123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Scrub Daddy accessoires

Scrub Daddy accessoires bestellen?

Op deze pagina bestelt u alle accessoires van Scrub Daddy. Hier vindt u onder meer boodschappentassen en een handige houder voor de Scrub Daddy sponzen. Alle producten worden bij ons voor een scherpe prijs besteld en worden vervolgens morgen al geleverd.


Bestel Scrub Daddy accessoires online

Scrub Daddy accessoires zijn de artikelen die het gebruik van Scrub Daddy sponzen, doeken, schoonmaakmiddelen en borstels een stuk makkelijker kunnen maken. Zo is er de Daddy Caddy houder waaraan u de diverse sponzen van Scrub Daddy eenvoudig met zuignappen aan de muur van uw keuken kunt bevestigen, de Soap Daddy zeepdispenser voor het schoonmaken van uw handen of van oppervlakken, en de BBQ Daddy die door gebruik van stoom u in staat stelt eenvoudig het rooster van uw barbecue te reinigen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Soap Daddy?

De Soap Daddy zeepdispenser heeft twee functies. Drukt u deze aan de bovenkant in, dan komt de zeep er aan de bovenzijde uit zodat u eenvoudig zeep kunt aanbrengen op een spons of uw handen. Drukt u de dispenser aan de zijkanten in, dan komt er zeep uit de onderkant van de dispenser, voor het rechtstreeks aanbrengen op het schoon te maken oppervlak.

Hoe werkt de BBQ Daddy?

Door direct na het barbecueën, als de gril nog voldoende restwarmte heeft, de BBQ Daddy onder te dompelen in koud water en vervolgens het rooster schoon te gaan maken komt er stoom vrij en kunt u in combinatie met het FlexTexture-materiaal efficiënt de barbecue reinigen. Over dit materiaal zit speciaal gaas dat hittebestendig is.
 

Heeft u na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over de Scrub Daddy accessoires of wilt u meer weten over de rest van ons Scrub Daddy assortiment? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.