123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden, zwembad onderhoud en zwembad artikelen

Leifheit dweil en vloerwisser

Leifheit Clean & Away classic vloerwisser met telescoopsteel (maat S) SLE00025
vergroten
Omschrijving Deze moderne vloerwisser van Leifheit is ideaal voor snel droog schoonmaken van de vloer. In de vier klempunten zet je heel gemakkelijk een Magneto Static Stofdoekje vast. De telescoopsteel is uittrekbaar en dankzij het flexibele draaigewricht plat neer te klappen. De stofdoekjes Magneto Static zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Ze trekken het stof aan als een magneet. Wisbreedte: 26 cm.
Specificaties
Merk: Leifheit Soort: Clean & Away
Type: Stof vloerwisser Afmetingen: 132 x 26 cm (lxb)
Productimpressie
Leifheit Clean & Away classic vloerwisser met telescoopsteel (maat S)
vergroten vergroten
Morgen in huis
€ 17,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 14,46 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Leifheit Picobello vloerwisser Micro Duo met steel (140 cm) wisser (27 cm) SLE00051
vergroten
Omschrijving De Leifheit Piccolo S Micro Duo vloerwisser is voorzien van een gemakkelijk te bedienen uitwringmechanisme aan de steel. De spons is zo gemaakt dat je grof en hardnekkig vuil simpel kunt reinigen. Verder is de vloerwisser geschikt voor zowel droog als nat gebruik. Het flexibele scharniergewricht maakt het mogelijk om zigzaggend schoon te maken. Daarnaast heeft de Leifheit Piccolo S Micro Duo vloerwisser een wisbreedte van 27 cm en is voorzien van een Micro Duo spons.
Specificaties
Merk: Leifheit Soort: Picobello Micro Duo
Type: Vloerwisser Afmetingen: 27 x 140 cm (bxh)
Bestel de bijbehorende Leifheit emmer mee:

Leifheit emmer (20 liter) € 12,95

Bestel mee: Vervangingspad

Leifheit Vervangingspad katoen (27 cm) voor € 8,95

Leifheit Vervangingspad extra zacht (27 cm) voor  € 8,95

Leifheit Vervangingspad microvezel (27 cm) voor € 8,95

Morgen in huis
€ 22,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 18,60 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Leifheit Picobello Micro Duo vloerwisser 33 cm (maat M) SLE00074
vergroten
Omschrijving Picobello M is de kleine, comfortabele vloerwisser. De steel is uitgerust met een soepel uitwringmechanisme, voor het uitwringen van de mop zonder veel krachtinspanning, zonder bukken en zonder met de handen in het vuile water te zitten. De Picobello is uitgerust met het microvezel-spons "micro duo". Door zijn 2-vezel-systeem maakt het spons moeiteloos schoon.
Specificaties
Merk: Leifheit Soort: Picobello Micro Duo
Type: Vloerwisser Breedte: 33 cm
Bestel mee: Vervangingspad

Leifheit Vervangingspad katoen (30 cm) € 8,95

Leifheit Vervangingspad extra zacht (30 cm) € 8,95

Leifheit Vervangingspad microvezel (30 cm) € 8,95

Morgen in huis
€ 21,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 18,14 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Leifheit Profi vloerwisser micro duo met steel (140 cm) wisser (42 cm) SLE00054
vergroten
Omschrijving Het is afgelopen met vieze strepen en rugpijn bij het dweilen. De Leifheit Profi micro duo vloerwisser verwijdert met zijn speciale 2-vezel-vloerdoek ook hardnekkig vuil en kan gemakkelijk met de voet worden bediend. Met zijn 42 cm breedte is dit de ideale vloerdoek voor alle grote oppervlakken.

De 2-vezel-vloerdoek bestaat uit de bewezen Leifheit-microvezel Duo. Rijen met de fijnste, licht verhoogde vezels reiken tot in de kleinste voegen en verwijderen ook hardnekkig vuil zonder enige krachtinspanning. Met zijn werkelijke wisbreedte van 42 cm bespaart de Profi micro duo veel waardevolle tijd. Het geniale, beweeglijke 360°-scharnier maakt effectief reinigen met slingerbeweging mogelijk en omcirkelt tafel- en kastpoten. Door de compleet hoekbare steel kunnen ook lastig bereikbare plaatsen onder kasten en bedden makkelijk worden bereikt.

