kunt knopen en kunt verplaatsen. Ook dit vergroot het gevoel van netheid en verbetert de hygiëne.

De zakken zijn verder gemaakt van stevig materiaal dat voor tenminste 80% uit gerecycled plastic bestaat. De helft hiervan is zelfs afkomstig uit post-consumer plastic afval. Hierdoor is dit extra duurzaam en milieuvriendelijk. Bovendien zijn de zakken ook scheurvast en lekvrij. Ze hebben een inhoud van 5 liter. De verpakking bevat 45 stuks.
Specificaties
Merk: Swirl Capaciteit: 5 l
Type: Vuilniszak Aantal zakken: 45
Voordeelverpakking

12 stuks van € 26,28 voor € 24,95

€ 2,19 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,81 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken met trekband 20 liter | Voor pedaalemmers | Geparfumeerd  | 12 stuks | Swirl  SSW00098
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Swirl zijn voorzien van een handige trekband, waardoor u ze eenvoudig uit de vuilnisbak kunt trekken, dicht kunt knopen en kunt verplaatsen. Dit zorgt voor een hygiënische en schone ervaring. 

De zakken zijn verder geparfumeerd, wat ervoor zorgt dat ze de frisse geur van vanille en lavendel verspreiden. Vervelende geurtjes worden hierdoor geneutraliseerd, zodat er een extra net gevoel ontstaat. Hierdoor zijn de zakken van 20 liter perfect voor bijvoorbeeld in de keuken, waar het op deze manier altijd lekker blijft ruiken.

De zakken zijn gemaakt van materiaal dat zowel scheurvast als lekvrij is. Zo zullen de zakken niet snel kapotgaan of gaan lekken. Het materiaal is ook voor een groot gedeelte gemaakt met behulp van gerecycled plastic, waardoor dit extra duurzaam en milieuvriendelijk is. De verpakking bevat 12 stuks.
Specificaties
Merk: Swirl Capaciteit: 20 l
Type: Vuilniszak Aantal zakken: 12
Voordeelverpakking

12 stuks van € 23,40 voor € 22,95

€ 1,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,61 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten