123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Robijn witte was

Robijn voor de witte was kopen?

Bestel hier alle producten van Robijn die geschikt zijn voor wit wasgoed. Op deze pagina heeft u keuze uit diverse wasmiddelen, wasverzachters, wascapsules en wasmiddeldoekjes. Vandaag besteld? Dan ontvangt u het morgen al in huis.


Robijn voor de witte was voordelig bestellen

Laat uw witte wasgoed weer stralen met de producten uit de Robijn Stralend Wit lijn. Lees hieronder meer over deze producten of bestel hierboven direct het artikel waar u naar op zoek bent.

Robijn voor de witte was: wat is dit precies?

De Robijn wasproducten voor de witte was zijn gemaakt om uw witte was stralend schoon te maken. Deze wasproducten lijn heet Stralend Wit. De was-artikelen bevatten wit-versterkers, waardoor uw wasgoed weer volledig wit wordt en er uit ziet als nieuw. Daarnaast wordt het textiel tot diep in de vezels verzorgd, zodat het artikel ook weer schoon en fris is.

Robijn voor de witte was is zeer milieuvriendelijk

De producten van de Robijn Stralend Wit lijn zijn goed voor het milieu. De wasmiddelen en wasverzachters bestaan namelijk voor 80% uit biologisch afbreekbare ingrediënten. Natuurlijk zet Robijn zich in om in de toekomst volledig biologisch afbreekbare middelen te maken. De flessen waarin de middelen verpakt zijn, zijn 100% recyclebaar en zijn ook gemaakt van gerecycled plastic.

 

Robijn wascapsules en de wasmiddeldoekjes voor de witte was bevatten ook biologisch afbreekbare ingrediënten. Ook is het materiaal waarvan de doekjes zijn gemaakt én het omhulsel van de capsules 100% oplosbaar als het in contact komt met water. Zo blijven er geen restjes achter die mogelijk in de natuur kunnen belanden.

Robijn witte was: ons assortiment

In ons assortiment vindt u de volgende Robijn artikelen voor de witte was:

  • Wasmiddelen en wasmiddeldoekjes: deze artikelen zijn speciaal gemaakt voor de witte was. Ze bevatten namelijk wit-versterkers, waardoor de witte was na het wassen weer oogt als nieuw. De middelen werken zelfs uitstekend op lage temperaturen.
  • Wasverzachter: deze wasverzachter maakt uw wasgoed niet alleen zijdezacht, het zorgt er ook voor dat uw kleding weer stralend wit oogt. Bovendien blijft er na gebruik een frisse geur in uw wasgoed hangen.
  • Professional: de professional capsules zijn ideaal voor professioneel gebruik en daarnaast ook voor in huis. De pods maken wasgoed perfect schoon op lage temperaturen én zelfs op een kort cyclus.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe houd ik mijn witte was wit?

Dit doet u met Robijn Stralend Wit. De wasmiddelen van Robijn bevatten wit-versterkers, waardoor kleding stralend wit blijft en na elke wasbeurt oogt als nieuw.

Hoe krijg ik mijn witte was weer wit?

Maak uw witte was weer écht wit met Robijn Stralend Wit wasmiddel en wasverzachter. Deze bevatten namelijk wit-versterkers, waardoor de vezels diep worden gereinigd en uw wasgoed weer dezelfde witte kleur heeft als toen u het had gekocht.

Is Robijn voor de witte was milieuvriendelijk?

De middelen van Robijn voor de witte was zijn zeer milieuvriendelijk. Deze bestaan namelijk voor 80% uit biologisch afbreekbare ingrediënten. Bovendien zijn de verpakkingen gemaakt van gerecycled plastic en zijn deze weer volledig recyclebaar. De capsules en wasmiddeldoekjes bevatten ook deze milieuvriendelijke middelen en daarnaast zijn deze producten 100% oplosbaar bij contact met water.
 

Heeft u vragen over onze Robijn artikelen voor de witte was of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.