123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Peuter zwembad

Peuterzwembad kopen?

Met de peuterzwembaden die u op deze pagina bestelt heeft ook uw kindje in de zomer de mogelijkheid om lekker in de tuin te badderen. De baden zijn ondiep en daardoor veilig voor kinderen van twee tot vier jaar. Naast peuterzwembaden koopt u bij ons ook kinderzwembaden of speelzwembaden.


Bestel peuterzwembaden voor uw kinderen

Op 123schoon.nl koopt u verschillende peuterzwembaden. Wij verkopen zwembadjes van de hoogste kwaliteit, die betrouwbaar, stevig én veilig zijn. Perfect om uw peuter in te laten badderen of spelen met water. Bovendien zijn deze zwembaden voordelig en worden ze snel geleverd.

Wat is een peuterzwembad?

Een peuterzwembad is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Hierbij is op allerlei verschillende manieren rekening gehouden met hun veiligheid. Zo zijn dit soort baden niet te diep, waardoor er minder grote risico's zijn. Bovendien zijn ze ook voorzien van een zonnescherm en opblaasbare zijkanten en wordt uw kindje hierin dus beschermd tegen de zon en de wind. De gevoerde bodem verhoogt de veiligheid ook.

 

De peuterzwembaden die u in onze webshop bestelt zijn gemaakt van sterk materiaal. Hierdoor zijn de bodem en zijkanten niet alleen extra comfortabel en zacht, maar is het badje ook zeer betrouwbaar, stabiel en stevig. Meegeleverd wordt tevens altijd een reparatiesetje, zodat mogelijke beschadigingen eenvoudig en snel gemaakt kunnen worden.

Accessoires voor uw peuterzwembad

Op 123schoon.nl koopt u diverse accessoires die van pas kunnen komen bij een peuterzwembad. Koop bijvoorbeeld een luchtpomp om het badje eenvoudig en snel op te blazen. Wij verkopen voetpompen en elektrische luchtpompen. Daarnaast verkopen wij ook een hoop opblaasbare zwembadartikelen waarmee gespeeld kan worden in of om het badje, zoals strandballen en opblaasspeelgoed. En bestel voor uw kleintje zwembandjes of een zwemvest om voor extra veiligheid te zorgen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een peuterzwembad en een kinderzwembad?

Het grootste verschil tussen een peuterzwembad en een kinderzwembad is waar het zwembad voor geschikt is. Een kinderzwembad is geschikt voor een breed scala aan leeftijden, terwijl een peuterzwembad specifiek is ontworpen voor het waterplezier van peuters; voor kinderen met een leeftijd van 2 tot 4 jaar.

Voor welke leeftijden is een peuterzwembad geschikt?

Een peuterzwembad is geschikt voor kinderen met een leeftijd van 2 tot 4 jaar. Let wel op dat ook wanneer u een peuterzwembad heeft uw peuter niet zonder toezicht in het zwembad kan zijn.

Met de peuterzwembaden en de accessoires die u in onze webshop koopt geniet ook uw peuter optimaal van de zomer in eigen tuin. Heeft u vragen over onze peuterzwembaden of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.