123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief, geef uw emailadres in en klik op de desgewenste knop. Bij aanmelden ontvangt u een bevestigingsemail die u dient te bevestigen.


Nieuwsbrief Archief
Nieuwsberichten van 2017:

28 dec. 2017 - Vuilniszakken voor pedaalemmers en afvalbakken

Goede, stevige vuilniszakken zijn onmisbaar in elk huishouden. Bij 123schoon.nl vindt u diverse vuilniszakken, o.a. met trekband, fixeerband of met frisse geur.


18 dec. 2017 - Levertijd rond de feestdagen

Bekijk hier wanneer bestellingen rond de feestdagen bezorgd worden. Zo weet u zeker dat u uw bestelling op tijd in huis heeft. Wij wensen u alvast fijne feestdagen!
14 dec. 2017 - De hele winter een schone auto met 123schoon

Met een goede ijskrabber, antivries-ruitenwisservloeistof en ruitenontdooier kunt u de hele winter veilig de weg op. Bekijk de winterattributen voor uw auto en zorg ook voor een schone auto.


7 dec. 2017 - Heerlijk ontspannen met Kneipp badproducten

Als het buiten koud is, is niets prettiger dan een warm bad met Kneipp badproducten! Bestel uw badkristallen, olie, badschuim of bruistablet vandaag bij 123schoon.nl, dan komen wij het morgen al brengen.


30 nov. 2017 - Voordelig stofzuigen met het 123schoon huismerk

Bespaar op uw stofzuigerzakken door ze te bestellen bij 123schoon.nl. Kies uit economische papieren zakken en microvezel zakken van topkwaliteit. Ook een extra zuigmond, opzetstuk of geurstaafjes voor de stofzuiger bestelt u makkelijk mee.


24 nov. 2017 - Leuke cadeausetjes voor dames en heren

Een feestelijke geschenkset doet het altijd goed! Geef bijvoorbeeld een leuke Blond Amsterdam of Nivea-set cadeau. De sets zijn er al vanaf 3,95.


17 nov. 2017 - Een oplossing voor iedere vlek

Bij 123schoon.nl vindt u een vlekverwijderaar voor zelfs de lastigste vlekken. Zo verdwijnen vlekken veroorzaakt door gras, wijn, olie of smeer volledig uit uw kleding en textiel. Bestel vandaag, dan heeft u uw bestelling morgen al in huis.


10 nov. 2017 - Bestel ook alles voor uw persoonlijke verzorging

Als uw huis schoon is, wilt u dat zelf ook zijn. Bestel bij 123schoon.nl ook alles voor uw persoonlijke verzorging. Van tandpasta tot deodorant en shampoo. Natuurlijk voor de beste prijs en supersnel bezorgd!


3 nov. 2017 - Speciale reinigingsmiddelen voor elke schoonmaakklus

Een schoonmaakklus waarbij standaard schoonmaakmiddel niet volstaat? Bij 123schoon.nl bestelt u ook speciale reinigingsmiddelen. Hiermee wordt zelfs het verwijderen van roest of graffiti makkelijk.


27 okt. 2017 - Maak schoonmaken makkelijk met hygiënische doekjes

Maak het dagelijks afnemen van tafels, keukenbladen en sanitair makkelijk. Bestel hygiënische doekjes die al voorzien zijn van schoonmaakmiddel. Deze vochtige doekjes kunt u direct uit de verpakking gebruiken. Ze zijn er voor verschillende ruimtes.


20 okt. 2017 - Een fris toilet met een toiletblok in uw favoriete geur

Laat uw toilet heerlijk ruiken met de toiletblokken van 123schoon.nl. Kies uw favoriete parfum, zoals lavendel, citroen of dennenappel. Deze blokken zorgen na plaatsing voor een non-stop frisse geur.
Er is al een toiletblok vanaf 1,- !


13 okt. 2017 - Alles voor uw baby: van luiers tot babyshampoo

123schoon heeft een groot assortiment voor de allerkleinsten. Bestel uw Pampers, Zwitsal en andere baby verzorgings-producten nu voor de beste prijs. Bestelt u vandaag voor 23:59 uur? Dan bezorgen wij het morgen al bij u thuis.


6 okt. 2017 - Stofzuigen met papieren of microvezel zakken van topkwaliteit

Wist u dat u bij het bestellen van stofzuigerzakken kunt kiezen uit papieren en microvezel zakken? Papier is de economische keuze, terwijl microvezel zakken steviger zijn, kleinere stofdeeltjes vasthouden en makkelijker in gebruik zijn. Voor beide types betaalt u bij 123schoon.nl de beste prijs!


