123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste reinigers tegen groene aanslag

Winterproducten auto

Winterproducten auto kopen?

Op deze pagina bestelt u alle producten die u in de winter nodig kunt hebben voor uw auto. Hiermee gaat u veilig de weg op en kunt u uw auto ook tijdens periodes van lage temperaturen goed onderhouden. Selecteer het juiste product om ons complete assortiment te vinden.

Winterproducten aanschaffen?

Winterproducten zijn onmisbaar in de koudste maanden van het jaar. Om 's winters veilig de weg op te kunnen is het ijsvrij maken van uw auto bijvoorbeeld zeer belangrijk. Waar de één gelijk fanatiek begint te krabben, gebruikt de ander een ruitontdooier of voorruitfolie of zet alvast de motor aan zodat de auto warm kan worden. In onze webshop vindt u alle producten om u hiermee te helpen. Ook vindt u hier vuurwerkbescherming en andere winterse producten.
 

Vooruit auto

Auto ijsvrij maken

Het is in de winter belangrijk om de voor- en achterruiten, zijramen, buitenspiegels en koplampen van uw auto ijsvrij te maken. Gaat het krabben van uw autoruiten niet altijd even gemakkelijk? Lees onderstaande tips om 's ochtends onnodig oponthoud te voorkomen:

  • Maak gebruik van een anti-ijsdeken, ook wel vooruitfolie genoemd. Leg de folie 's avonds op uw autoruit en 's ochtends haalt u hem er eenvoudig vanaf. Uw autoruit is dan ijsvrij. Dat scheelt u toch zo'n 5 minuten krabben. Klop het ijs en sneeuw van de folie voordat u hem opbergt in de auto. Dit voorkomt condensvorming. Overigens is een voorruitfolie ook in de zomer een aanwinst; het beschermt uw interieur en voorkomt dat uw auto aan de binnenkant erg heet wordt.
  • Voor de andere ramen van uw auto kunt u gebruikmaken van een ruitontdooier. Spray op de bevroren autoruiten zodat het ijs direct kan oplossen.
  • Heeft de ruitontdooier niet alles weggehaald? De restjes haalt u eenvoudig weg met een ijskrabber. Plaats deze schuin tegen de ruit om het snelst ijs weg te halen.
  • Gebruik in de winter altijd ruitensproeiervloeistof met antivries. Normale ruitenvloeistof bevriest namelijk meteen als u dit in de winter gebruikt. Dit belemmert dan uw zicht tijdens het rijden.
  • Schud het ijs of sneeuw van uw jas voordat u de auto instapt. Dit voorkomt condensvorming. Heeft u toch last van bevroren autoruiten of condensvorming aan de binnenkant van uw auto? Ook daar hebben wij de ideale producten voor.

Veel mensen starten alvast de motor van hun auto zodat deze warm kan worden. Dit is echter minder effectief dan bovenstaande tips en het is bovendien slecht voor het milieu omdat een koude motor extra benzine verbruikt.

Let op: voorkom plotselinge temperatuurswisselingen. Giet nooit warm water over de autoruit en zet de verwarming niet gelijk op de hoogste stand. Hierdoor kunnen autoruiten gaan barsten.

Bevroren sloten in de winter

Niet alleen de ramen van uw auto bevriezen in de winter. Ook het slot van uw auto, fiets of deur kan bevriezen. Een flesje slotspray biedt uitkomst. Spray een klein beetje in en om het slot en laat het even intrekken.
Tip: Laat dit flesje niet in uw auto liggen.


Heeft u vragen over de winterproducten voor uw auto of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten