123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Evie Blue

Evie Blue schoonmaakmiddelen

Evie Blue schoonmaakmiddelen kopen?

Bestel hervulbare schoonmaakmiddelen van Evie Blue. Wij verkopen zowel de hervulbare flessen als de navullingen. Zet met deze poeders 500 ml water om in een krachtige reiniger voor verschillende oppervlakken. U vindt het juiste product door te filteren op type of soort.


1 - 9 van 9

Bestel Evie Blue voordelig bestellen

De missie van Evie Blue is om schoonmaakmiddelen ook milieuvriendelijk te maken. Dit doen zij door sprayflessen aan te bieden die levenslang meegaan. Ook zijn de poeders en verpakkingen biologisch afbreekbaar. Schoonmaken met Evie Blue is dus goed voor het milieu en biedt een uitstekende reiniging. Bestel hierboven het product dat aansluit op uw behoefte of lees hieronder meer over Evie Blue.

Wat is Evie Blue?

Evie Blue biedt milieuvriendelijke, professionele reinigingssprays én schoonmaakmiddelen aan. Het assortiment op onze website bestaat uit sprayflessen en navullingen. De sprayflessen zijn van hoogwaardig plastic en gaan levenslang mee. De flessen kunnen gevuld worden met een Evie Blue navulling of andere vloeibare reinigingsmiddelen, zoals: allesreiniger, glasreiniger, sanitairreiniger en meer.

Hoe werken de schoonmaakmiddelen van Evie Blue?

Evie Blue levert zakjes gevuld met poeder voor verschillende schoonmaakklussen. Deze zakjes kunt u gemakkelijk omzetten in een vloeibare reiniger. Hieronder wordt stap voor stap uitgelegd hoe de schoonmaakproducten van Evie Blue werken:

  • Pak een Evie Blue sprayfles, emmer of andere sprayfles.
  • Vul dit met 500 ml (warm) water.
  • Voeg hier de inhoud van het zakje aan toe.
  • Schud of roer het water vervolgens voor minimaal 10 seconden.
Na het mixen heeft u een professionele reiniger, waarmee u uitstekend diverse oppervlakken kunt reinigen. Zo creëert u erg makkelijk en snel de ideale reiniger voor uw schoonmaakklus.

Voor welke oppervlakken is Evie Blue geschikt?

Door Evie Blue worden verschillende sprayflessen en navullingen aangeboden. Elke navullig heeft een poeder dat in combinatie met water een unieke reiniger vormt. De allesreiniger navullingen zijn geschikt voor harde en waterbestendige oppervlakken, zoals: tafels, kasten en het aanrecht. Naast allesreiniger heeft Evie Blue ook reinigers voor specifieke oppervlakken en doeleinde. Deze worden hieronder uitgelicht:

  • Glasreiniger
  • Interieurreiniger
  • Keukenreiniger
  • Sanitairreiniger
  • Textiel & tapijtreiniger
  • Vloerreiniger

Zijn de reinigers van Evie Blue milieuvriendelijk?

Evie Blue vindt het belangrijk is om hoge kwaliteit reinigingsproducten te leveren die duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Dit doet Evie Blue door sprayflessen te verkopen van hoge kwaliteit die uw hele leven meegaan. Ook zijn de navullingen biologisch afbreekbaar. Zowel de ingrediënten in het zakje als de verpakkingen van de navullingen zijn biologisch afbreekbaar.

Voordelen van Evie Blue schoonmaakmiddel

Het gebruiken van Evie Blue schoonmaakmiddelen heeft veel voordelen. Deze voordelen worden hieronder nog een keer toegelicht:

 Professionele reiniging
 Milieuvriendelijke keuze; goed voor mens en planeet
 Makkelijk en snel een reiniger creëren voor uw schoonmaakklus
 Gebruiksvriendelijk
 Duurzame sprayfles
 Biologisch afbreekbare navullingen
 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Evie Blue?

Evie Blue biedt niet alleen een professionele reiniging, ook zijn de producten goed voor mens en milieu. De sprayflessen zijn duurzaam en gaan levenslang mee. Daarnaast zijn de zakjes en de inhoud hiervan biologisch afbreekbaar. Met de navulling maakt u gemakkelijk en snel een reiniger voor uw schoonmaakklus.

Hoe werken de navullingen van Evie Blue?

De navullingen van Evie Blue gebruikt u als volgt. Vul de Evie Blue sprayfles, een emmer of een andere sprayfles met 500 ml (warm) water. Stop vervolgens de inhoud van het zakje in het water en roer het water voor gedurende 10 seconden. Nu heeft u een professionele reiniger waarmee u direct aan de slag kunt.

Is Evie Blue milieuvriendelijk?

Evie Blue hecht veel waarde aan mens en natuur. De flessen zijn van hoge kwaliteit en gaan levenslang mee. De navullingen en de verpakking hiervan is gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Zo draagt Evie Blue een steentje bij aan een betere wereld.
 

Heeft u vragen over Evie Blue of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.