123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief, geef uw emailadres in en klik op de desgewenste knop. Bij aanmelden ontvangt u een bevestigingsemail die u dient te bevestigen.


Nieuwsbrief Archief
Nieuwsberichten van 2019:

20 dec. 2019 - Aangepaste levertijden

Het kan zijn dat uw pakket tijdens de feestdagen later bezorgd wordt, dan u van ons gewend bent. Bekijk hier wanneer uw bestelling geleverd wordt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Namens ons hele team alvast fijne feestdagen!
13 dec. 2019 - Wonderschoon de feestdagen in

In een schoon en opgeruimd huis zijn de feestdagen nóg leuker! Benieuwd hoe u razendsnel het zilveren bestek weer glanzend krijgt? Of de open haard weer laat uitzien als nieuw? Lees onze tips!
6 dec. 2019 - De mooiste cadeaus voor Kerst

Op zoek naar het perfecte cadeau voor onder de boom? Maak iemand blij met één van onze luxe geschenksets! Wij hebben sets voor hem, haar en voor de allerkleinsten. 
22 nov. 2019 - Zie ginds: Sinterklaascadeaus

Zorg voor een geslaagde pakjesavond met de mooiste keukenaccessoires van Joseph Joseph of een van onze tientallen geschenksets van o.a. Dove, Nivea, Kneipp of Zwitsal. Bekijk hier alle cadeautips.
15 nov. 2019 - Vegan verzorging

Producten als shampoo of lippenbalsem kunnen dierlijke ingrediënten bevatten. Zeker ervan zijn dat u producten gebruikt die dierproefvrij en vegan zijn? Bekijk dan onze nieuwe veganistische verzorgingsproducten!
8 nov. 2019 - Ruik overal de Zwitsal-geur

Na wasmiddel, geurstokjes en zeep bestaat er nu ook deodorant met Zwitsal-geur! Deze deodorant is vanaf nu in twee varianten bij ons verkrijgbaar.
31 okt. 2019 - Autoruit krabben? Alle benodigdheden!

De eerste nachtvorst is vroeg dit jaar! Zorg daarom dat u een ijskrabber, ruitontdooier, anti-ijsdeken en andere benodigdheden voor de winter in huis heeft. Bekijk hier het volledige assortiment.
25 okt. 2019 - Geef ongedierte geen kans

Ongedierte kan voor veel overlast zorgen, zowel binnen- als buitenshuis. Met deze producten houdt u spinnen, insecten en andere beestjes op afstand. 
18 okt. 2019 - Winter is coming!

Leg nu alvast uw wintervoorraad aan! Bekijk onze voordelige vaatwastabletten, wasmiddelen, scheermesjes en winterproducten voor de auto
11 okt. 2019 - De beste verzorging voor uw baby

Voor uw baby wilt u natuurlijk alleen het allerbeste. Dan zit u goed bij 123schoon.nl! U vindt bij ons alles van babyolie tot voordelige luiers. Bekijk direct onze babyverzorgingsproducten.
7 okt. 2019 - Eenvoudig afval scheiden?

Het scheiden van afval levert een hoop op. Materialen kunnen hergebruikt worden, wat goed is voor ons milieu. Lees in onze blog hoe u gemakkelijk uw afval scheidt.
27 sep. 2019 - Een stralende vaat

Wist u dat u ook bij ons terecht kan voor vaatwastabletten? Bekijk nu onze voordelige vaatwasblokjes en vergelijk onze merken. 
20 sep. 2019 - Een smetteloos huis

Met een regenachtige dag op de bank zitten en series kijken, heerlijk! Dat is pas écht genieten in een brandschoon huis... Wij helpen u graag met onze producten.
13 sep. 2019 - Opgeruimd staat netjes

Maak nog snel de barbecue en het tuinmeubilair schoon, voordat u deze opbergt. Bekijk direct onze schoonmaakproducten voor in en rond het huis. 
9 sep. 2019 - De juiste bescherming

Wij hebben maar liefst 6 verschillende soorten (werk)handschoenen. Lees welke handschoenen het best geschikt zijn voor uw klus. 
30 aug. 2019 - Een frisse start

Bezorg de vakantiegangers een warm welkom. Creëer met onze filters & ontkalkers en dispensers & vullingen een hygiënische werkomgeving.
23 aug. 2019 - Het wordt zwemweer!

