123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief, geef uw emailadres in en klik op de desgewenste knop. Bij aanmelden ontvangt u een bevestigingsemail die u dient te bevestigen.


Nieuwsbrief Archief
Nieuwsberichten van 2020:

31 dec. 2020 - Fijne jaarwisseling!

Namens het hele team van 123schoon wensen wij u alvast een gelukkig nieuwjaar. We hopen ook in 2021 weer van uw vertrouwen te mogen genieten!
18 dec. 2020 - Levertijden

In verband met de strengere maatregelen omtrent COVID-19 en de extreme drukte bij de vervoerders, kunnen wij niet 100% garanderen dat uw bestelling binnen één werkdag wordt bezorgd. Wij vragen u daarom rekening te houden met een langere levertijd. Bedankt voor uw begrip.
16 dec. 2020 - Glanzend zilverwerk

Tijd om het zilveren bestek te poetsen! Zorg ervoor dat al uw eetgerei er glanzend bij ligt tijdens het kerstdiner met behulp van onze zilverpoets. Lekker bezig? Poets dan ook gelijk het koper in huis!
11 dec. 2020 - Geschenksets voor onder de boom

Bent u nog op zoek naar een mooi cadeau voor onder de kerstboom? Wij hebben een breed assortiment aan mooie geschenksets. Voor ieder wat wils!
4 dec. 2020 - Goed voorbereid op weg

Het is koud buiten en dat betekent krabben! Ga goed voorbereid de weg op met onze winterproducten voor de auto
27 nov. 2020 - BLACK FRIDAY

Na alle mooie acties deze week komen we vandaag met dé klapper! Shop nu onze grootste Black Friday Deal ooit. De aanbieding is geldig t/m Cyber Monday!
20 nov. 2020 - De eerste Black Friday Deal is bekend

We zijn van start! Shop iedere dag artikelen tegen een extra lage prijs! Waar krijgt u vandaag fikse korting op? Bekijk onze dagdeals. Wees snel, alle deals zijn slechts één dag geldig.
19 nov. 2020 - Vanaf morgen gaan we los met mooie acties

Kunt u niet wachten op Black Friday? Geeft niet! Wij starten al een week eerder met goede deals. Mis geen aanbieding en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
10 nov. 2020 - Voordelig wassen!

Vier flessen vloeibaar wasmiddel van Ariel Original of Ariel Color voor slechts € 19,95, daar kunt u wel even mee vooruit! Elke fles bevat 1,1l en samen zijn ze geschikt voor wel 80 wasbeurten. Sla nu uw slag!
6 nov. 2020 - Coronapreventie met 123schoon

Wist u dat wij ook eigen coronapreventie-artikelen verkopen? Kies bijvoorbeeld voor onze hygiënische handgel. Met 75% alcohol en binnen 15 seconden droog. Reinig snel en gemakkelijk uw handen.
30 okt. 2020 - Schoonmaakfeestje!

Er zijn geen feestjes buiten de deur, dus dan thuis maar een schoonmaakfeestje met vrienden als Andy, Ajax en Dettol. Met deze allesreinigers heeft u straks een heerlijk fris en schoon huis!
23 okt. 2020 - Thuiswerkplek schoonmaken

Thuiswerken doen we helaas zonder de vaste schoonmaker van kantoor. Start de grote thuiskantoorschoonmaak met handige producten, zoals beeldschermreiniger en toetsenbordreiniger!
16 okt. 2020 - Dag van het handen wassen

Gisteren was de dag van het handen wassen. Er zijn talloze momenten te bedenken om uw handen te wassen, maar heeft u wel genoeg handzeep in huis? 
9 okt. 2020 - Vergeet uw mondkapje niet!

Mondkapjes worden landelijk dringend geadviseerd. Heeft u er genoeg in huis? Bestel nu onze scherp geprijsde type I gecertificeerde mondkapjes!
2 okt. 2020 - Schone vloeren met Leifheit

In een handomdraai 99,99% van de bacteriën op de vloer verwijderen? Dat kan met de stoomreiniger van Leifheit! Ideaal voor het schoonmaken van hout, steen en zelfs tapijt.
25 sep. 2020 - Schoonmaken met Andy!

