123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Alle producten voor een ultieme zomer

Vuilniszakken met fixeerband

Swirl Vuilniszakken met fixeerband 20 liter | Voor pedaalemmers | 15 stuks | Swirl  SSW00086
vergroten
Omschrijving Deze Swirl vuilniszakken zijn voorzien van een handige fixeerband. Hiermee kunt u ze eenvoudig om de rand van de (pedaal)emmer bevestigen, zonder dat ze vervolgens weg zullen glijden. Op deze manier blijft de binnenemmer altijd schoon en wordt de hygiëne gewaarborgd. Gooi zo op de schoonste manier uw afval weg.

Door de trekbanden kan ook het weggooien van uw vuilniszak op een hygiënische wijze gebeuren: u knoopt de zak hierdoor namelijk stevig dicht en verplaatst deze zonder het afval aan te hoeven raken. 

De vuilniszakken zijn gemaakt van stevig materiaal dat scheurvast en waterdicht is. Hierdoor zullen de zakken niet gauw kapotgaan en kunt u ervan op aan dat ze altijd de betrouwbaarheid bieden die u nodig heeft. De zakken zijn ook nog eens zeer duurzaam, want ze zijn voor minstens 80% gemaakt van gerecycled plastic. De zakken hebben een inhoud van 20 liter. In de verpakking zitten 15 stuks.
Specificaties
Merk: Swirl Aantal zakken: 15
Type: Vuilniszak Extra: Veiligheidsinformatie
Inhoud: 20 l
Aanbieding:

9x Swirl vuilniszakken fixeerband voor pedaalemmers 20 liter (15 stuks) € 29,95

Morgen in huis
€ 3,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,89 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken voor pedaalemmers 30 liter | Extra lang | 10 stuks | Swirl XL  SSW00088
vergroten
Omschrijving Deze extra lange XL vuilniszakken van Swirl zijn geschikt voor langwerpige pedaalemmers. Ze zijn voorzien van een handige fixeerband waarmee u ze om de rand van de binnenemmer kunt bevestigen, waardoor ze niet wegglijden en langdurig goed blijven zitten. Zo wordt uw vuilnisbak nooit vuil en blijft de hygiëne gewaarborgd.

Ook de handige trekbanden van deze vuilniszakken zorgen voor een extra schone ervaring. U kunt ze hiermee namelijk eenvoudig uit de vuilnisbak trekken, verplaatsen en vervolgens weggooien, zonder het afval aan te hoeven raken.

Het materiaal van deze vuilniszakken, die een inhoud van 30 liter hebben, is extra stevig, lekvrij en scheurbestendig. Hierdoor zullen ze niet gauw kapotgaan en bieden ze de betrouwbaarheid die er nodig is. De zakken zijn gemaakt van gerecycled plastic en daardoor ook nog eens extra duurzaam en milieuvriendelijk. De verpakking bevat 10 stuks. 
Specificaties
Merk: Swirl Inhoud: 30 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 10
Soort: Extra lang Extra: Veiligheidsinformatie
Aanbieding:

9 rollen | 90 zakken | 30 liter € 28,95

Morgen in huis
€ 3,29 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,72 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken voor pedaalemmers 35 liter | 10 stuks | Swirl  SSW00090
vergroten
Omschrijving Dankzij de geïntegreerde fixeerband kunt u deze Swirl vuilniszakken zeer stevig aan de rand van uw pedaalemmer bevestigen, zodat ze niet wegglijden en langdurig goed blijven zitten. Zo wordt de binnenkant van uw prullenbak nooit vuil. 

Ook door de trekbanden wordt uw persoonlijke hygiëne gewaarborgd. Hier legt u namelijk een knoopje in, waarna u de zak eenvoudig uit de bak kunt trekken, kunt verplaatsen en kunt weggooien; en dit allemaal zonder het afval aan te hoeven raken. 

Het materiaal van deze zakken is extra scheurvast en lekvrij, zodat ook dit de betrouwbaarheid biedt die nodig is. Doordat er bovendien sprake is van gerecycled plastic (waarvan 40% afkomstig is uit post-consumer plastic afval) is dit ook nog eens extra duurzaam en milieuvriendelijk. De zakken hebben een inhoud van 35 liter. De verpakking bevat 10 stuks. 
Specificaties
Merk: Swirl Aantal zakken: 10
Type: Vuilniszakken Extra: Veiligheidsinformatie
Inhoud: 35 l
Aanbieding:

8 rollen | 80 zakken | 35 liter van € 37,99 € 25,49

Morgen in huis
€ 3,95 (Inclusief 21% BTW)
( € 3,26 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Dumil Vuilniszakken 100 liter | Sluitkoord | 1 rol 10 stuks | Dumil  SDU00123
Omschrijving Deze grijze heavy-duty vuilniszakken van Dumil zijn geschikt voor het weggooien van divers huis- en tuinafval. Dankzij het extra sterke materiaal scheuren de vuilniszakken niet snel en kunt u hier veel afval in kwijt. Met dank aan het trekkoord is de vuilniszak eenvoudig te verplaatsen naar de afvalcontainer. De verpakking bevat 10 zakken met een inhoud van 100 ml.
Specificaties
Merk: 123schoon Inhoud: 100 l
Type: Vuilniszakken Aantal zakken: 10
Kleur: Grijs
Morgen in huis
€ 2,25 (Inclusief 21% BTW)
( € 1,86 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Swirl Vuilniszakken met fixeerband 60 liter | Voor pedaalemmers | 10 stuks | Swirl  SSW00092
vergroten
Omschrijving Deze vuilniszakken van Swirl zijn voorzien van een handige fixeerband. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat de zakken nooit wegglijden, zodat er geen afval in de binnenemmer terechtkomt. Zo wordt de hygiëne gewaarborgd. Doordat de zakken verder voorzien zijn van een trekband kunt u ze ook zonder het vuil aan te raken uit de prullenbak trekken, dichtknopen en weggooien.

Deze vuilniszakken zijn bovendien extra stevig. Ze zijn namelijk gemaakt van materiaal dat zowel scheurvast als lekvrij is, zodat de zakken onder geen enkele omstandigheid kapot zullen gaan. Het materiaal is daarnaast voor het grootste deel gemaakt van gerecycled plastic, waardoor deze zakken ook extra duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

Deze zakken hebben een ruime inhoud van 60 liter. De verpakking vindt u 10 stuks.
Specificaties
Merk: Swirl Breedte: 68 cm
Type: Vuilniszak Hoogte: 73 cm
Inhoud: 60 l Extra: Veiligheidsinformatie
Aantal zakken: 10
Aanbieding:

6x Swirl vuilniszakken fixeerband voor pedaalemmers 60 liter (10 stuks) € 19,50

Morgen in huis
€ 3,49 (Inclusief 21% BTW)
( € 2,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten