123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Volledig assortiment van Scrub Daddy

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Afdekzeil zwembad

Afdekzeil zwembad kopen?

Op zoek naar een afdekzeil voor uw opblaasbare zwembad of frame zwembad? Bekijk dan op deze pagina ons ruime assortiment. Hier vindt u afdekzeilen en zomerkleden voor zwembaden van verschillende groottes, waarmee vuil buitengehouden wordt en het water op temperatuur blijft.


Voordelig een afdekzeil kopen

Het gebruiken van een afdekzeil of zwembadkleed is onderdeel van het onderhouden van uw zwembad. Het beschermt onder andere uw zwembadwater tegen vuiligheden en zonlicht. Lees hieronder meer over afdekzeilen of bestel hierboven direct wat u nodig heeft.

Voordelen van het afdekken van uw zwembad

Het afdekken van een zwembad heeft veel voordelen, namelijk:

 Het houdt de warmte van uw zwembadwater vast.
 Het houdt vuil buiten uw zwembad.
 Het water heeft minder onderhoud nodig, want er is minder vuilophoping.
 Het zorgt voor extra veiligheid. Niemand kan per ongeluk in het zwembad belanden.
 Chloor wordt minder snel afgebroken.

Een zwembadzeil of zomerkleed gebruiken

Voor het afdekken van uw zwembad kunt u gebruik maken een zwembadzeil of zomerkleed. Wat is nu het verschil? Zeilen hebben een uniek formaat dat precies over uw zwembad heen past. Deze moet over de rand heen worden getrokken en worden vastgeknoopt aan het zwembad om op zijn plaats te blijven liggen. Een zomerkleed drijft op het water en is hierdoor iets kleiner dan de afmetingen van uw zwembad. Bovendien is een zomerkleed een stuk makkelijker neer te leggen en weg te halen dan een zwembadzeil. Daarom worden afdekzeilen vaak gebruikt als het zwembad langdurig niet wordt gebruikt en wordt een zomerkleed gebruikt tussen de zwemsessies door als uw zwembad wel regelmatig wordt gebruikt.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is beter zwembad afdekken of niet?

Uw zwembad afdekken is beter. Hiermee voorkomt u vuil in het zwembad, wordt de warmte beter behouden, wordt chloor minder snel afgebroken en heeft uw zwembad over het algemeen minder onderhoud nodig. Daarnaast zorgt het voor extra veiligheid, omdat er minder snel ongelukjes gebeuren in het zwembad als deze afgesloten is.

Hoe dek ik mijn zwembad af?

U kunt uw zwembad afdekken met behulp van een afdekzeil of zomerkleed. Een afdekzeil plaats u over de randen van uw zwembad heen om deze af te dekken. Een zomerkleed ligt op het water en is zo makkelijker neer te leggen en weg te halen. Een afdekzeil wordt gebruikt voor als u het zwembad langdurig niet gebruikt. Een zomerkleed is meer geschikt voor het afdekken tussen de zwemsessies door. Beide artikelen vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Is een afdekzeil voor een zwembad waterdicht?

De meeste afdekzeilen voor een zwembad zijn waterdicht. Zo komt er geen vuil regenwater bij uw schone zwembadwater. Op zoek naar een afdekzeil? Deze vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.