123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Chloor in zwembadwater

Chloor in uw zwembadwater

Meer weten over het gebruik van chloor in uw zwembadwater? Op deze pagina vindt u antwoorden op al uw vragen. Zo leest u hier meer over het veilige gebruik van chloortabletten, chloorgranulaat of een chloorshock in uw opblaasbare zwembad, opzetzwembad of vaste zwembad.

1 - 0 van 0

Alle informatie over chloor in uw zwembadwater

Chloor gebruiken in uw zwembad is zeer belangrijk. Wanneer u namelijk geen chloor toevoegt aan het water kan dit ervoor zorgen dat het water minder schoon wordt en er niet meer zo helder uitziet. Dit komt doordat chloor het middel is dat voor desinfectie zorgt. Hiermee worden vuildeeltjes afgebroken en bacteriën en virussen gedood, zodat uw water langdurig gezond blijft. Een onmisbaar product voor het goed onderhouden van uw zwembadwater.

Veilig gebruik van chloor

In deze sectie van de Zwembadhulp vindt u antwoorden op al uw vragen over chloor, zodat u hier altijd op een veilige en juiste manier gebruik van kunt maken. Zo kunt u lezen hoe vaak u chloor moet toevoegen aan uw zwembadwater en welke hoeveelheden u precies moet gebruiken. Ook vindt u op deze pagina meer informatie over het uitvoeren van een chloorshockbehandeling, leggen we uit of u chloor ook in uw opblaaszwembad kunt gebruiken en geven we antwoord op de vraag of er een (natuurlijk) alternatief bestaat voor chloor.

Tot slot kunt u op deze pagina ook meer lezen over de veiligheid van chloor. Chloor is dus nodig om gezond en hygiënisch zwembadwater te creëren en te zorgen dat dit geen broedplaats wordt voor algen, bacteriën en schimmels. Maar is het gebruik hiervan niet schadelijk voor uw gezondheid? En is het schadelijk voor planten, (kleine) dieren of de grond van uw tuin? Ook daarover kunt u hier meer informatie vinden.

Onderhouden van uw zwembadwater

Hoewel het gebruik van chloor dus een zeer belangrijke factor is in het onderhouden van zwembadwater zijn er ook nog andere waardes die hier een invloed op uitoefenen. Wilt u meer weten over het bereiken en op peil houden van de correcte waardes? Of heeft u last van problemen met uw zwembadwater en weet u niet hoe u dit moet oplossen? Bekijk dan onze pagina over het onderhoud van zwembadwater. Hier leest u onder meer wat u moet doen als u last heeft van bruin water, glibberige wanden of vlokken in het water. Chloor is hier namelijk niet altijd de veroorzaker van.

Navigeer bovenaan deze pagina eenvoudig naar de vraag waar u een antwoord op zoekt om direct de juiste informatie te kunnen lezen of kijk in een van de andere secties van de Zwembadhulp. Komt u er na het lezen van onze informatie, tips en oplossingen nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij u verder helpen.