123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Robijn Professional

Robijn professional wasmiddel bestellen?

Koop hier de Robijn wasmiddelen voor professionele reiniging van uw wasgoed. Verkrijgbaar voor de gekleurde, witte en donkere was. Vandaag besteld? Dan ontvangt u de wasmiddelcapsules morgen al in huis.


Robijn professional wasmiddelen voor een professionele reiniging

Ga voor een grondige reiniging van uw wasgoed met de Robijn professional wasmiddelcapsules. Deze zijn geschikt voor professioneel gebruik op de werkvloer en voor een krachtige reiniging thuis. Lees hieronder meer over de Robijn professional capsules of bestel hierboven direct wat u nodig heeft.

Wat is Robijn professional

De Robijn professional lijn bestaat uit wascapsules die zijn ontwikkeld voor professionele reiniging tijdens het wassen, zowel thuis als op de werkvloer. Deze capsules lossen extra snel op, werken krachtiger en maken zo de was op een zeer hygiënische manier schoon. De pods werken extra snel doordat de middelen al zijn samengevoegd in de capsule en hierdoor in de wasmachine direct kunnen beginnen met reinigen. Dankzij deze extra hygiëne boost en snelle reiniging zijn de capsules zeer geschikt voor op de werkplek, zoals in horecagelegenheden, hotels en meer.

 

Met dank aan de actieve kleurbeschermers ziet de was er na gebruik weer uit als nieuw. Bovendien zijn de wascapsules zeer geconcentreerd en precies afgemeten voor het beste resultaat. De professionele pods zijn beschikbaar voor de donkere, witte en gekleurde was. Deze capsules zitten per 46 stuks in een hersluitbare plastic zak. Is de zak leeg? Dan kan deze gewoon bij het plastic afval weggegooid worden.

De voordelen van Robijn professional wascapsules

Wassen met de professional pods van Robijn heeft veel voordelen, namelijk:

 Geschikt voor thuis en op de werkvloer.
 Capsules lossen extra snel op.
 Werken extreem krachtig..
 Zorgt voor een zeer hygiënische reiniging.
 Na gebruik ziet wasgoed er weer uit als nieuw.
 Beschikbaar voor witte, zwarte en gekleurde was..
 46 stuks in een hersluitbare zak.

Het gebruiken van Robijn professional wascapsules

Het gebruiken van deze waspods is zeer eenvoudig. Plaats één capsule in de wastrommel en leg het wasgoed hier bovenop. Dankzij de krachtige capsules is één capsule al voldoende voor het reinigen van zeer vervuild wasgoed, zelfs als u wast met een grote wasmachine.

 

De capsules hoeft u voor gebruik niet uit het plastic te halen. Dit lost namelijk vanzelf op als het in contact komt met water. De capsules werken al effectief op temperaturen vanaf 30 graden. Controleer de was-instructies op de zak voor het beste resultaat.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is Robijn professional?

Robijn professional is een wasmiddel lijn van Robijn die zorgt voor een professionele reiniging van uw wasgoed. Hierdoor zijn deze wascapsules geschikt voor thuis én op de werkvloer. De pods reinigen krachtig, snel en extra hygiënisch. Bovendien zorgen de capsules voor kleurbehoud, zodat het wasgoed na elke wasbeurt weer oogt als nieuw.

Hoe gebruik ik de Robijn professional wascapsules?

Plaats een capsule in de wastrommel en leg het wasgoed hier bovenop. Vervolgens kunt u de wasmachine aanzetten op het gewenste programma. De pods moeten niet verwijderd worden uit het plastic. Deze lossen namelijk vanzelf op, op temperaturen vanaf 30 graden.

Waarom zou ik de Robijn professional wascapsules gebruiken?

Deze capsules van Robijn lossen extra snel op, zijn erg krachtig en zorgen voor een zeer hygiënische reiniging van uw wasgoed. Na gebruik oogt uw kleding weer als nieuw. Bovendien zijn de capsules beschikbaar voor de witte, gekleurde en donkere was. Deze worden geleverd per 46 stuks en zitten in een handige, hersluitbare zak.
 

Heeft u vragen over Robijn professional wascapsules of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.