123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vliegenpoep verwijderen

Vliegenpoep verwijderen

Vliegenpoep verwijderen


Last van vliegenpoep op uw kozijnen, lampenkappen, muren of andere oppervlakken? Deze kleine zwartbruine stipjes zijn op verschillende manieren te verwijderen. Op deze pagina vindt u de beste en meest effectieve reinigingsmethodes.

Vliegenpoep verwijderen

  • Oplossing 1: Allesreiniger
    Op veel oppervlakken, zoals muren, vloeren en kozijnen, kunt u vliegenpoep verwijderen met behulp van een goede allesreiniger. Breng dit aan met een microvezeldoek of een zacht sponsje en wrijf hiermee over de zwarte stipjes. Als de vliegenpoep verdwenen is, kunt u het oppervlak het beste nogmaals behandelen om de laatste resten weg te halen.

  • Oplossing 2: Waspoeder
    Maak een sopje van waspoeder en breng dit met een microvezeldoek of een zachte spons aan op de vlekken. Na goed te hebben gewreven zullen de zwarte stipjes verdwijnen. Behandel na met water om voor het beste resultaat te gaan.

  • Oplossing 3: Koude thee
    Breng wat lauwe of koude thee aan op een doek en wrijf hiermee over de vliegenpoep. Hierdoor zal de poep makkelijker loslaten en dus eenvoudiger te verwijderen zijn. Let er wel op op wat voor soort ondergrond u deze methode wilt gaan toepassen. Op stoffen materialen kunt u dit beter niet doen, omdat de thee dan juist weer voor nieuwe vlekken kan zorgen. Hoe gek het ook klinkt, op bijvoorbeeld een lampenkap kunt u gebruikmaken van de binnenkant van een aardappel. Wrijf hiermee over de vliegenpoep, laat het drogen en u kunt de resten eenvoudig afborstelen.

  • Oplossing 4: Spiritus
    Als de vliegenpoep te lang blijft zitten op bijvoorbeeld de kozijnen kunnen er oranje vlekjes achterblijven. Dit komt doordat resten dan zijn ingetrokken in het materiaal. Om dit te verwijderen kunt u spiritus gebruiken. Breng hier een klein beetje van aan op een wattenstaafje en dep hiermee over de vlekjes. Omdat dit een krachtige methode is, kunt u hiermee beter niet hele grote stukken van de kozijnen behandelen. Gebruik deze methode liever alleen voor het aanstippen van kleine vlekjes. Vooraf testen op een onopvallend stukje kan ook nuttig zijn, om zeker te weten dat u hiermee de verf of het materiaal niet aantast.

Vliegenpoep voorkomen

Er zijn verschillende producten die u kunt gebruiken om vlekken van vliegenpoep te voorkomen. Zo kunt u gebruikmaken van een vliegenvanger, waarin deze insecten vast komen te zitten, waardoor ze niet meer voor overlast kunnen zorgen. Of bestel een vliegenhor waarmee u de vliegen helemaal buiten houdt.

Op deze pagina heeft u gelezen hoe u eenvoudig vliegenpoep kunt voorkomen of kunt verwijderen van bijvoorbeeld de kozijnen, een lampenkap of een ander oppervlak. Heeft u vragen over een van onze methodes of heeft u zelf dé gouden tip? Neem dan gauw contact met ons op, dan kunnen we elkaar helpen. 
 

 Disclaimer: lees hier meer.



Bestel hieronder direct alles wat u nodig heeft.