123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

Lay-Z spa Helsinki met 87 AirJets en Freeze Shield (5-7 personen)

Lay-Z spa Helsinki met 87 AirJets en Freeze Shield (5-7 personen)
€ 829,00 (Tijdelijk uitverkocht) (Inclusief 21% BTW) (€ 685,12 Exclusief 21% BTW )
Omschrijving
Deze opblaasbare jacuzzi van Bestway hoeft u echt niet alleen in de zomer te gebruiken. In de winter is een jacuzzi namelijk nét even wat lekkerder. Door de Freeze Shield-sensoren wordt gezorgd dat het water nooit bevriest. Zodra het namelijk onder de 5°C zakt wordt het weer wat opgewarmd, zodat het water altijd tussen de 6 en 10°C gehouden wordt. Leidingen bevriezen hierdoor niet. Dé perfecte jacuzzi voor in de winterse maanden. Deze spa heeft een diameter van 180 cm en een hoogte van 66 cm en is geschikt voor vijf tot zeven personen.

De spa wordt geleverd met waterfilterpomp en bijbehorende cartridge, isolerend afdekzeil, spa-pomp, reparatieset, chemconnect chloordrijver, handleiding en instructiefilm.

Meer informatie over dit product
 
Dit artikel wordt vanwege het gewicht/formaat per pallet vervoerd.
Verzending binnen 2 - 5 werkdagen.
Specificaties
Merk: Bestway Diameter: Ø 180 cm
Type: Spa Cartridgetype: 6
Kleur: Bruin (houtkleur) Aantal jets: 87
Hoogte: 66 cm Handleiding: PDF
Maak uw spa compleet

Lay-Z spa filters (set van twee stuks) € 7,50

Lay-Z floor protector (ondergrond voor spa)  € 39,50

Complete startset onderhoudsmiddelen € 15,95

Kenmerken van de opblaasbare jacuzzi
 

Deze ronde opblaasbare jacuzzi is gemaakt van sterk drop-stitch materiaal dat bijvoorbeeld ook gebruikt wordt om paddle boards mee te maken. Dit materiaal is zo stevig dat de wanden verder eigenlijk heel dun zijn en het bad niet zo veel ruimte in beslag neemt. Wel biedt dit genoeg stabiliteit, duurzaamheid en comfort. Dankzij de mooie houtprint gaat de spa bovendien prachtig op in natuurlijke tuinen.

De spa is voorzien van een verwarmingssysteem dat, zoals hierboven al benoemd, de temperatuur zeer precies controleert. Zelf kunt u de temperatuur met het handige controlepaneel of met een start/stop-timer ook nog verhogen tot wel 40°C. Zo geniet u pas écht van uw spa. Zin om te bubbelen? De 87 air-jets maken dit mogelijk. Deze werken samen met het verwarmingssysteem, zodat het bubbelende water dan ook warm blijft. 
 

Installatie
 

Dit bad kunt u opzetten en weghalen zonder gebruik van extra gereedschap. Met de meegeleverde pomp vult u het bad namelijk met lucht. De afvoerklep zorgt ervoor dat het water ook weer makkelijk wegloopt. Door de draaggrepen verplaatst u het opgeblazen (lege) bad daarnaast eenvoudig naar de gewenste plek. Zo kunt u het bad bijvoorbeeld binnenshuis opblazen en buitenshuis neerzetten. Het bad moet worden gevuld met 1123 liter water.

Op zoek naar bekerhouders of lampen voor de spa? Klik hier!

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)