De vloerwisser kan heel eenvoudig worden bediend door met een voetklik de vloerdoek los te maken en in de apart verkrijgbare Leifheit-emmer met voetpers Profi uit te wringen, doek weer inspannen en klaar.
Specificaties
Merk: Leifheit
Bestel mee: Vervangingsdoek
Morgen in huis
€ 32,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 27,23 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Leifheit Clean Twist vloerwisser set (maat M) SLE00029
vergroten
Omschrijving Het perfecte systeem voor de reiniging van kwetsbare vloeren, zoals parket en laminaat. Het Leifheit Clean Twist-systeem bestaat uit de vloermop, een universele emmer en de bromtol.
Specificaties
Merk: Leifheit
Bestel mee: Vervangingsdoek

Leifheit Vervangingsdoek zacht (33 cm) voor € 11,95

Morgen in huis
€ 44,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 36,78 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Leifheit profi XL vloerwisser met telescoopsteel (140 cm) wisser (42 cm) SLE00131
vergroten
Omschrijving Deze Leifheit profi XL vloerwisser met telescoopsteel is perfect voor het reinigen van tegels en natuurstenen vloeren. Ook hardnekkige vervuilingen haalt u hiermee weg, zodat u altijd gaat voor een briljante glans. De meegeleverde overtrek is gemaakt van supra- en katoenvezels en zorgt gegarandeerd voor het beste resultaat.

De vloerwisser met telescoopsteel is voorzien van een flexibel scharniergewricht, zodat u hiermee ook onder meubels kunt schoonmaken. Door de breedte van de vloerwisser (42 cm) reinigt u hiermee bovendien ook grotere oppervlakken in één keer. De telescoopsteel is 80 tot 140 cm lang en is eenvoudig aan te passen aan uw lengte. 

De wisser is verder te bedienen met uw voet. Zo kunt u de hoezen eenvoudig losmaken en vervangen, zonder te hoeven bukken. Door de automatische wringer blijven uw handen schoon. Maak hiermee dus op de beste en meest hygiënische manier schoon, zonder rugpijn te krijgen. 
Specificaties
Merk: Leifheit Soort: Profi XL
Type: Vloerwisser Afmetingen: 140 x 42 cm (lxb)
Bestel mee: Vervangingsdoek
Morgen in huis
€ 34,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 28,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Leifheit Clean & Away Magneto Static stofdoeken (30 stuks, maat S) SLE00120
vergroten
Omschrijving

Snel en zonder gebruik van water en schoonmaakmiddelen oppervlakken schoonmaken? Gebruik dan deze Magneto Static stofdoeken van Leifheit. Doordat de doekjes elektrostatisch opladen worden pluisjes, haren en stofjes magnetisch door de doekjes aangetrokken. De vuiligheden verdwijnen in de doekjes en worden niet achtergelaten op de rest van het oppervlak.

Perfect voor het droog schoonmaken van bijvoorbeeld vloeren of andere oppervlakken. De doekjes zijn te bevestigen aan alle vloerwissers met een breedte van 28 cm of los te gebruiken. In de verpakking zitten 30 stuks.

