123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden

Opblaas zwembaden en opzetzwembaden kopen?

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan diverse zwembaden, zoals opzetzwembaden en opblaasbare zwembaden. Ook voor peuterzwembaden en familiezwembaden bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast vindt u op 123schoon.nl ook alle accessoires die u voor uw tuinzwembad nodig kan hebben. Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden razendsnel bij u thuis geleverd.

Tuin zwembaden

Bij het uitkiezen van een zwembad voor in de tuin zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Er zijn namelijk verschillende soorten zwembaden op de markt. Deze kunnen onder andere verschillen qua grootte, vorm of het materiaal dat er gebruikt is. Hieronder leest u een paar tips voor het kopen van een zwembad voor in de tuin.

Opzetzwembad of opblaasbaar zwembad?

Een opblaasbaar zwembad is razendsnel opgezet. Deze heeft namelijk enkel een opblaasbare rand en is verder zelfdragend, waardoor deze binnen enkele minuten klaar is voor gebruik. Eenvoudig en snel opgezet dus. Ook heeft u hiermee geen zwembadtrap nodig.

 

Een opzetzwembad is extra stevig, omdat deze gestabiliseerd wordt door een frame. Hierdoor kost het opzetten meer tijd, maar staat het zwembad wel wat stabieler. Ook kan deze hierdoor blijven staan in de winter.

Tuin zwembaden voor kinderen

Als u kinderen heeft is ook de diepte en robuustheid van het zwembad een belangrijke factor. Er zijn dan ook speciale zwembaden voor kinderen waarbij hier rekening mee gehouden is. Zo zijn er speciale peuterzwembaden voor jongere kinderen en kinderzwembaden voor wat oudere kinderen. Ook leuk zijn speelzwembaden, die meestal een bepaald thema hebben, zoals zwembaden die lijken op een boerderij of een octopus. Al deze zwembaden pompt u makkelijk op met een voetpomp, handpomp of elektrische pomp.

Handige zwembadbenodigdheden

Er zijn verschillende zwembad accessoires die u nodig heeft bij het opzetten van het zwembad, het onderhouden van het zwembad, het schoonhouden van het zwembad en het verlengen van de levensduur:

  • Ondergrondzeil voor uw zwembad: Om te zorgen dat oneffenheden op de grond geen beschadigingen achterlaten op het zwembad is een grondzeil belangrijk.
  • Afdekzeil voor uw zwembad: Bescherm het zwembadwater tegen blaadjes, ongedierte en andere invloeden van buitenaf door het bad 's avonds af te dekken met een afdekzeil.
  • Zwembadtrap: Bij een hoger zwembad is een zwembadtrap noodzakelijk om in en uit het bad te kunnen klimmen.
  • Zwembad filter pomp: Met een pomp wordt het zwembadwater gefilterd op kleine stofdeeltjes en bijvoorbeeld zand. In filterpompen horen vervangbare cartridges.
  • Zwembadreiniging: Met onze ruime assortiment aan zwembadreinigers onderhoudt u uw zwembad te allen tijde. Gebruik bijvoorbeeld anti-alg of chloortabletten om het zwembadwater gezond te houden. Hoe u uw zwembadwater goed kunt onderhouden leest u in onze blog met handige tips over zwembadreinigers.

Bij sommige van onze zwembaden worden diverse accessoires meegeleverd. Deze kunt u vinden in de productbeschrijving. Check daarom goed welke accessoires u nog nodig heeft!

 

In onze ruime assortiment van zwembaden vindt u altijd wat u zoekt. De producten op 123schoon.nl zijn snel geleverd en van de hoogste kwaliteit. Hiermee beleeft u deze zomer het meeste zwemplezier.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten