123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Volledig assortiment van Scrub Daddy

Afdekzeil zwembad

Afdekzeil zwembad kopen?

Op zoek naar een afdekzeil voor uw opblaasbare zwembad of frame zwembad? Bekijk dan op deze pagina ons ruime assortiment. Hier vindt u afdekzeilen en zomerkleden voor zwembaden van verschillende groottes, waarmee vuil buitengehouden wordt en het water op temperatuur blijft.


Flowclear Zomerkleed voor zwembaden Ø244 cm (Flowclear)  SBE00122
vergroten
Omschrijving Leg dit zomerkleed van Flowclear neer op uw zwembad om zeker te zijn dat het zwembadwater altijd gezond en helder blijft. Hierdoor kunt u namelijk zorgen dat de warmte van het water langer vasthouden wordt (doordat het minder gauw verdampt) en dat er geen vervuilingen of (vuil) regenwater in terechtkomen. 

Een zomerkleed werkt anders dan een afdekzeil, omdat die eerste echt op het water drijft. Hierdoor is het makkelijker neer te leggen en na gebruik weer weg te halen. Wel moet u goed opletten bij het uitkiezen van een geschikt zomerkleed; de afmetingen moeten namelijk kleiner zijn dan de afmetingen van het zwembad. Dit product heeft een diameter van 210 cm en is geschikt voor Ø244 cm zwembaden.
Specificaties
Merk: Flowclear Kleur: Blauw
Type: Zwembadcover Gewicht: 360 gr
Soort: Zomerkleed Diameter: Ø 210 cm
Productimpressie
Flowclear zomerkleed voor zwembaden Ø244 cm
vergroten
Nu bestellen is maandag in huis
€ 8,95 15% korting: € 7,61 (Inclusief 21% BTW)
( € 6,29 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Flowclear Zomerkleed voor zwembaden Ø305 cm (Flowclear)  SBE00121
vergroten
Omschrijving Dit zomerkleed van Flowclear kan gebruikt worden om uw zwembad met stalen frame mee af te dekken. Op deze manier zorgt u ervoor dat het zwembadwater op temperatuur blijft (doordat het minder gauw verdampt) en dat er niet zo snel vervuilingen in terechtkomen, zodat het langer gezond en helder blijft. 

Anders dan bij een afdekzeil drijft dit kleed op het water, waardoor het iets kleiner moet zijn dan de afmetingen van het zwembad waar u het voor gaat gebruiken. Zo kan overtollig water namelijk makkelijker afgevoerd worden. Hierdoor is neerleggen en weghalen ook een stuk makkelijker. Het zomerkleed heeft een diameter van 289 cm en is geschikt voor Ø305 cm zwembaden.
Specificaties
Merk: Flowclear Kleur: Blauw
Type: Zwembadcover Gewicht: 630 gr
Soort: Zomerkleed Diameter: Ø 289 cm
Productimpressie
Flowclear zomerkleed voor zwembaden Ø305 cm
vergroten
Nu bestellen is maandag in huis
€ 14,50 8% korting: € 13,34 (Inclusief 21% BTW)
( € 11,02 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Bestway Cover voor Ø457 cm Steel Pro Max zwembaden (Bestway)  SBE00043
vergroten
Omschrijving Dit zwarte afdekzeil is perfect om 's avonds uw Bestway-zwembad mee te bedekken. Doordat het zeil voorzien is van een koord is het makkelijk vast te zetten en blijft het goed zitten, ook bij bijvoorbeeld harde wind. Het zeil is daarnaast voorzien van afvoergaten om waterophoping te voorkomen.

U kunt dit zeil gebruiken voor het Bestway Steel Pro-zwembad met een diameter van 457 cm. Het zeil zelf heeft een diameter van 470 cm.
Specificaties
Merk: Bestway Gewicht: 4 kg
Type: Zwembadcover Diameter: Ø 470 cm
Kleur: Blauw
Productimpressie
Bestway opzetzwembad
vergroten
Nu bestellen is maandag in huis
€ 20,95 10% korting: € 18,86 (Inclusief 21% BTW)
( € 15,59 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Summer Fun Zomerkleed rond Ø350 cm (Summer Fun)  SSU00080
vergroten
Omschrijving Gebruik dit zomerkleed van Summer Fun om uw zwembad af te dekken als u er geen gebruik van maakt. Hierdoor wordt er niet alleen gezorgd dat het zwembadwater minder vuil wordt en grove verontreinigingen hier niet in terechtkomen, maar wordt tegelijkertijd ook de warmte vastgehouden. Verdamping wordt door de structuur en de dikte van het kleed (230 micron) namelijk voorkomen, zodat het water altijd op temperatuur blijft. 