Nieuw in het assortiment: vertrouwde allesreinigers van Andy. Deze heerlijk frisse allesreiniger is vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten en is voorzien van het EU Ecolabel.
18 sep. 2020 - World Cleanup Day

Morgen is het World Cleanup Day! Helpt u mee met het opruimen van zwerfvuil? Bestel nu vuilniszakken en draag een steentje bij!
11 sep. 2020 - Binnenlucht ontvochtigen

Heeft u last van vocht in huis of op kantoor? Vochtvreters nemen vocht op uit de ruimte waarin ze staan en neutraliseren nare luchtjes. Bestel nu een vochtvreter en de bijbehorende navulling!
4 sep. 2020 - Goedkope afvalzakken

Nieuw in ons assortiment: scherp geprijsde huismerk vuilniszakken! Deze 123schoon-huismerk vuilniszakken van LDPE zijn milieuvriendelijk en scheurbestendig. Bestel nu!
28 aug. 2020 - Een schone thuiswerkplek

Mist u ook de schoonmaker op kantoor die 's avonds uw bureau en computer spic en span achterlaat voor de volgende dag? Met onze thuiskantoorschoonmaakartikelen frist u uw werkplek eenvoudig weer op!
21 aug. 2020 - Nieuwe geuren Silan

Houdt u van een heerlijk geurende was? Kies voor een van de frisse geuren van Silan wasverzachter. Geniet naast een heerlijke geur ook van onweerstaanbaar zachte was!
14 aug. 2020 - Schoon zwembadwater

Weet u hoe u het water in uw zwembad het beste schoon kunt houden? In onze blog over het onderhoud van zwembadwater beantwoorden wij al uw vragen!
7 aug. 2020 - Houd de BBQ schoon!

De aankomende dagen is het perfect weer om de barbecue aan te steken. Het is natuurlijk van belang om na het festijn de barbecue goed schoon te maken. Met onze BBQ-reinigers is dit klusje zo geklaard!
30 jul. 2020 - Zwemmen in de tuin

Met onze opblaasbare familiezwembaden vindt u tijdens zomerse dagen verkoeling in uw eigen tuin. Heerlijk voor de kinderen of natuurlijk voor uzelf. Bestel nu een zwembad dat in uw tuin past!
24 jul. 2020 - Reinig uw handen!

Reinig uw handen met onze 123schoon reinigende handgel met alcohol. Ideaal om thuis, op werk of onderweg te gebruiken. Verkrijgbaar in verschillende handige formaten.
17 jul. 2020 - Koffietijd!

Niets is fijner dan de dag starten met een goede kop koffie. En de reiniging van het apparaat is daarbij van groot belang. Daarom kunnen koffieliefhebbers de beste filters en ontkalkers bij ons bestellen.
10 jul. 2020 - Maak afwassen leuk

Met een van de sponzen van het merk Scrub Daddy, bekend van het Amerikaanse tv-programma Shark Tank, heeft u uw afwas razendsnel schoon. Kies voor een vrolijke Scrub Daddy of Scrub Mommy spons en maak afwassen leuk!
3 jul. 2020 - Altijd frisse was!

De geur van wasmiddel, daar houdt toch iedereen van? Met onze grootverpakkingen en voordeelverpakkingen wasmiddel van o.a. Robijn en Ariel kunt u lange tijd vooruit!
23 jun. 2020 - Heerlijk dobberen!

Heeft u ons assortiment luchtbedden al ontdekt? Van luxe luchtbedden om op te loungen tot heerlijk drijven op een pizzapunt, ijshoorn of een tros bananen. Dobber in stijl!
19 jun. 2020 - Gezonde lucht in huis

Met een vochtopnemer wordt de lucht in huis minder vochtig. Adem heerlijk gezonde lucht in met een prettige, frisse geur!
17 jun. 2020 - Verzorging en ontspanning voor Vaderdag

Vaderdag staat alweer voor de deur. Nog op zoek naar een leuk cadeau om uw vader mee te verrassen? Kijk dan bij onze geschenksets van Nivea, Dove en meer merken.
15 jun. 2020 - Vegan verzorging

Wilt u graag een diervriendelijke levensstijl aanhouden? Bekijk dan hier ons assortiment met 100% vegan en dierproefvrije verzorgingsproducten.
5 jun. 2020 - Barbecue voorbereiden? Gebruik snijplanken!

Zomerse avonden vragen om barbecues. Wist u dat kleurgecodeerde snijplanken voor vlees, vis, groente en gekookte etenswaren ideaal zijn om georganiseerd en hygiënisch uw barbecue voor te bereiden?
29 mei 2020 - Laat uw terras stralen deze zomer

Met onze tegelreinigers maakt u uw grauwe terras weer stralend schoon. Geniet van de zomer met frisse tegels zonder aanslag!
14 mei 2020 - Zet uw auto in het zonnetje!