29 sep. 2017 - Bestel uw favoriete handzeep bij 123schoon

Zachte, verzorgde én schone handen; daarvoor zorgt uw favoriete handzeep. Bij 123schoon bestelt u een heerlijk geurend zeeptablet of handige zeeppomp van o.a. Dove, Neutral, Dettol Palmolive of Unicara.


22 sep. 2017 - Bezems voor een schone tuin en woning

Bestel uw bezem, bezemsteel of -kop nu bij 123schoon.nl. Zo veegt u vallende bladeren eenvoudig op en blijft de tuin de hele herfst netjes. Vandaag besteld, is morgen al in huis!
15 sep. 2017 - Bespaar flink op stofzuigerzakken met het 123schoon huismerk

Wist u dat er een groot prijsverschil zit tussen originele stofzuigerzakken en de stofzuigerzakken van het 123schoon huismerk? Dat is makkelijk besparen! Kies voor papieren zakken of microvezel zakken van topkwaliteit.


8 sep. 2017 - Tip: Vuilniszakken meebestellen

Altijd handig: vuilniszakken voor de verschillende pedaalemmers en afvalbakken in huis. Bij 123schoon.nl bestelt u niet alleen standaard vuilniszakken, maar ook handige modellen met een fixeerband of met een fris parfum.


1 sep. 2017 - Schoon en fris van start

Terug van vakantie? Tijd voor de was! Met het ruime assortiment wasmiddelen van 123schoon.nl begint u het nieuwe schooljaar fris. Vandaag besteld is morgen in huis.


7 aug. 2017 - Tip: Kneipp bodylotion

Verzorg en verwen uw huid met de hydraterende Kneipp bodylotions. Ze zijn er in verschillende frisse geuren.


27 jul. 2017 - Voordelige vaatwastabletten

Elke dag een schone vaat met vaatwastabletten van o.a. Dreft en Finish! Bij 123schoon.nl bestelt u zowel kleine als grote verpakkingen voor de beste prijs.


21 jul. 2017 - Alles voor scheren & ontharen

Klaar voor de zomervakantie? Vergeet uw benodigdheden voor scheren & ontharen niet. Bij 123schoon.nl bestelt u goedkope scheermesjes, maar ook alles voor de verzorging van uw baard.


13 jul. 2017 - Schone lucht in huis met de juiste filters

Met een nieuwe filter voor uw afzuigkap of friteuse is de lucht in uw huis na het koken een stuk frisser. Van een goede filter profiteert u bijna dagelijks! Bij 123schoon.nl bestelt u de juiste filter eenvoudig door uw apparaattype te selecteren.


6 jul. 2017 - Wasverzachters met zomerse geuren

Laat uw frisse wasgoed heerlijk ruiken met een wasverzachter van uw favoriete merk. Kies uit geuren om blij van te worden, zoals lavendel, citroen of rozen. Bij 123schoon.nl kunt u direct een grote fles bestellen, zodat uw was de hele zomer zacht en fris is.


28 jun. 2017 - Alles voor een schoon gebit

Met schone tanden ziet uw glimlach er nog mooier uit. Alles voor het gebit bestelt u bij 123schoon.nl. Van flosdraad tot tandenborstels en van mondwater tot tandpasta. Vandaag besteld is morgen in huis!


14 jun. 2017 - Aangepaste levertijden 15 en 16 juni

Deze week gelden er aangepaste tijden voor de bezorging van bestellingen en de bereikbaarheid van onze klantenservice. Bekijk de openings- en bezorgtijden hier.


8 jun. 2017 - Verwencadeaus voor vaderdag

Op zondag 18 juni is het vaderdag. Verwen vader met een douchegel of ga voor een geschenkset van Nivea. Vandaag besteld is morgen in huis!


31 mei 2017 - Speciale reinigingsmiddelen voor lastige klusjes

Het schoonmaken van een BBQ, kachel, zonnepaneel of tent vereist een speciale aanpak. In de groep speciale reiniging vindt u de middelen voor deze en andere lastige schoonmaakklusjes.


21 mei 2017 - Aangepaste levertijden rond de feestdagen in het voorjaar

Rondom de feestdagen, zoals Hemelvaart en Pinksteren, kan het zijn dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor alle aangepaste levertijden.


16 mei 2017 - Reken af met onkruid in de tuin

Onkruid vergaat niet. Maar met HG Onkruidverwijderaar rekent u er makkelijk mee af. Bestel onkruidverwijderaar bij 123schoon.nl en geniet dit voorjaar van een prachtige tuin zonder onkruid.


