123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Baby zwembad

Babyzwembad kopen?

Bestel hier voordelig een zwembad geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. Heerlijk om in de plonzen en om uw kleintje mee te vermaken. Natuurlijk kunnen deze badjes alleen gebruikt worden onder toezicht van een ouder. Vandaag besteld, is morgen al in huis.


Babyzwembad voordelig kopen

Een babyzwembad is geweldig vermaak voor uw kleintje. Wel moet een babyzwembad met precisie worden gebruikt, zodat de plonservaring van uw kwetsbare kindje ideaal is. Lees hieronder meer over babyzwembaden of bestel hierboven direct het zwembadje waar u naar op zoek bent.

De leeftijd voor een babyzwembad

Baby’s mogen zwemmen na de eerste vaccinatie die ze krijgen met twee maanden. Vaak wordt aangeraden door het consultatiebureau om te wachten tot drie maanden om met uw baby te zwemmen. Neem voordat u voor de eerste keer wilt zwemmen met uw kleintje in een zwembad met chloor en andere middelen, contact op met een consultatiebureau. Als u het zwembad vult met alleen water, is consultatie vaak niet nodig.

 

In ons assortiment vindt u diverse babyzwembaden. Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf 0, 1 of 2 jaar. Deze leeftijd houdt niet in dat kindjes het zwembad zelfstandig kunnen gebruiken. Blijf altijd in de buurt en houd een oog op uw kleintje als het gebruik maakt van het babyzwembadje.

Het gebruiken van een babyzwembad

De allerkleinste kunnen hun lichaamstemperatuur nog niet goed reguleren. Daarom moeten kindjes tot 1 jaar niet langer dan 30 minuten gebruik maken van een babybadje. Des te ouder uw kleintje is, des te langer uw kindje zich in het zwembadje kan vertoeven zonder zorgen. Wel moet het badje op goede temperatuur zijn voor uw kleintje. De ideale temperatuur voor kinderen van minimaal 3 maanden oud is tussen de 30 en 32 graden.

 

Kleine kindjes moeten altijd onder toezicht zijn als zij gebruik maken van een babyzwembad, een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Vanaf hoe oud mag een baby in een zwembad?

Het wordt aangeraden dat uw kleintje de eerste vaccinatie heeft voordat u met uw kindje gaat zwemmen. Deze vaccinatie krijgt de baby met 2 maanden. De meeste consultatiebureaus raden aan om te wachten tot 3 maanden voordat u met uw kleintje gaat zwemmen.

Hoeveel graden moet een zwembad zijn voor een baby?

De ideale temperatuur voor een babyzwembad is tussen de 30 en 32 graden. Baby’s kunnen hun lichaamstemperatuur nog niet goed reguleren, daarom is een bad met een warmte dicht bij uw kleintjes lichaamstemperatuur ideaal.

Hoe lang kan een baby van 6 maanden zwemmen?

Een baby van 6 maanden kan maximaal 30 minuten in het water zijn. Kleintjes kunnen hun lichaamstemperatuur niet goed reguleren en daarnaast ervaren zij ook veel indrukken in deze korte periode. Idealiter gaat u 10 tot 20 minuutjes zwemmen met uw kleintje van 6 maanden tot 1 jaar.
 

Wilt u meer weten over onze babyzwembaden, of heeft u vragen over andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.