Heeft u uw auto ook al een tijdje verwaarloosd? Tijd om daar verandering in te brengen! Bij ons vindt u namelijk alles om uw auto te laten stralen als nooit tevoren. Bekijk hier ons assortiment.
7 apr. 2020 - Aangepaste levertijden rond de feestdagen

Rond de feestdagen in het voorjaar kan het zijn dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor alle aangepaste levertijden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
3 apr. 2020 - Veelgestelde vragen

Onze klantenservice krijgt veel vragen over de levertijd en drukte bij PostNL. Om u verder op weg te helpen, beantwoorden wij HIER de meest voorkomende vragen rondom het coronavirus. Wij vinden het vervelend dat u soms iets langer op uw pakketje moet wachten, maar hopen op uw begrip. Alvast bedankt!
25 mrt. 2020 - Levertijden

Omdat het momenteel veel drukker is dan normaal en PostNL daarnaast de vele bestellingen niet zo snel kan verwerken, kunnen we onze normale levertijd niet 100% garanderen. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Gezien de huidige omstandigheden vragen we u echter rekening te houden met een langere levertijd. Wij verzoeken u vriendelijk om pas contact op te nemen met onze klantenservice als u na twee dagen nog geen verzendbevestiging heeft gehad van PostNL. Bij voorbaat bedankt voor uw begrip!
20 mrt. 2020 - Voor u verandert er niets

De veiligheid van onze medewerkers, klanten en anderen staat bij ons op de eerste plaats. Daarom hebben ook wij de nodige maatregelen getroffen op kantoor en in ons magazijn. Voor u verandert er echter helemaal niets: u kunt gewoon online uw bestelling plaatsen. Uw pakket wordt veilig bij u thuisbezorgd.
13 mrt. 2020 - Desinfecterende producten

Massaal worden er desinfecterende producten ingeslagen en we doen er alles aan om zoveel mogelijk producten beschikbaar te houden. Toch kan het voorkomen dat een product tijdelijk uitverkocht is. Deze wordt in dat geval zo snel mogelijk aangevuld.
6 mrt. 2020 - Hygiëneproducten

De vraag naar hygiëneproducten, zoals handgel, is extreem gestegen. Uiteraard doen wij ons uiterste best alle producten voor onze klanten beschikbaar te houden. Als een product tijdelijk is uitverkocht, wordt dit zo snel mogelijk weer aangevuld.
28 feb. 2020 - Voorjaarsschoonmaak

Tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Bestel nu alvast alles om het huis spic en span te maken. Met de juiste schoonmaakmiddelen bent u klaar voor een frisse start van het voorjaar!
21 feb. 2020 - Een zijdezacht resultaat

Met de juiste scheergel en scheermesjes gaat scheren een stuk makkelijker. Zorg voor een zijdezacht scheerresultaat met onze Gilette aanbiedingen.  
14 feb. 2020 - De vakantie komt eraan!

Gaat u nog op reis binnenkort? Dan bent u mogelijk al druk in de weer met het inpakken van uw koffer. Niets vergeten? Bekijk onze handige reissetwasmiddelen en veel meer
7 feb. 2020 - Valentijnsdag komt eraan!

Vrijdag is het Valentijnsdag, weet u al hoe u uw geliefde gaat verrassen? Mogelijk zit het perfecte cadeau tussen één van deze mooie geschenksets.
31 jan. 2020 - Voldoet u aan de richtlijnen?

Als u levensmiddelen verwerkt, produceert of distribueert, kent u ongetwijfeld de HACCP-richtlijnen. Lees in onze blog of u aan alle eisen voldoet. 
24 jan. 2020 - Extra bescherming

Tijdens de winter kunt u last krijgen van een droge huid of gevoelige plekjes. Bescherm uw huid extra goed met onze skin care producten, lippenbalsem of andere verzorgingsproducten
17 jan. 2020 - Klaar voor de échte winter

Aankomende week lijkt er kans op nachtvorst te zijn, wordt het dan toch nog écht winter? Met een krabber, ijsdeken en slotontdooier bent u in ieder geval voorbereid op extreme weersomstandigheden! 
10 jan. 2020 - Fris en fruitig

Met geurstokjes, een elektrische luchtverfrisser of geurverspreiders heeft u altijd en overal een aangename geur in huis. Bekijk met welke luchtverfrissers u goed aan het nieuwe jaar begint.
3 jan. 2020 - We wensen u een schoon jaar!

Nieuw jaar, nieuw begin! Start 2020 goed en geef uw huis een grote schoonmaakbeurt met onze schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen, vuilniszakken en meer.