Specificaties
Merk: Leifheit Breedte: 28 cm
Type: Stofdoekjes navulling Aantal: 30 stuks
Geschikt voor: Clean & Away
Morgen in huis
€ 3,40 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,81 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Leifheit Profi Cotton Plus vloerwisser vervanging Profi XL SLE00043
vergroten
Omschrijving Voor de perfecte reiniging van stenen- en tegelvloeren is de vloerdoek cotton plus het meest geschikt. Dit doek bestaat uit een combinatie van supra- en katoenvezels. Als de supravezels het vuil poriëndiep verwijderen, nemen de katoenvezels het verwijderde vuil en het water op. De vloerdoek cotton plus is wasbaar op 60°C en verliest ook na herhaaldelijk wassen niet aan reinigingskracht. Vervangingsdoek voor de Leifheit vloerwisser Profi XL, die zonder bukken en met een voetklik bediend kan worden. Wisbreedte van 42 cm.
Specificaties
Merk: Leifheit Geschikt voor: Profi XL
Type: Vloerwisser vervangingsdoek Breedte: 42 cm
Soort: Cotton Plus
Morgen in huis
€ 14,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 11,98 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Leifheit Profi extra soft vloerwisser vervanging Profi XL SLE00044
vergroten
Omschrijving De Leifheit vloerdoek Profi extra soft is de perfecte reinigingsdoek voor alle kwetsbare vloeren, zoals parket, laminaat en kurk. De vezels nemen een minimale waterhoeveelheid op. Zo blijven kwetsbare vloeren goed onderhouden zonder waterschade op te lopen. De vloerdoek extra soft is wasbaar op 60⁰C en verliest ook na herhaaldelijk wassen niet aan reinigingskracht. Vervangingsdoek voor de Leifheit vloerwisser Profi XL. Wisbreedte van 42 cm.
Specificaties
Merk: Leifheit Geschikt voor: Profi XL
Type: Vloerwisser vervangingsdoek Breedte: 42 cm
Soort: Extra soft
Morgen in huis
€ 16,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 14,01 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Leifheit Profi Micro Duo vloerwisser vervanging Profi XL SLE00045
vergroten
Omschrijving Vanaf nu hebben zelfs vet en het fijnste vuil geen kans meer. De vloerdoek Profi micro duo biedt met zijn microvezels en speciale haren dubbele reinigingskracht. De licht uitstekende speciale haren halen het vuil uit elke voeg, en reiken bij gestructureerde oppervlakken tot in elke verdieping. De microvezels nemen met hun extreem fijne vezels en grote zuigkracht al het vuil en water op. De vloerdoek Profi micro duo is wasbaar op 60°C en verliest ook na herhaaldelijk wassen niet aan reinigingskracht. Geschikt voor alle gladde vloeren zoals steen, parket en laminaat. De bijpassende vloerwisser is de Profi XL vloerwisser die zonder bukken en met een voetklik bediend kan worden.
Specificaties
Merk: Leifheit Geschikt voor: Profi XL
Type: Vloerwisser vervangingsdoek Breedte: 42 cm
Soort: Micro Duo
Morgen in huis
€ 14,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 12,36 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Leifheit Piccolo cotton plus vervangingspad 27 cm (maat S) SLE00048
vergroten
Omschrijving Maakt natuurstenen vloeren en tegelvloeren perfect schoon. Leifheit vloerwisserpad cotton plus bestaat uit een mengsel van supravezels en katoenvezels. Terwijl de supravezels het vuil tot diep in de poriën losmaken, nemen de katoenvezels het losgemaakte vuil op en houden veel water vast. Vloerwisserpad cotton plus is wasbaar op 40°C en behoudt zijn reinigingskracht ook na vele malen wassen. De vloerwisserpad voor Leifheit vloerwisser Piccolo heeft een wisbreedte van 27 cm.
Specificaties
Merk: Leifheit Geschikt voor: Piccolo vloerwisser
Type: Vloerwisser vervangingsdoek Breedte: 27 cm
Soort: Cotton Plus
Morgen in huis
€ 8,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,40 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Leifheit Picobello extra soft vervangingspad 27 cm (maat S) SLE00049
vergroten
Omschrijving De Leifheit vloerwisserpad extra soft en vloerwisser Picobello is perfect voor het schoonmaken van zeer kwetsbare vloeren, zoals parket, laminaat en kurk. De vezels nemen slechts een minimale hoeveelheid water op. Ook kostbare houten vloeren, die slecht tegen vocht kunnen, blijven mooi en zien er ook na jaren nog prima verzorgd uit. De pad is wasbaar op 40°C en behoudt zijn reinigingskracht ook na vele malen wassen. Wisbreedte: 27 cm.
Specificaties
Merk: Leifheit Geschikt voor: Piccolo vloerwisser
Type: Vloerwisser vervangingsdoek Breedte: 27 cm
Soort: Extra soft
Morgen in huis
€ 8,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,40 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Leifheit Picobello micro duo vervangingspad 27 cm (maat S) SLE00050
vergroten
Omschrijving De Leifheit vloerwisserpad micro duo voor vloerwisser Piccolo. Dubbele schoonmaakpower dankzij zijn 2-vezels-systeem. Deze vloerdoek heeft rijen microvezel borstelhaartjes die iets langer zijn dan de rest. Ze halen het vuil uit alle kieren en werken ook uitstekend bij gestructureerde oppervlakken. De microvezels nemen met hun vele microscopisch kleine tussenruimtes tussen de vezels al het vuil en water op. Pad micro duo is wasbaar op 40°C en behoudt zijn reinigingskracht ook na vele malen wassen. Wisbreedte: 27 cm.
Specificaties
Merk: Leifheit Geschikt voor: Piccolo vloerwisser
