123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief, geef uw emailadres in en klik op de desgewenste knop. Bij aanmelden ontvangt u een bevestigingsemail die u dient te bevestigen.


Nieuwsbrief Archief
Nieuwsberichten van 2021:

17 dec. 2021 - Kerstgeschenken

All you need is l̶o̶v̶e̶ ... een geschenkset! Tussen onze geschenksets vindt u rustgevende douchegel, verzorgende lippenbalsem, vegan handcrème en complete verwenpakketten inclusief mok of lantaarn. 
10 dec. 2021 - Einde Movember

Nog geen afscheid kunnen nemen van het gezichtshaar dat u hebt laten staan in movember? De kortingen op onze scheermesjes overtuigen u wellicht.
26 nov. 2021 - Black Friday!

Deze Black Friday Deal tovert een glimlach op uw gezicht! Met 50% korting op The Pink Stuff en 15% korting op Scrub Daddy is de vraag niet óf u bestelt, maar wanneer. Deze deal is geldig t/m Cyber Monday, maar OP=OP!
19 nov. 2021 - Black Friday Deals!

Black Friday-gekte! Wij trappen af met bizarre kortingen tot 60% op wasmiddelen en vaatwasmiddelen & 15% op HG!
12 nov. 2021 - Heerlijk geurende schoencadeaus

Hoe groter de schoen, hoe groter het cadeau. Dat is hoe het werkt, toch?! Verwen uzelf tijdens Sinterklaas met deze heerlijke geschenksets of geef er een cadeau.
5 nov. 2021 - Nieuw: Nordic Stream

Met Nordic Stream switcht u met gemak van schoonmaakartikel. Dankzij het Quick Click-systeem bevestigt u namelijk eenvoudig verschillende accessoires aan de telescopische steel. Zo verandert een vloerwisser in no-time in een plumeau of raamwisser. Handig!
26 okt. 2021 - Unieke Scrub Daddy Halloweensponzen

Pompoenen, monsters en spoken... Kom alvast in de Halloween-stemming tijdens het schoonmaken met deze Special Edition sponzen van Scrub Daddy!
15 okt. 2021 - VLEKKENHULP: bleekvlekken

Bleek geeft ellendige witte of gele vlekken die lastig te verwijderen zijn, máár er is hoop voor uw favoriete shirt of nieuwe vloerkleed! Ga voor de oplossing snel naar onze Vlekkenhulp.
8 okt. 2021 - Ik ga op reis en neem mee...

Met kleine shampoos of douchegels bespaart u ruimte in uw toilettas. Laat de vakantievoorpret beginnen en bekijk ons assortiment aan mini reisverpakkingen.
1 okt. 2021 - Liefde voor het koffiezetapparaat

De dag begint pas echt met een lekker bakje koffie! Gun uzelf een goede kop koffie en onderhoud het koffiezetapparaat met onze onderhoudsproducten. Zo geniet u extra lang van een kopje koffie 's morgens.
24 sep. 2021 - Handige badkameraccessoires

Maak uw ochtendritueel net een beetje makkelijker, met accessoires voor in de badkamer. Vooral van de föhnhouder en het dubbele handdoekrek zijn wij fan!
17 sep. 2021 - World Cleanup Day 2021

Zaterdag 18 september is het World Cleanup Day 2021. Tijdens deze wereldwijde opruimactie krijgt de planeet een grote schoonmaakbeurt. Gaat u ook aan de slag? Bestel onze huismerk vuilniszakken voor al het zwerfafval.
10 sep. 2021 - Vegan verzorgingsproducten

Bent u bewust bezig met het type verzorgingsproduct dat u gebruikt? Bekijk dan eens onze vegan verzorgingsproducten. Allerlei soorten douchegels, shampoos, crèmes, handzeep en meer. Zonder dierlijke ingrediënten en volledig proefdiervrij!
3 sep. 2021 - Vlekkenhulp

