123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Opblaasbare zwembaden

Opblaasbaar zwembad bestellen?

Op deze pagina vindt u diverse opblaasbare zwembaden voor in de tuin. Deze zwembaden zijn met behulp van een luchtpomp snel en gemakkelijk op te blazen en neer te zetten. Door te filteren op merk, kleur, lengte en diameter vindt u in onze ruime collectie altijd een geschikte variant.


1 - 13 van 13

Bestel opblaasbare zwembaden op 123schoon.nl

Zwemmen in eigen tuin kunt u doen met een opblaasbaar zwembad van 123schoon.nl. Deze zwembaden kunnen eenvoudig en snel opgezet worden, zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en hebben de beste prijs. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, onder andere rechthoekige en ronde zwembaden met diverse maten. U vindt zo altijd het zwembad dat het beste bij uw wensen past.

Kenmerken van een opblaasbaar zwembad

Een van de grootste kenmerken van opblaasbare zwembaden is dat deze, zoals eerder al genoemd, makkelijk te installeren zijn. Eigenlijk heeft u alleen een stabiele ondergrond nodig. Ook het gebruik van een elektrische luchtpomp raden wij aan, omdat u zwembaden hiermee nog sneller kunt vullen met lucht. Het gebruik van een opblaasbaar zwembad is dus ideaal voor als u op een zomerse dag snel wilt kunnen zwemmen. Bovendien kunt u het bad neerzetten waar u maar wilt.

 

Doordat de meeste opblaasbare zwembaden voorzien zijn van een handig leegloopventiel heeft u deze niet alleen eenvoudig en snel opgezet, maar ook makkelijk weer opgeruimd. Zo zijn opblaasbare zwembaden de meest praktische zwembaden die wij aanbieden, die perfect zijn voor als u een tijdelijke zwembad in de tuin wilt in zomerse periodes.

Verschillende opblaasbare zwembaden

Wij verkopen verschillende soorten opblaasbare zwembaden. Hieronder vindt u een overzicht van de kenmerken van deze varianten:

  • Zelfdragende zwembaden: De zelfdragende variant is het makkelijkst en het snelst op te zetten. Bij deze opblaasbare zwembaden hoeft u namelijk alleen de rand op te blazen. Vervolgens kunt u de rest van het zwembad vullen met water en draagt deze zichzelf als het ware. Hierdoor heeft u zulke zwembaden in een mum van tijd opgezet.
  • Familiezwembaden: Opblaasbare familiezwembaden zijn grote zwembaden die niet zelfdragend zijn. Dat betekent dat het opzetten hiervan iets langer duurt, maar dat deze baden wel stabieler staan.
  • Speelzwembaden: Opblaasbare speelzwembaden zijn bedoeld voor kinderen en worden dan ook geleverd met diverse speelattributen, zoals ballen, kegels en ringen. Hierdoor is dit een zeer compleet pakket voor het verhogen van het speelplezier van kinderen van 2 jaar of ouder.

Onze zwembaden verschillen niet alleen qua type, maar ook qua grootte. Het zwembad dat u kiest is dus ook afhankelijk van de ruimte die u heeft in uw tuin en met hoeveel mensen u gebruik wilt kunnen maken van het bad. Als u bijvoorbeeld met een gezin van vier mensen wilt zwemmen, raden wij u aan om te kiezen voor een bad met een minimale diameter van 3 meter.

Accessoires voor opblaasbare zwembaden kopen?

In ons assortiment koopt u diverse accessoires voor uw opblaasbare zwembad. Zo is het verstandig om een zwembad ondervloer aan te schaffen. Door deze onder het zwembad te leggen, zorgt u ervoor dat er minder snel beschadigingen op de onderkant van het zwembad terechtkomen en er bijvoorbeeld minder gauw lekkages ontstaan. Bovendien blijft het zwembadwater zo goed geïsoleerd. Lees ook onze blog over zwembadonderhoud om meer te ontdekken over het schoon en gezond houden van uw water.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is de beste manier om een opblaaszwembad op te pompen?

De eenvoudigste manier om een opblaaszwembad op te pompen is door middel van een elektrische luchtpomp. Zo een luchtpomp werkt op batterijen en trekt buitenlucht aan om deze vervolgens automatisch door de ventielaansluiting van het opblaaszwembad te blazen. Deze pomp bestelt u ook bij 123schoon.nl.

Wat zijn de voordelen van een opblaaszwembad?

In vergelijk met een opzetzwembad zijn de voornaamste voordelen dat een opblaaszwembad sneller is neer te zetten en weer weg te halen, dat deze zwembaden over het algemeen minder ruimte innemen, en dankzij de constructie ook wat meer kindvriendelijk zijn; zo zijn de oppervlakken over het algemeen zacht dankzij de lucht die erin zit, wat vervelende botspartijen helpt voorkomen.
 

Heeft u nog vragen over onze opblaasbare zwembaden? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij vertellen u er meer over.