123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Sun Professional vaatwastabletten

Sun Professional vaatwastabletten kopen?

Bestel op deze pagina Sun Professional vaatwastabletten. Deze vaatwastabletten bieden een professionele grondige reiniging die zelfs de meest hardnekkige vlekken doen verdwijnen. Daarnaast zijn deze vaatwastabletten ook geschikt voor korte cycli. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld, ontvangt u de vaatwastabletten morgen al in huis.


Bestel Sun Professional vaatwastabletten voor een schone vaat

De Sun Professional vaatwastabletten combineren de beste eigenschappen van Sun in één tablet voor een professionele, grondige reiniging en stralende glans. De vaatwastabletten zijn zeer eenvoudig in gebruik en geschikt voor korte cycli. Lees hieronder meer over de Sun Professional vaatwastabletten of bestel ze direct hierboven.

Voordelen van Sun Professional vaatwastabletten

De vaatwastabletten van Sun Professional zijn speciaal ontwikkeld en werken uitstekend tegen hardnekkige vlekken zoals koffie, thee en lippenstift. Voor een optimaal resultaat gebruikt u, in combinatie met de Professional vaatwastabletten, ook het onthardingszout en glansspoelmiddel van Sun.

HACCP keurmerk

De Sun Professional vaatwastabletten beschikken over het HACCP keurmerk. HACCP is een afkorting voor 'Hazard Analysis Critical Control Points'. HACCP is een veiligheidssysteem dat richtlijnen geeft voor de hygiënecode en Wet en Regelgeving van levensmiddelen. Doordat de Sun Professional vaatwastabletten beschikken over dit keurmerk kunt u er vanuit gaan dat de artikelen uw vaat zeer grondig reinigen en dat uw voedsel veilig te consumeren is na gebruik van de Sun Professional vaatwastabletten. Wilt u meer lezen over het HACCP keurmerk? Bekijk dan eens onze blog.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn de Sun Professional vaatwastabletten ook thuis te gebruiken?

Ja, de Sun Professional vaatwastabletten zijn geschikt voor kortere vaatwascycli en zijn daardoor perfect te gebruiken in bijvoorbeeld de horeca. Echter, zijn de tabletten ook geschikt voor gebruik in de vaatwassers thuis.

Is de folie van de Sun Professional vaatwastabletten oplosbaar?

Nee, de vaatwastabletten bevatten geen oplosbare folie en zullen dus met de hand uitgepakt moeten worden. De verpakkingen om de vaatwastabletten zijn recyclebaar. Raak de tabletten enkel met droge handen aan.

Moet ik glansspoelmiddel en zout toevoegen bij Sun Professional vaatwastabletten?

Ja, wanneer u de vaatwastabletten van Sun Professional gaat gebruiken mogen de dispensers van glansspoelmiddel en onthardingszout niet leeg zijn. Zorg ervoor dat deze dispensers altijd gevuld zijn met bijvoorbeeld Sun onthardingszout en Sun glansspoelmiddel.
 

Heeft u nog vragen over de Sun Professional vaatwastabletten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.