9 mei 2017 - Moederdagtip: Kneipp bad-producten

Zondag 14 mei is het moederdag. Verwen moeder met de douche- en badproducten van Kneipp. Kies uit heerlijk geurende badschuim, badkristallen, badolie of bodylotion. Vandaag besteld is morgen in huis.


3 mei 2017 - Nieuw: Blond Amsterdam giftsets

De geschenksets van Blond Amsterdam, Kneipp en Nivea zijn leuk om cadeau te geven voor elke gelegenheid. Bekijk alle giftsets en kies uit verschillende soorten.


21 apr. 2017 - Altijd handig: handzeep

Naast elke wasbak staat er één: een zeeppomp of bakje met zeeptablet. Onmisbaar voor schone handen en een goede hygiëne! Handzeep van de beste merken bestelt u bij 123schoon.nl heel makkelijk online.


3 apr. 2017 - Terras- en tegelreinigers

Met de terras- en tegelreinigers van 123schoon is uw terras zo weer klaar voor het voorjaar. Reken af met grauwe tegels en groene aanslag en geniet van een stralend terras.


27 mrt. 2017 - Met schone ramen het voorjaar in

De zon staat weer op de ramen; hoog tijd om de ramen te zemen! Met de glasreinigers en zemen van 123schoon.nl zien uw ramen er snel weer stralend uit.


15 mrt. 2017 - Nieuw: filters en ontkalkers voor de keuken

Ook filters en ontkalkers voor o.a. afzuigkappen, friteuses en koffiemachines kunt u nu bij 123schoon.nl bestellen. Met een schone filter blijft uw keuken-apparatuur optimaal presteren.


8 mrt. 2017 - Deodorant voor dames en heren

Bij 123schoon.nl bestelt u naast losse deorollers en -sprays nu ook handige aanbiedingssetjes. Bespaar op de aankoopprijs en leg direct een voorraadje deodorant aan. Ook deodorant heeft u bij 123schoon.nl morgen al in huis!


1 mrt. 2017 - Wasverzachter voegt veel toe aan uw was

Wasverzachter maakt uw kleding en handdoeken natuurlijk heerlijk zacht. Maar wist u dat wasverzachter ook zorgt voor sneller drogen, minder slijtage en het behoud van kleuren? Voeg wasverzachter van uw favoriete merk en in uw favoriete geur toe aan de was en profiteer van al deze voordelen!


17 feb. 2017 - Haarverzorging, shampoos en maskers

Bij 123schoon.nl vindt u ook alle producten voor haarverzorging. Met haarmaskers, conditioners en shampoos houdt u het haar elke dag mooi en gezond. Bestel vandaag en verzorg uw haar morgen al met de beste verzorgingsproducten.


10 feb. 2017 - Toilet- en keukenpapier

Handig om mee te bestellen: toiletpapier of keukenrollen in grote of kleine verpakking. Ideaal om altijd op voorraad te hebben!


3 feb. 2017 - Geschenksetjes voor hem en haar

Verras iemand op Valentijnsdag (of zomaar) met een heerlijk setje van Nivea of Kneipp. Deze fijne geschenksets vol doucheproducten zijn bij 123schoon al voor € 4,95 mee te bestellen!


27 jan. 2017 - Pesticiden nodig? Vandaag besteld is morgen in huis!

Last van muizen, wespen of ongedierte? Ook voor pesticiden kunt u bij 123schoon.nl terecht. Onze sprays, lokdoosjes en korrels zijn veilig te gebruiken in uw huis, tuin of kantoor.


20 jan. 2017 - Bespaar op wasmiddel bij 123schoon.nl

Bestel wasmiddelen in een grotere verpakking en bespaar aanzienlijk. Zowel vloeibaar wasmiddel als capsules en tabletten bestelt u in diverse groottes bij 123schoon.nl. Vandaag besteld is morgen in huis!


13 jan. 2017 - Alles wat u nodig heeft voor het scheren en ontharen

Alles voor een gladde huid bestelt u bij 123schoon: van scheermesjes tot scheergel, scheerschuim of een scheerkwast. Scheerartikelen voor dames en heren worden razendsnel bij u thuisbezorgd.


4 jan. 2017 - Bespaar op uw stofzuigerzakken

Met de stofzuigerzakken van het 123schoon-huismerk bespaart u aanzienlijk op de kosten! Zoek op het merk en model van uw stofzuiger en zie direct welke stofzuigerzakken geschikt zijn.