Nieuw op onze website: de Vlekkenhulp! Geen idee wat u met een bepaalde vlek aan moet? Wij hebben de oplossing.
27 aug. 2021 - Glanzende ramen

Buiten ziet het er troosteloos uit, tijd dus om het huis vanbinnen te laten schitteren. Met de juiste schoonmaakmiddelen voor het lappen van de ramen laat u ze weer stralen!
20 aug. 2021 - Stralend haar

Dik, dun, droog, krullend, vet, beschadigd of gekleurd haar? De populairste haarverzorgingsmerken vindt u bij ons. Laat uw haar weer stralen!
13 aug. 2021 - The Pink Stuff & Scrub Daddy

Bent u al bekend met de gouden combinatie van The Pink Stuff met de sponzen van Scrub Daddy? Hiermee krijgt u écht alles schoon. Bestel snel en schrobben maar!
6 aug. 2021 - Fijne verzorgingsproducten

Zachte voeten, verzorgde handen en een stralend gezicht. Daarvoor hoeft u niet naar een spa of wellnesscentrum. Alles om uw lichaam goed te verzorgen, bestelt u gewoon bij ons.
30 jul. 2021 - Een schitterende zomer

Ga voor goud deze zomer en schitter op het strand met deze opblaasbare zwemband in de vorm van een zwaan.
23 jul. 2021 - Waterplezier met opblaasfiguren

Spetter, pieter, pater... Met deze opblaasartikelen maakt u de blits op het water!
16 jul. 2021 - Makkelijk afval scheiden

Hoe handig is dit? Een prullenbak van Joseph en Joseph neemt weinig ruimte in beslag, maar bevat wel 2 binnenemmers én een uitneembaar GFT-bakje. Dankzij het unieke ontwerp past de prullenbak in iedere keuken.
9 jul. 2021 - De zomer komt eraan!

Na regen komt zonneschijn! Met een eigen zwembad wordt het een zomer om nooit meer te vergeten. Groot, klein, opblaasbaar of niet: we hebben het allemaal. Duik in ons assortiment en enjoy!
2 jul. 2021 - The Pink Stuff

Bekend van social media en nu ook in ons assortiment te vinden: The Pink Stuff! Gebruik het in combinatie met een spons van Scrub Daddy en aanschouw zelf de verbluffende resultaten.
25 jun. 2021 - Verzorg uw tuinmeubelen

Het koude, natte weer heeft effect gehad op het tuinmeubilair. Wist u dat met de juiste verzorging uw meubels er als nieuw bij zullen staan? In ons blog leest u alles over de juiste verzorging van uw tuinset.
18 jun. 2021 - Vergeet u niet in te smeren

De zon schijnt al een flink aantal dagen behoorlijk fel en is verantwoordelijk voor een hoop rode armen, benen en gezichten. Vergeet u zich niet in te smeren met zonnebrandcrème?
11 jun. 2021 - Bijna Vaderdag

Volgende week is het Vaderdag. Weet u al hoe u uw vader in de watten gaat leggen? Wat dacht u van een baardverzorgingspakket, heerlijk geurende aftershave, luxe reisset of frisse douchefoam? Bekijk onze geschenksets!
4 jun. 2021 - Helpcentrum zwembad

Een zwembad is leuk, maar moet ook onderhouden worden. Waar moet u op letten? Ons handige helpcentrum 'de Zwembadhulp' geeft raad!
28 mei 2021 - Thuiswerkplek schoonmaken

Uw kat loopt over het bureau, uw kind zet zijn vingers op het beeldscherm en u luncht boven het toetsenbord... Houd uw werkplek schoon met onze thuiskantoor schoonmaakmiddelen.
21 mei 2021 - Weg met onkruid!