Type: Vloerwisser vervangingsdoek Breedte: 27 cm
Soort: Micro Duo
Morgen in huis
€ 8,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,40 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Leifheit Profi Static Plus vloerwisser vervanging Profi XL SLE00053
vergroten
Omschrijving Voor hygiënische droge reiniging. De Leifheit mopdoek Profi static plus bestaat uit polyestervezels, die tijdens het reinigen elektrostatisch opladen door de wrijving. Ze trekken stof, vuil en zelfs dierenharen aan als een magneet en houden deze goed vast. De mopdoek Profi static is uitwasbaar op 40°C en verliest ook na herhaaldelijk wassen geen reinigingskracht. Geschikt voor alle gladde vloeren, evenals voor parket en laminaat. Het bijpassende mopsysteem is de vloermop Profi, die zonder bukken en met een voetklik bediend kan worden.
Specificaties
Merk: Leifheit Geschikt voor: Profi XL
Type: Vloerwisser vervangingsdoek Breedte: 42 cm
Soort: Static Plus
Morgen in huis
€ 16,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 14,01 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Leifheit Clean Twist / Combi soft vloerwisser overtrek 33 cm (maat M) SLE00068
vergroten
Omschrijving Geen krassen, geen waterstrepen en gegarandeerd geen vochtschade, de Leifheit vloerdoek extra soft Clean Twist M / Combi M past op vloerwisser Clean Twist M en vloerwisser Combi M. De perfecte combinatie voor het dweilen van zeer kwetsbare vloeren zoals parket, laminaat en kurk. De vezels nemen slechts een minimale hoeveelheid water op, de lusjesdoek is zacht voor de vloer. Ook kostbare houten vloeren, die slecht tegen vocht kunnen, blijven mooi en zien er ook na jaren nog prima verzorgd uit. De vloerdoek is wasbaar op 60°C en behoudt zijn reinigingskracht ook na vele malen wassen. Simpel en snel te bevestigen met drukknopen. Wisbreedte: 33 cm.
Specificaties
Merk: Leifheit Geschikt voor: Clean Twist/Combi vloerwisser
Type: Vloerwisser vervangingsdoek Breedte: 33 cm
Soort: Soft
Morgen in huis
€ 10,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 9,05 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Leifheit Picobello cotton plus vervangingspad 33 cm (maat M) SLE00071
vergroten
Omschrijving Voor de perfecte reiniging van stenen- en tegelvloeren: de Leifheit-vervangingsspons cotton plus bestaat uit een combinatie van supra- en katoen vezels. Als de supravezels het vuil poriëndiep verwijderen, nemen de katoenvezels het verwijderde vuil en het water op. De vervangingsspons cotton plus is wasbaar op 40°C en verliest ook na herhaaldelijk wassen niet aan reinigingskracht. Geschikt voor de Leifheit-vloerwisser Picobello M met een wisbreedte van 33 cm.
Specificaties
Merk: Leifheit Geschikt voor: Picobello vloerwisser
Type: Vloerwisser vervangingsdoek Breedte: 33 cm
Soort: Cotton Plus
Morgen in huis
€ 8,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,40 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Leifheit Picobello extra soft vervangingspad 33 cm (maat M) SLE00072
vergroten
Omschrijving De Leifheit vervangingsspons extra soft is in combinatie met de vloerwisser Picobello M de perfecte reinigingsoplossing voor zeer kwetsbare vloeren, zoals parket, laminaat en kurk. De vezels nemen slechts een minimale hoeveelheid water op. Zo blijven waardevolle vloeren, die zeer kwetsbaar zijn, duurzaam schoon en zien er ook na jaren nog goed onderhouden uit. De spons is wasbaar op 40°C en verliest ook na herhaaldelijk wassen niet aan reinigingskracht. Wisbreedte 33 cm.
Specificaties
Merk: Leifheit Geschikt voor: Picobello vloerwisser
Type: Vloerwisser vervangingsdoek Breedte: 33 cm
Soort: Extra soft
Morgen in huis
€ 8,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,40 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Leifheit Picobello micro duo vervangingspad 33 cm (maat M) SLE00073
vergroten
Omschrijving Leifheit-vervangingsspons micro duo voor de vloerwisser Picobello M. Met zijn 2-vezelsysteem biedt deze dubbele reinigingskracht: de licht uitstekende speciale borstels halen het vuil uit elke voeg, en reiken bij gestructureerde oppervlakken tot in elke verdieping. De microvezels zuigen in hun microscopisch kleine tussenruimtes al het vuil en water op. De spons micro duo is wasbaar op 40°C en verliest ook na herhaaldelijk wassen niet aan reinigingskracht. Wisbreedte 33 cm.
Specificaties
Merk: Leifheit Geschikt voor: Picobello vloerwisser
Type: Vloerwisser vervangingsdoek Breedte: 33 cm
Soort: Micro Duo
Morgen in huis
€ 8,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 7,40 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Leifheit Pico Spray vervangingsdoek voor vloerwisser SLE00116
vergroten
Omschrijving Vervang de microvezeldoek van uw Leifheit Pico Spray vloerwisser. Deze doek maakt op een milde wijze hardnekkig vuil los van de vloer én neemt tegelijkertijd met de kleine microvezels extra veel water op. Zo is nadrogen niet nodig. Vloeren worden hiermee pluis- en streepvrij droog. 

De doek is 100 keer wasbaar op 60 °C.
Specificaties
Merk: Leifheit Soort: Pico Spray
Type: Vervangingsdoek Materiaal: Microvezel
Morgen in huis
€ 4,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,72 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten