123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Jacuzzi accessoires

Jacuzzi accessoires kopen?

Bent u op zoek naar accessoires voor uw jacuzzi? Bekijk dan op deze pagina ons assortiment. Hier vindt u accessoires voor het schoonmaken van uw jacuzzi, maar ook voor een extra comfortabel gebruik.


Bestel voordelig accessoires voor uw jacuzzi

Bij ons vindt u verschillende soorten jacuzzi accessoires. Denk aan (sfeer)verlichting, filters en schoonmaak attributen. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel direct hierboven jacuzzi accessoires.

Ons assortiment jacuzzi accessoires

In ons assortiment zijn er diverse jacuzzi accessoires te vinden. Om u een duidelijk overzicht te geven hebben we ons assortiment hieronder toegelicht.

Jacuzzi cartridgefilters

Er bestaan verschillende soorten cartridgefilters. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de type VI en S1. Met deze filters houdt u eenvoudig uw jacuzziwater schoon, doordat alle stofdeeltjes en zanddeeltjes uit het water worden gefilterd. Hierdoor blijft het water schoon en hygiënisch. Het wordt aangeraden om dit soort filters om de drie dagen schoon te maken. U hoeft hiervoor simpelweg alleen een tuinslang of iets dergelijks te gebruiken om het filter schoon te spoelen. Daarnaast wordt het aangeraden om per eens in de twee weken de filter te vervangen. Let wel op dat de pomp uitstaat als u de filter gaat vervangen.

Jacuzzi bekerhouder

Verder verkopen wij ook een bekerhouder voor uw jacuzzi. U kunt deze houder op de zijkant van de jacuzzi vastmaken. De bekerhouder biedt ruimte voor twee bekers en u kunt in het bakje in het midden nog een aantal andere dingen neerleggen, zoals bijvoorbeeld uw zonnebril.

Jacuzzi led lamp

Om de jacuzzi nog wat leuker te maken en wat extra’s te geven, verkopen wij ook led lampen voor in de jacuzzi. Deze led lampen produceren zeven verschillende kleuren. Door op de knop op de bovenzijde te klikken gaan de led lampen aan. U kunt vervolgens zelf aangeven of u wilt dat ze op 1 kleur blijven staan of dat ze moeten wisselen van kleur.

Jacuzzi schoonmaakset

In deze schoonmaakset vindt u een spa-net met handvat, een ronde spa-borstel met handvat en een latex handschoen met scrubpad. Hiermee kunt u uw jacuzzi grondig schoonmaken en weer langdurig laten stralen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarmee verlicht ik een jacuzzi?

Dit kunt u doen met speciale led lampen die geschikt zijn voor jacuzzi’s. Bij 123schoon.nl vindt u diverse led lampen voor uw jacuzzi die 7 verschillende kleuren kunnen produceren.

Hoe filter ik mijn jacuzziwater?

Dit kunt u doen met een cartridgefilter. Die vangt het vuil in het water op. U kunt deze filter vervolgens eenvoudig schoonmaken door er simpelweg water overheen te sproeien. Doe dit om de drie dagen en vervang deze filter eens per 2 weken. Zet de jacuzzipomp uit tijdens het vervangen van de filter. U vindt cartridgefilters voor uw jacuzzi bij 123schoon.nl.
 

Heeft u nog vragen over ons assortiment jacuzzi accessoires of over iets anders? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.