Op zonnige dagen is het heerlijk vertoeven in de tuin, maar dat onkruid blijft een doorn in het oog. Gelukkig is dat klusje met onze onkruidborstels en -branders zo geklaard.
14 mei 2021 - Een duik in ons zwemassortiment

De volle zon laat nog even op zich wachten, maar dat geeft u de tijd om uw zwembad klaar te maken. Met o.a. chloortabletten, reinigers en watertests geniet u straks de hele zomer van uw zwembad.
7 mei 2021 - Profiteer van bulkaanbiedingen

Wij hebben de beste aanbiedingen verzameld op één pagina. Het mooie is: u hoeft niet te sjouwen, alles wordt bij u thuisbezorgd!
30 apr. 2021 - Geschenksets voor Moederdag

Lipcare, bodycare... mothercare! Onze geschenksets zijn er voor iedere moeder. Bestel direct en verras de leukste moeder van de wereld.
23 apr. 2021 - Een blinkende vaat

Laat uw vieze borden en doffe glazen weer oogverblindend stralen. Van glansspoelmiddel tot afwasteil: u shopt het hier.
16 apr. 2021 - Altijd schone handen

Wist u dat een handgel minstens 70% alcohol moet bevatten om te desinfecteren? Met onze handgels op zak heeft u binnen no-time echt schone handen.
9 apr. 2021 - Een betere wereld

Met onze vegan verzorgingsproducten wordt u niet alleen schoon, maar draagt u ook een steentje bij aan een betere wereld. Deze producten bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn proefdiervrij.
2 apr. 2021 - Stijlvol én coronaproof tijdens Pasen

Deze nieuwe mondmaskers zitten in een handige eivorm en zijn ook te gebruiken als sleutelhanger. Zo heeft u altijd een mondkapje bij de hand!
26 mrt. 2021 - Zelfzorg met Hansaplast

Beoefent u ten tijde van corona een nieuwe sport en bent u iets te hard van stapel gelopen? Bestel bij ons eenvoudig EHBO-artikelen en zelfzorgproducten.
19 mrt. 2021 - Voorjaarsschoonmaak!

Haal de lente in huis met frisse en heerlijk geurende allesreinigers. Zo maakt u schoonmaken een stukje leuker.
12 mrt. 2021 - GFT-afvalbakjes

Door beter te scheiden heeft u minder restafval. Staat er al een GFT-afvalbakje op uw aanrecht?
5 mrt. 2021 - Maak uw tuin lenteklaar

Onkruid bestrijden, aanslag verwijderen en tuinmeubelen schoonmaken is met de juiste middelen zo gedaan. Zorg dat uw tuin klaar is voor de lente!
26 feb. 2021 - De perfecte wasbeurt

Streeft u bij het doen van de was ook naar perfectie? Met de tien tips die wij in dit blog bespreken, is dat absoluut haalbaar!
19 feb. 2021 - Alles voor uw kleintje

Van wasgel en shampoo tot aan huidolie en bodylotion; alles voor de verzorging van uw baby vindt u hier.
12 feb. 2021 - Mondkapjes genoeg?

Heeft u nog genoeg mondkapjes in huis? Voorkom dat u een bezoek aan de supermarkt moet uitstellen en bestel ze direct.
5 feb. 2021 - Valentijnsdag is nabij!

Op zoek naar een kado voor Valentijnsdag? Met een geschenkset voor hem of haar zit u altijd goed!
29 jan. 2021 - Is uw auto winterklaar?

Brrr, met deze temperaturen wilt u snel in de auto zitten. Sla onze winterproducten voor uw auto direct in. Zo kunt u veilig en ijsvrij de weg op!
22 jan. 2021 - Alles voor uw vaat

Een vaatwasser of niet... Het maakt niet uit hoe u de vaat wegwerkt. In onze shop vindt u alles voor uw vaat.
15 jan. 2021 - Werk stapels was weg

Stapels was werkt u weg met de juiste wasmiddelen. Gekleurde was, witte was, speciale was... geen was is ons te gek. Voor al uw kleding hebben wij het geschikte wasmiddel.
8 jan. 2021 - Opgeruimd het nieuwe jaar in!

Na de feestdagen is er een hoop schoon te maken, maar waar te beginnen? Met deze tips heeft u uw huis in no-time weer op orde!