123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief, geef uw emailadres in en klik op de desgewenste knop. Bij aanmelden ontvangt u een bevestigingsemail die u dient te bevestigen.


Nieuwsbrief Archief
Nieuwsberichten van 2024:

31 mei 2024 - Ontdek de beste vakantiegelddeals!

Uw voorraad aanvullen zonder te sjouwen? Met onze vakantiegelddeals slaat u in één keer veel in voor een extra lage prijs. Zo grijpt u nooit meer mis én bespaart u aanzienlijk. Bekijk alle deals!
17 mei 2024 - Aangepaste levertijden rond Pinksteren

Door Pinksteren kan uw pakket 1 tot 2 dagen later bezorgd worden dan u gewend bent. Bekijk de aangepaste levertijden, zodat u daar rekening mee kunt houden. Wij wensen u prettige pinksterdagen!
8 mei 2024 - Aangepaste levertijden Hemelvaartsdag

Door Hemelvaartsdag kan uw pakket 1 tot 2 dagen later bezorgd worden dan u gewend bent. Bekijk de aangepaste levertijden, zodat u daar rekening mee kunt houden.
26 apr. 2024 - Aangepaste levertijden rond Koningsdag

Door Koningsdag kan uw pakket 1 tot 2 dagen later bezorgd worden dan u gewend bent. Bekijk de aangepaste levertijden, zodat u daar rekening mee kunt houden. Wij wensen u alvast een feestelijke Koningsdag!
22 apr. 2024 - Let op: staking bpost

Wij hebben vernomen dat een deel van het personeel van onze Belgische vervoerder bpost vandaag gaat staken. Momenteel is het onduidelijk hoe lang deze staking zal duren. Dit heeft impact op de bezorging van uw bestelling. In de My bpost app kunt u de actuele informatie van uw levering vinden. Onze excuses voor eventueel ongemak.
4 apr. 2024 - Tijd om uw BBQ schoon te maken

Het wordt aanstaande zaterdag zomers warm! Bestel bij ons handige barbecue accessoires voor tijdens en na het barbecueën. Onder andere herbruikbare folies en schalen om op een schone en gezonde manier eten te bereiden. En maak na gebruik uw BBQ schoon met onze effectieve reinigers.
29 mrt. 2024 - Heel veel lentekorting!

Met onze bulkdeals slaat u veel in voor een extra lage prijs. Zo bent u in één keer klaar voor de rest van de lente! Bekijk snel alle aanbiedingen.
19 mrt. 2024 - Maak uw tuin klaar voor de paashaas!

Gaat u buiten paaseieren verstoppen? Zorg dat uw tuin er spic en span uitziet met onze voordelige groene aanslagreinigers, onkruidborstels en meer tuinreinigers.
7 mrt. 2024 - Laat uw voertuig stralen

Kan uw auto, motor, boot, caravan of fiets wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Wij hebben de beste schoonmaakmiddelen voor elk voertuig, altijd voor de scherpste prijs!
20 feb. 2024 - De lente is in aantocht!

Klaar voor de voorjaarsschoonmaak? Een goed begin is het halve werk, dus haal nu alvast genoeg schoonmaakmiddelen en schoonmaakartikelen in huis.
7 feb. 2024 - Let op: staking bpost

Wij hebben vernomen dat het personeel van onze Belgische vervoerder bpost gaat staken op 7 februari 22:00 uur t/m 8 februari 22:00 uur. Dit heeft impact op de bezorging van uw bestelling. In de My bpost app kunt u de actuele informatie van uw levering vinden. Onze excuses voor eventueel ongemak.
18 jan. 2024 - Schoonmaak musthaves 2024

Het nieuwe jaar is begonnen, en een nieuw jaar = een nieuwe start. Om het hele jaar door continu het gevoel van een frisse start te behouden hebben wij de belangrijkste musthaves voor een schoon huis voor u op een rijtje gezet. Bekijk nu!