We krijgen komende week prachtig zomerweer, is uw zwembad daar klaar voor? Bekijk onze tips voor zwembadonderhoud en spring dit weekend nog in een schoon zwembad!
16 aug. 2019 - Kleurgecodeerd schoonmaken

Maak op een hygiënische manier schoon dankzij het kleurcoderingssysteem van Vikan. Handig voor organisaties die rekening moeten houden met de HACCP-richtlijn. 
9 aug. 2019 - Houd waterkwaliteit op peil

Tijdens de zomermaanden stijgt de watertemperatuur van uw vijver. Voorkom met de juiste onderhoudsproducten de vorming van draad- en zweefalgen en houd de waterkwaliteit op peil. 
5 aug. 2019 - Comfortabel kamperen

Maak met onze producten uw verblijf op de camping extra comfortabel. Bestel bijvoorbeeld toiletpapier, hygiënische doekjes, vuilniszakken, barbecuereiniger en meer
26 jul. 2019 - Alles voor een frisse duik

Het was perfect zwembadweer de afgelopen dagen. Zorg dat uw zwembad ook bij de volgende hittegolf klaar voor gebruik is en bestel direct de juiste onderhoudsproducten
19 jul. 2019 - Wie de handschoen past…

Met de juiste handschoenen zijn achterstallige klusjes zo gepiept! Ze bieden bescherming tegen snijwonden, de kou of statische elektriciteit. Bekijk de verschillende soorten voor binnen en buiten.
12 jul. 2019 - De perfecte wasbeurt

Soms lijkt er geen einde te komen aan de stapel was. Weten hoe u zo snel mogelijk de was perfect schoon krijgt? Lees onze 10 tips en schaf direct de juiste middelen aan.
5 jul. 2019 - Klaar voor vertrek?

Heeft u alle benodigdheden voor vakantie al in huis? Bestel handige mini's, bescherming tegen insecten of voertuigreiniging. Bekijk ons assortiment voor vakantie.
1 jul. 2019 - Alles voor de tuin

Het mooie weer houdt voorlopig nog even aan. Zorg ervoor dat u alles in huis heeft om de barbecue, het tuinmeubilair of zwembad te reinigen. Bekijk alle producten voor de tuin.
14 jun. 2019 - Onderhoud huishoudelijke apparaten

Het is belangrijk om regelmatig uw huishoudelijke apparaten te ontkalken of te voorzien van een nieuwe filter. Selecteer één van onze filters en ontkalkers en blijf uw apparaten zorgeloos gebruiken. 
7 jun. 2019 - Een verfrissende duik

Maak uw zwembad klaar voor de volgende tropische dag. Desinfecteer het water en houd de pH-waarde op peil met onze producten voor zwembadonderhoud.
31 mei 2019 - Vervang tijdig uw stofzuigerzak

Stofzuigen met overvolle zak of filter werkt averechts, het opgezogen stof wordt namelijk direct weer de ruimte in geblazen. Vervang daarom tijdig uw stofzuigerzak.
24 mei 2019 - Hoe scoort uw bedrijf wat betreft hygiëne?

De hygiëne van de toiletten staat symbool voor de hygiëne van de hele organisatie. Met onze schoonmaakproducten weet u zeker dat de sanitaire ruimtes op uw kantoor schoon en netjes zijn.
17 mei 2019 - Handschoenen voor persoonlijke bescherming

Klaar uw klus sneller en makkelijker dankzij onze verschillende (werk)handschoenen. Bekijk het uitgebreide assortiment hier.
9 mei 2019 - Laat uw voertuig weer stralen

In een schoon, fris voertuig reist u extra comfortabel. Maak nu zowel het interieur als het exterieur van uw auto, boot en caravan/camper schoon met de juiste middelen voor voertuigreiniging.
26 apr. 2019 - Is uw badkamer alweer spic en span?