Dit zomerkleed werkt anders dan een afdekzeil; deze drijft namelijk op het water. Hierdoor moet dit product altijd iets kleiner zijn dan de afmetingen van uw zwembad. Het zomerkleed heeft een diameter van 347 cm en is geschikt voor Ø350 cm zwembaden.
Specificaties
Merk: Summer Fun Kleur: Blauw
Type: Zwembadcover Gewicht: 6,2 kg
Soort: Zomerkleed Diameter: Ø 347 cm
Nu bestellen is maandag in huis
€ 39,95 10% korting: € 35,96 (Inclusief 21% BTW)
( € 29,72 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Bestway Cover voor Ø488 cm Power Steel zwembaden (Bestway)  SBE00044
vergroten
Omschrijving Bescherm uw opzetzwembad 's avonds en zorg dat het zwembadwater altijd fris blijft met dit zwarte afdekzeil van Bestway. Doordat het zeil voorzien is van een koord is het perfect vast te zetten en blijft het goed zitten, ook bij bijvoorbeeld harde wind. Het zeil is daarnaast voorzien van afvoergaten om waterophoping te voorkomen.

U kunt dit zeil gebruiken voor het Bestway Power Steel-zwembad met een diameter van 488 cm. Het zeil zelf heeft een diameter van 490 cm.
Specificaties
Merk: Bestway Gewicht: 4 kg
Type: Zwembadcover Diameter: Ø 490 cm
Kleur: Blauw
Productimpressie
Bestway opzetzwembad
vergroten
Dit product mag maximaal 1 keer besteld worden.
€ 27,50 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 22,73 Exclusief 21% BTW )
Flowclear Cover Steel Pro rechthoek (224 cm, Flowclear)  SBE00123
vergroten
Omschrijving Deze rechthoekige zwembadcover van Flowclear kunt u over de rand van uw zwembad bevestigen om te zorgen dat er geen vervuilingen in het water terechtkomen. Ook zorgt het afdekzeil ervoor dat algengroei tegengegaan wordt. 

Deze zwembadcover is stevig vast te maken met een koord, zodat het niet kan wegwaaien door de wind. Afvoergaten zorgen er vervolgens voor dat waterophoping voorkomen wordt. Het afdekzeil valt dus over de rand van het zwembad heen en is 224 cm lang en 154 cm breed.
Specificaties
Merk: Flowclear Kleur: Blauw
Type: Zwembadcover Afmetingen: 224 x 154 cm (lxb)
Geschikt voor: Steel Pro Gewicht: 470 gr
Productimpressie
Flowclear cover Steel Pro rechthoek (221 cm)
vergroten vergroten
€ 8,95 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW)
( € 7,40 Exclusief 21% BTW )

Voordelig een afdekzeil kopen

Het gebruiken van een afdekzeil of zwembadkleed is onderdeel van het onderhouden van uw zwembad. Het beschermt onder andere uw zwembadwater tegen vuiligheden en zonlicht. Lees hieronder meer over afdekzeilen of bestel hierboven direct wat u nodig heeft.

Voordelen van het afdekken van uw zwembad

Het afdekken van een zwembad heeft veel voordelen, namelijk:

 Het houdt de warmte van uw zwembadwater vast.
 Het houdt vuil buiten uw zwembad.
 Het water heeft minder onderhoud nodig, want er is minder vuilophoping.
 Het zorgt voor extra veiligheid. Niemand kan per ongeluk in het zwembad belanden.
 Chloor wordt minder snel afgebroken.

Een zwembadzeil of zomerkleed gebruiken

Voor het afdekken van uw zwembad kunt u gebruik maken een zwembadzeil of zomerkleed. Wat is nu het verschil? Zeilen hebben een uniek formaat dat precies over uw zwembad heen past. Deze moet over de rand heen worden getrokken en worden vastgeknoopt aan het zwembad om op zijn plaats te blijven liggen. Een zomerkleed drijft op het water en is hierdoor iets kleiner dan de afmetingen van uw zwembad. Bovendien is een zomerkleed een stuk makkelijker neer te leggen en weg te halen dan een zwembadzeil. Daarom worden afdekzeilen vaak gebruikt als het zwembad langdurig niet wordt gebruikt en wordt een zomerkleed gebruikt tussen de zwemsessies door als uw zwembad wel regelmatig wordt gebruikt.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is beter zwembad afdekken of niet?

Uw zwembad afdekken is beter. Hiermee voorkomt u vuil in het zwembad, wordt de warmte beter behouden, wordt chloor minder snel afgebroken en heeft uw zwembad over het algemeen minder onderhoud nodig. Daarnaast zorgt het voor extra veiligheid, omdat er minder snel ongelukjes gebeuren in het zwembad als deze afgesloten is.

Hoe dek ik mijn zwembad af?

U kunt uw zwembad afdekken met behulp van een afdekzeil of zomerkleed. Een afdekzeil plaats u over de randen van uw zwembad heen om deze af te dekken. Een zomerkleed ligt op het water en is zo makkelijker neer te leggen en weg te halen. Een afdekzeil wordt gebruikt voor als u het zwembad langdurig niet gebruikt. Een zomerkleed is meer geschikt voor het afdekken tussen de zwemsessies door. Beide artikelen vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Is een afdekzeil voor een zwembad waterdicht?

De meeste afdekzeilen voor een zwembad zijn waterdicht. Zo komt er geen vuil regenwater bij uw schone zwembadwater. Op zoek naar een afdekzeil? Deze vindt u voordelig op 123schoon.nl.

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten