123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

BBQ Daddy

BBQ Daddy kopen?

Op deze pagina bestelt u voordelig de BBQ Daddy; een Scrub Daddy borstel voor het schoonmaken van de barbecue. De borstel bevat een spons van FlexTexture-materiaal en zorgt met stoom voor eenvoudige reiniging van etensresten op het barbecuerooster.

 

Bestel BBQ Daddy online

Een van de hardnekkigere soorten vuil zijn etens- en aanbrandresten op het rooster van de barbecue. Deze resten zijn niet alleen lastig weg te krijgen, maar laten vaak ook vet achter op uw schoonmaakartikelen. Met de BBQ Daddy borstel van Scrub Daddy kunt u een barbecue eenvoudig schoonmaken. De borstel bestaat uit een hittebestendige handgreep met daarop een spons met het bekende FlexTexture-materiaal.

 

Dit is materiaal dat hard wordt bij contact met koud water en zacht wordt bij contact met koud water. Wanneer u de borstel gebruikt om een barbecue rooster schoon te maken is het belangrijk deze op de barbecue te laten zitten, zodat de restwarmte zijn werk kan doen: als u koud water gebruikt, kunt u eerst met de harde spons de meest grove resten verwijderen. Vervolgens zorgt de hitte ervoor dat het water verdampt (dit veroorzaakt stoom) en de spons zachter wordt, zodat ook resterende vervuilingen te verwijderen zijn.

Het gebruiken van een BBQ Daddy

Het gebruiken van een BBQ Daddy is erg simpel. Hieronder leggen wij kort uit hoe het werkt.
  1. Zet u grill aan op circa 150 graden Celsius (300 Fahrenheit).
  2. Is deze op temperatuur? Gebruik dan de schraper om vuil tussen elke gril te verwijderen.
  3. Gebruik vervolgens koud water om de borstel nat te maken en schrob de grill eenvoudig schoon.
  4. Na gebruik kunt u de spons van de houder af schuiven en met de hand schoonmaken onder de kraan of in de vaatwasser plaatsen.

BBQ Daddy combinaties en navulling

In ons assortiment vindt u ook de BBQ Daddy in combinaties met andere Scrub Daddy producten. Zo bevat de BBQ Daddy Bundle een extra borstelkop, de Daddy Grill Master Bundle een extra borstelkop en een Scour Steel spons. Ook kunt u de Scour Steel sponzen en extra borstelkoppen los als navulling bestellen.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat is BBQ Daddy?

BBQ Daddy is een speciale borstel van Scrub Daddy die ontworpen is voor het schoonmaken van barbecueroosters. Deze borstels bestaat uit een hittebestendige greep met daarop een FlexTexture spons (net als de originele Scrub Daddy spons) voorzien van hittebestendig ArmorTec-gaas. De borstel combineert FlexTexture met stoom om schoon te maken.

Hoe kan ik de BBQ Daddy gebruiken?

Het principe van BBQ Daddy is een combinatie van de FlexTexture spons en stoom: door de spons eerst met koud water vochtig te maken wordt deze hard. Als u vervolgens de borstel gebruikt wanneer er nog restwarmte in de barbecue zit, verdampt het water waarbij stoom vrijkomt. Ook wordt door deze hitte de spons zachter. Met deze combinatie kan zelfs het meest hardnekkige vuil van het rooster verwijderd worden.
 

Wilt u meer weten over BBQ Daddy, of heeft u vragen over de rest van ons Scrub Daddy assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.