123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Speelzwembad

Speelzwembad kopen?

Bekijk op deze pagina ons ruime aanbod aan speelzwembaden. We bieden zwembaden met verschillende thema's en functionaliteiten. Naast speelzwembaden kunt u bij ons ook grotere zwembaden voor het gezin bestellen, zoals familiezwembaden en opblaasbare zwembaden.


Bestel speelzwembaden voor uw kinderen

Op 123schoon.nl bieden wij een ruim aanbod aan kwalitatief hoogwaardige en voordelige speelzwembaden. Deze opblaasbare zwembaden voor kinderen zijn eenvoudig op te zetten en bieden een hoop zwemplezier, ook voor de allerkleinsten. Doordat de speelzwembaden namelijk geleverd worden met diverse speelattributen zijn deze uitermate geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Wat is een speelzwembad?

Een speelzwembad is een klein opblaasbaar zwembad dat meestal geleverd wordt met speelgoed, zoals ballen, zwembaden of ringen. Hiermee beleeft uw kind een hoop plezier tijdens het zwemmen. Bovendien hebben de meeste speelzwembaden een eigen thema. Een voorbeeld hiervan is het Bestway Octopool zwembad, dat de vorm heeft van een octopus, inclusief sproeiende 'tentakels'.

 

De speelzwembaden die u op 123schoon.nl vindt zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal. Hierdoor biedt dit de betrouwbaarheid die nodig is bij een zwembad voor kinderen. Er wordt bovendien altijd een reparatiesetje meegeleverd zodat kleine beschadigingen eenvoudig gerepareerd kunnen worden.

Speelzwembad opzetten

Het voordeel van speelzwembaden is dat deze snel en eenvoudig op te zetten zijn. De opblaasbare baden moeten gevuld worden met lucht. Om het uzelf gemakkelijk te maken kunt u hiervoor een pomp bestellen. Wij verkopen zowel voetpompen als elektrische pompen, waarmee het bad binnen een mum van tijd opgeblazen is.
 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een speelzwembad en een kinderzwembad?

Een speelzwembad is een zwembad waarbij het ontwerp van het zwembad speels is en een specifieke print of vorm heeft, of waarbij zwembadspeeltjes worden geleverd. Dit is bij een normaal kinderzwembad doorgaans niet het geval. Ook kan de adviesleeftijd bij een speelzwembad variëren, kijk dus goed naar de productinformatie.

Voor welke leeftijden zijn speelzwembaden geschikt?

Dit verschilt per speelzwembad. Veelvoorkomende adviesleeftijden zijn 0, 2 en 3 jaar. Zoekt u meer zwembaden voor kinderen van een specifieke leeftijden? In ons assortiment vindt u ook baby zwembaden (vanaf 0 jaar), peuterzwembaden (vanaf 0-3 jaar) en kinderzwembaden (vanaf 3-6 jaar).
 

In ons ruime assortiment speelzwembaden vindt u altijd het bad dat geschikt is voor uw kindje. Heeft u vragen over de zwembaden of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.