Is uw badkamer tijdens de grote schoonmaak al aan de beurt geweest? Met onze badkamer schoonmaakmiddelen is dit klusje zo gepiept! 
12 apr. 2019 - Alles voor de voorjaarsschoonmaak

Bent u al aan de grote voorjaarsschoonmaak begonnen? Met onze schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen klaart u de klus sneller. Van allesreiniger tot zemen: bestel het gemakkelijk online.
5 apr. 2019 - Elektrische tandenborstels

Ook alles voor gebitverzorging vindt u op 123schoon.nl. Met een elektrische tandenborstel reinigt u uw tanden grondig en verwijdert u meer tandplak dan met een gewone tandenborstel. Bestel gelijk extra opzetborstels mee.
29 mrt. 2019 - Maak uw tuin lenteklaar!

Met lekker weer in het vooruitzicht wilt u natuurlijk op schoon meubilair op een keurig terras zitten. Vergeet ook niet om de barbecue te reinigen: voor u het weet, kunt u alweer buiten eten! Bestel nu alles voor een nette tuin.
22 mrt. 2019 - Speciale reiniging

Zelfs voor de lastige vlekken en oppervlakken vindt u bij 123schoon de oplossing. In ons assortiment met speciale reiniging bestelt u alles van behangverwijderaar tot zonneschermreiniger.
15 mrt. 2019 - Tip: bestel allesreiniger mee

Heeft u nog genoeg allesreiniger in huis? Vergeet bij uw volgende bestelling niet om gelijk allesreiniger aan te schaffen. Dit handige middel komt altijd van pas bij het schoonmaken.
8 mrt. 2019 - Opgeruimd staat netjes!

Afval scheiden wordt een eitje met een handige duo of trio prullenbak. Met geparfumeerde, trekband of bio vuilniszakken maakt u het nóg makkelijker. Bekijk nu alle vuilniszakken en -bakken.
1 mrt. 2019 - Handschoenen verkrijgbaar

U kunt nu ook allerlei (wegwerp)handschoenen bij 123schoon bestellen. Ideaal voor huishoudelijke klusjes of voor professioneel gebruik in o.a. keukens en schoonheidssalons. Voor elke situatie vindt u de perfecte handschoen.
22 feb. 2019 - Handige mini’s voor de vakantie

Binnenkort op vakantie? Neem dan handige mini's mee in uw koffer. Tandpasta, deodorant, shampoo en nog veel meer bestelt u nu gemakkelijk in één keer. Inpakken maar!
15 feb. 2019 - Vuilniszakken in alle maten

Bestel vuilniszakken voordelig op 123schoon.nl. Standaard vuilniszakken, vuilniszakken met trekband of geparfumeerde exemplaren: u vindt het allemaal online. Verkrijgbaar in alle maten.
7 feb. 2019 - Bestel opzetborstels voor uw elektrische tandenborstel

Nieuwe opzetborstels voor uw Philips of Oral-B elektrische tandenborstel nodig? Bestel nu voordelig online. Kies uit de verschillende types in ons assortiment en ontvang uw bestelling snel thuis.
1 feb. 2019 - Luchtverfrissers met frisse geur

Laat uw huis of auto heerlijk ruiken met onze luchtverfrissers. Kies uit sprays en navullingen met allerlei geuren van onder andere Air Wick, Ambi Pur en Brise. 
25 jan. 2019 - Bodylotion en -crème voor de droge huid

Met het koude winterweer verdient uw huid wat extra aandacht. Met onze heerlijke bodylotion en handcrème voorkomt u een droge huid. Neem een kijkje in ons assortiment met o.a. Dove, Nivea en Kneipp.
18 jan. 2019 - Veilig de weg op in de winter

Heeft u alle benodigde winterattributen voor uw auto? Met een ijskrabber, antivries-ruitenwisservloeistof en ruitenontdooier kunt u de hele winter veilig de weg op.
4 jan. 2019 - Altijd handig: toilet- en keukenpapier

Het is altijd handig om toilet- en keukenpapier op voorraad te hebben. Bestel nu gemakkelijk een grote of kleine verpakking online en laat uw bestelling snel thuis afleveren.