123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Anti allergie

Anti-allergie apparaat kopen?

Op deze pagina vindt u een handig anti-allergie apparaat dat gebruikt kan worden als u last heeft van hooikoorts, huisdierallergie of huisstofallergie. Omdat er op een effectieve manier wordt omgegaan met de geïrriteerde onderdelen van uw neus en de afvalstoffen biedt dit een snelle en betrouwbare oplossing.


Medisana Medinose 2 Slim anti-allergie  SME00282
vergroten
Omschrijving Heeft u last van hooikoorts, huisdierallergie of huisstofallergie? Gebruik dit anti-allergie apparaat van Medisana. Het apparaat werkt met lichttherapie en heeft twee verschillende lichtgolflengtes:
  • Rood led-licht: Hiermee raken de receptoren in het neusslijmvlies langzaam immuun voor de stoffen die de irritatie veroorzaken.
  • Infrarood golflengte: Dit zorgt voor een verbetering van de afvoer van afvalstoffen en van de doorbloeding. Bovendien kunnen de stoffen waar u last van heeft door deze golflengte minder snel binnendringen.
Hiermee krijgt u dus een stuk minder last van uw allergieën, zónder bijwerkingen. Zo is dit apparaat bijvoorbeeld dé perfecte toevoeging aan uw medicatie. Maak twee keer per dag drie minuten gebruik van dit apparaat om de klachten aanzienlijk te verminderen.

Het apparaat is verder compact, licht van gewicht, draadloos en waterbestendig, waardoor u het makkelijk meeneemt naar bijvoorbeeld uw vakantielocatie. Zo zijn een verstopte neus, zere keel en waterige ogen verleden tijd, waar u ook bent.

Meer informatie:
Gebruiksaanwijzing (PDF)
Specificaties
Merk: Medisana Gewicht: 140 gr
Type: Medinose Handleiding: PDF
Kleur: Wit Batterijen inbegrepen: ja
Afmetingen: 6,4 x 4,1 x 1,7 cm (lxbxh)
Productimpressie
Medisana anti-allergie apparaat
vergroten
Nu bestellen is morgen in huis
€ 29,50 (Inclusief 21% BTW)
( € 24,38 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar

Bestel een anti-allergie apparaat online

Anti-allergie apparaten kunnen van pas komen als u last heeft van allergieën, bijvoorbeeld van hooikoorts of huisdierallergie. Bestel het apparaat op deze pagina vandaag nog, zodat u het morgen al in huis ontvangt.

Hoe werkt het anti-allergie apparaat?

Het anti-allergie apparaat van Medisana werkt op basis van rood led licht en infrarood lichttherapie. Door hier slechts drie minuten per dag gebruik van te maken kunt u geïrriteerde neusslijmvliezen kalmeren en op deze manier klachten van tranende ogen, een verstopte neus en een zere keel aanzienlijk verminderen, zonder vervelende bijwerkingen.

Met het led licht worden de receptoren in het neusslijmvlies minder vatbaar gemaakt voor schadelijke stoffen. Tegelijkertijd zorgt de infrarood lichttherapie ervoor dat de doorbloeding wordt verbeterd, waardoor afvalstoffen eenvoudig worden weggehaald en de zuurstofafvoer verbetert. Zo wordt er op twee manieren gezorgd dat u minder last heeft van uw allergie of hooikoorts. Een anti-allergie apparaat kan gebruikt worden als aanvulling op medicatie.

Hoe gebruikt u het anti-allergie apparaat?

Het anti-allergie apparaat van Medisana wordt geleverd met twee beschermkapjes, twee CR2032-batterijen en een gebruiksaanwijzing. Maak voor gebruik de beschermkapjes schoon en steek het neusstuk (inclusief de kapjes) in de neus, net zo diep als het nog aangenaam is. Vervolgens kunt u het apparaat inschakelen door de aan-/uitknop een seconde lang in te drukken. Het apparaatje heeft een therapiecyclus van drie minuten. Na deze cyclus klinken er twee signalen, zodat u weet dat u het apparaatje weer kunt verwijderen. Reinig de beschermkapjes tot slot weer goed.

U kunt tweemaal daags een behandeling uitvoeren. Zorg er wel voor dat er altijd een pauze van minstens vijf uur tussen de behandelingen zit. We raden u verder aan om te beginnen met twee behandelingen per dag, om dit langzaam af te bouwen tot één behandeling per dag als de klachten afnemen.

Let op: Het anti-allergie apparaat mag niet gebruikt worden door mensen met een pacemaker of andere medische implantaten en personen met poliepen, gevoelig neusslijmvlies of een slechte doorbloeding. Gebruik dit apparaat verder niet in de buurt van brandbare of verdovende gassen en kijk nooit in de lichtstralen. Het anti-allergie apparaat mag gebruikt worden door kinderen ouder dan 6 jaar en volwassenen. Zorg dat kinderen onder 16 jaar dit apparaat enkel gebruiken onder toezicht van een volwassene.


Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over het anti-allergie apparaat? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij u helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten