123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Leifheit raamwisser

Leifheit raamwisser kopen?

Op zoek naar een raamwisser van Leifheit? Bekijk hieronder de traditionele raamwisser, de raamwisser met telescopische steel of ga voor de nieuwe raamzuiger met droogzuigfunctie en opvangbak. Hoe u uw ramen ook wilt lappen, met de producten van Leifheit krijgt u altijd een glashelder resultaat.


Bestel Leifheit raamwissers online

Ga voor blinkend schone ramen met de raamwissers van Leifheit. Een elektrische raamzuiger, raamwissers met telescoopsteel of een reguliere raamwisser, Leifheit heeft het allemaal. Lees hieronder meer over de Leifheit raamwissers of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

Raamwissers van Leifheit

Leifheit verkoopt drie verschillende soorten raamwissers:

 • Reguliere raamwisser: De reguliere raamwisser maakt uw raam streeploos schoon bij de eerste trekbeweging en is makkelijk in gebruik door het bewegelijke scharnier wat wisbewegingen mogelijk maakt.
 • Raamwisser met telescoopsteel: Met de Leifheit raamwissers met telescoopsteel bereikt u zelfs de meest hoge plekken. Deze raamwissers hebben dezelfde voordelen als de reguliere raamwisser, alleen is de steel uitschuifbaar zodat u overal bijkomt.
 • Raam en badkamerzuiger: Een raam en badkamerzuiger is een raamwisser dat water opzuigt en vasthoud voor een streeploos resultaat. Wilt u hier meer over weten? Lees dan hieronder verder.

Ramen lappen met de Leifheit raam- en badkamerzuiger

Voor een nog makkelijkere schoonmaak ervaring is een elektrische raamwisser ideaal. Deze laat geen druppels en strepen achter, zelfs in de meest lastige hoekjes. De raamwisser maakt niet alleen ramen schoon, maar kunt u ook gebruiken voor het reinigen van tegels en spiegels. De kop van de Leifheit raamwisser is gemakkelijk te vervangen door het unieke kliksysteem van Leifheit.

De raamwisser zuigt vuil water op en houdt dit vast in een tank. Dit reservoir is moeiteloos te legen aan de onderzijde van de raamzuiger. De zuiger heeft een accuduur van circa 40 minuten, hiermee maakt u 130 m² aan oppervlak mee schoon. Als de badkamerzuiger leeg is, kunt u deze opladen met de bijbehorende oplader aan de achterzijde van de zuiger.

Tips voor het lappen van uw ramen

Hieronder staan een paar handige tips voor het wassen van uw ramen:

 • Het wordt aangeraden om minimaal elke 3 tot 4 maanden uw ramen schoon te maken.
 • Ramenlappen kan gemakkelijk met een sopje met allesreiniger of schoonmaakazijn, maar voor het beste resultaat is het geschikt om glasreiniger te gebruiken.
 • Gebruik bij het ramenlappen een zachte spons, doek en goede raamwisser om krassen op uw raam te voorkomen.

Hoe maak ik mijn ramen schoon?

Volg de volgende stappen om uw ramen weer stralend schoon te maken:

 • Als u binnen aan de slag gaat, kunt u het best ervoor zorgen dat uw vensterbank leeg is. Voor zowel buiten als binnen is het gebruiken van een keukentrapje of ladder ideaal.
 • Verwijder hardnekkige vlekken, zoals vogelpoep en zand eerst van uw raam met een tuinslang.
 • Maak vervolgens een sopje. Dit sopje bestaat uit water met allesreiniger, schoonmaakazijn of glasreiniger.
 • Pak een trekker, spons en doek erbij en u kunt aan de slag.
 • Maak met de spons het raam nat. Doe dit vervolgens nog een keer met een nieuw sopje.
 • Gebruik nu de trekker. Werk van boven naar beneden. Til de trekker zo min mogelijk op, zo ontstaan er strepen. Neem de trekker af met een doekje voordat u verder gaat.
 • Als u klaar bent met de ramen, neem dan de kozijnen en vensterbank af met een microvezeldoekje.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de elektrische raamwisser van Leifheit?

Start de elektrische raamwisser van Leifheit en u kunt direct aan de slag. De raamwisser zuigt het vocht op en houdt deze vast in de tank. De trekker maakt uw raam streeploos schoon in één trekbeweging en laat geen druppels achter. De tank moet geleegd worden als deze vol is en de raamwisser moet worden opgeladen als deze leeg is of minder goed presteert.

Hoe maak ik mijn ramen schoon?

Maak uw vensterbank leeg. Verwijder hardnekkige vlekken van uw raam met een tuinslang. Maak een sopje met allesreiniger, schoonmaakazijn of glasreiniger. Maak het raam nat met een spons. Doe dit nogmaals, maar dan met een nieuw en schoon sopje. Gebruik de trekker van boven naar beneden om uw raam weer stralend schoon te maken. Neem tot slot de kozijnen en vensterbank af met een doekje.

Heeft u vragen over de Leifheit raamwissers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.