123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Lichaamsverzorging

Alles voor uw lichaamsverzorging bestellen?

Bestel voordelig producten voor de ultieme lichaamsverzorging. Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment. Hier vindt u onder meer douchegel, bodycrème, bodylotion en deodorant, voor mannen én voor vrouwen.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig lichaamsverzorgingsproducten online

Bekijk op deze pagina alle producten die nodig zijn voor het verzorgen en reinigen van uw lichaam, van bekende merken als Nivea, Andrélon, Dove of Axe. Ook voor ieder huidtype kunt u bij ons de geschikte verzorging bestellen.

Lichaamsverzorging: ons ruime assortiment

Met al onze producten kiest u voor de ultieme verzorging van uw lichaam. Houd uw lichaam zo in optimale conditie en garandeer de beste hygiëne. Wij bieden een hoop verschillende producten van grote en minder grote merken. Zo vindt u bij ons altijd wat u zoekt. U heeft de keuze uit de volgende producten:

  • Douche en bad: Van badschuim tot bodyscrub en van bruisballen tot douchegels; op deze pagina vindt u alles wat u kunt gebruiken als u gaat douchen of badderen. Of het nu gaat om producten waarmee uw lichaam helemaal schoon wordt of waarmee u uw bad- of douchebeurt kunt verbeteren, wij bieden het allemaal. Kies voor producten van talloze merken, voor mannen of voor vrouwen én voor verschillende huidtypes.
  • Body butter: Body butter is hét product waarmee u kunt afrekenen met uw droge huid. Zorg hiermee voor ultieme hydratatie en voeding en ga voor een zijdezacht en soepel huidgevoel. Kies uit verschillende geurtjes of ga voor een vegan friendly variant van Weleda of Treaclemoon.
  • Bodycrème: Met een bodycrème kunt u de vochtbalans van uw huid weer op peil brengen, zodat u een jeukerig, droog of trekkerig gevoel kunt voorkomen. Wat uw huidtype ook is, deze producten werken altijd verzorgend, hydraterend en helend. Gebruik onder meer op uw lichaam, gezicht of handen. Wij verkopen bodycrèmes van Nivea, Human+Kind en Weleda. Sommige varianten rekenen zelfs af met eczeem, brandwonden en insectenbeten. 
  • Bodylotion: Bekijk ons ruime aanbod aan bodylotions om er eentje te bestellen van Dove, Garnier, Kneipp, Nivea of Treaclemoon. Al deze producten kenmerken zich door hun hoge kwaliteit, werken hydraterend en verstevigend en zorgen voor een zacht en soepel resultaat. Kies aan de hand van uw eigen voorkeuren voor de juiste geur en soort.
  • Bodyscrub: Met bodyscrub maakt u uw lichaam egaal, soepel en glad, doordat dode huidcellen verwijderd worden. Hierdoor ziet uw huid er een stuk gezonder uit. Bovendien wordt de balans hiervan hersteld, zodat u bijvoorbeeld sneller bruin kunt worden.
  • Huidolie: Last van littekens, huid- en zwangerschapsstriemen of pigmentvlekken? Of is uw huid op een andere manier beschadigd, droog of gewoon toe aan wat extra verzorging? Gebruik dan huidolie van Weleda of Bio-Oil. Zowel in de zomer als in de winter zijn deze producten perfect. Zo rekent u hiermee af met een schilferige huid en voelt het huidoppervlak altijd zacht en soepel aan.
  • Deodorant: In onze webshop vindt u een ruime collectie deo’s voor mannen of vrouwen. Zowel voor deorollers als deosprays bent u bij ons aan het juiste adres. Kies uit een ruim aanbod van allerlei bekende merken, zoals Rexona, Axe, 8x4, Dove, Odorex en Fa, en uit talloze verschillende geuren. Ook voor anti-transpirant deodorant en deo’s voor de gevoelige huid kunt u bij ons terecht.
  • Insectenbeet verzorging: Last van een geïrriteerde huid door een kwallen- of insectenbeet? Bekijk onze verzorgingsproducten. Hiermee gaat u voor onmiddellijke verzachting en verkoeling en vermindert u huidirritaties en jeuk. Zo heeft u hier direct minder last van.

Speciale verzorgingsproducten bestellen?

Naast al onze standaard lichaamsverzorgingsproducten kunt u bij ons ook terecht voor speciale verzorgingsproducten, bijvoorbeeld voor andere onderdelen van uw lichaam. Handverzorging nodig, bijvoorbeeld in de vorm van zeep of handcrème? Bekijk dan ons ruime aanbod. Ook voor vegan verzorgingsproducten kunt u bij ons terecht. Die bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn ook proefdiervrij.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn er ook lichaamsverzorgingsproducten voor mannen?

In principe kunt u alle lichaamsverzorgingsproducten die gericht zijn op vrouwen als man ook gebruiken. Er zijn echter ook merken en producten die zich qua geur, cosmetisch effect of werking richten op mannen, zoals Axe of Nivea for Men.

Zijn lichaamsverzorgingsproducten pH-neutraal?

Als u op zoek bent naar pH-neutrale lichaamsverzorgingsproducten is het belangrijk om goed te kijken naar de productinformatie, want niet alle producten zijn pH-neutraal. Wanneer dit wel het geval is wordt dit bij 123schoon.nl duidelijk aangegeven, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u het verkeerde product koopt.

Wat is verschil tussen bodycrème en body butter?

Een body butter is zoals de naam doet vermoeden dikker dan een body crème. Dit heeft als voordeel dat body butter doorgaans langdurigere bescherming biedt, wat van toegevoegde waarde kan zijn bij een droge huid. Body crème wordt daarentegen weer sneller opgenomen, waardoor u na het aanbrengen bijvoorbeeld direct uw kleding aan kan doen.
 

Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van lichaamsverzorging? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.