123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

123schoon allesreiniger

123schoon-huismerk allesreiniger kopen?

U bestelt hier de voordelige en zeer krachtige allesreinigers van ons 123schoon-huismerk. Hiermee wordt uw huis niet alleen stralend schoon, maar ruikt het ook weer heerlijk fris. Als u het schoonmaakmiddel vandaag besteld, ontvangt u het morgen al in huis.


Bestel voordelig de 123schoon-huismerk allesreinigers

Ga voor een blinkend schoon huis met behulp van onze huismerk allesreinigers. Ideaal voor het schoonmaken van diverse harde oppervlaktes. Lees hieronder meer over de 123schoon-huismerk allesreinigers of bestel hierboven het middel waar u naar op zoek bent.

De voordelen van de 123schoon allesreinigers

Het gebruiken van onze 123schoon-huismerk allesreiniger tijdens het schoonmaken heeft veel voordelen, namelijk:

 Zeer voordelig.
 Maakt krachtig schoon.
 Laat een heerlijke geur achter op het oppervlak.
 Kan verdund en onverdund worden gebruikt.

123schoon-huismerk allesreiniger gebruiken

De allesreinigers van ons huismerk kunt u zowel verdund als onverdund gebruiken. Als u het middelen onverdund wilt gebruiken, moet u het middel op een doek of spons gieten en kunt u vervolgens het oppervlak schoonmaken. Dit is ideaal voor het verwijderen van hardnekkige vuiligheden. Zorg wel dat u het oppervlak goed afneemt, zodat er geen restanten achterblijven. Voor het afstoffen of verwijderen van andere vuiligheden kunt u het middel het best verdunnen. Dit doet u door 2 of 3 dopjes van de allesreiniger in een emmer met 6 liter water te mengen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar koop ik huismerk allesreiniger?

Op 123schoon.nl koopt u voordelig huismerk allesreiniger van ons eigen huismerk. Zo bespaart u een hoop geld terwijl u uw huis spic en span maakt en heerlijk laat ruiken. Als u de allesreiniger vandaag besteld, ontvangt u het product morgen al in huis.

Waarom zou ik kiezen voor huismerk allesreiniger?

Bij het kiezen van allesreiniger van ons huismerk geniet u van kwalitatief hoogwaardige allesreiniger voor een zeer lage prijs. Onze producten hebben dezelfde kwaliteit als A-merken, alleen bespaart u met onze artikelen een hoop geld.
 

Heeft u nog vragen over de allesreinigers van ons 123schoon-huismerk of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.