123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief, geef uw emailadres in en klik op de desgewenste knop. Bij aanmelden ontvangt u een bevestigingsemail die u dient te bevestigen.


Nieuwsbrief Archief
Nieuwsberichten van 2022:

20 dec. 2022 - Aangepaste levertijden

Het kan zijn dat uw pakket tijdens de feestdagen later bezorgd wordt, dan u van ons gewend bent. Bekijk hier wanneer uw bestelling geleverd wordt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Namens ons hele team alvast fijne feestdagen!
13 dec. 2022 - Nachtvorst! Bestel alles voor uw auto.

Het gaat weer vriezen! Bereid uzelf en uw auto voor op het voorspelde winterse weer. Bestel snel een ijskrabber, ruitontdooier en anti-ijsdeken.
6 dec. 2022 - Ga voor stralende feestdagen!

Uw huis spic en span maken voor het kerstdiner? Of achteraf uw vloer en vaat weer laten stralen? Haal nu alvast voordelige schoonmaakmiddelen en schoonmaakartikelen in huis!
29 nov. 2022 - Gefeliciteerd winnaars!

Met Black Friday gaven we fantastische prijzen weg. Wij wensen alle gelukkige winnaars veel plezier met de gewonnen cadeaus! Klik voor een overzicht van alle winnaars
28 nov. 2022 - Cyber Monday-winactie!

Yes, we gaan nog één dag door! Alleen vandaag nog maakt u bij iedere bestelling kans op de tofste prijzen, zoals een tv, een PlayStation 5 of een soundbar!
25 nov. 2022 - Black Friday: bestel en win!

We trappen vandaag af met onze Black Friday-winactie! Plaats nu uw bestelling en maak t/m 27 november automatisch kans op mooie prijzen, zoals een tv, een PlayStation 5 of een soundbar!
18 nov. 2022 - Black Friday Deals!

We trappen deze kortingsweek af met tot 20% korting op The Pink Stuff en Scrub Daddy! Scoor t/m 20 november de beste deals om ieder oppervlak spic en span te krijgen.
27 okt. 2022 - Bespaar tot 60% met onze bulkdeals!

Besparen nu alles duurder wordt? Met onze bulkdeals slaat u in één keer veel in voor een extra lage prijs. Bekijk snel alle aanbiedingen.
4 okt. 2022 - Bekend van social media

Scrub Daddy, The Pink Stuff, Minky, Spunj en Wasgeurtje. Zeggen deze namen u niets? Dan mist u wat! Deze superhandige schoonmaakproducten zijn enorm populair op social media en werken ontzettend goed.
18 aug. 2022 - Tot 15% korting op prullenbakken

Bestel een prullenbak in de aanbieding en profiteer van hoge kortingen. Van kleine pedaalemmers tot grotere afvalbakken, voor thuis of onderweg én ook nog de keuze uit verschillende kleuren.
2 aug. 2022 - De beste deals op scheermesjes

Ga voor gladde effecten en gebruiksgemak met onze voordelige scheermesjes van hoge kwaliteit. Zo kiest u altijd voor het beste resultaat én de beste prijs.
14 jul. 2022 - Hoogste tijd voor verkoeling

De zomer is in volle gang! Even afkoelen? Dat kan gewoon in uw eigen tuin! Bestel nu zwembaden, zwembadonderhoud of opblaasspeelgoed en haal het maximale uit deze warme dagen.
6 jul. 2022 - De zomervakantie staat voor de deur!

Bij ons slaat u altijd voordelig in met onze aanbiedingen op wasmiddelen, vaatwas, luiers of scheermesjes. Bestel snel een goede voorraad zodat u meer tijd over heeft om te genieten van het mooie weer.
14 jun. 2022 - Zomerse temperaturen op komst!

Aankomend weekend wordt het zomers warm! Zin in waterpret? Grijp niet mis en bestel nu zwembaden, zwembadartikelen of alles voor schoon en gezond zwembadwater.
17 mei 2022 - Alles voor uw was

Vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon met onze wasmiddelen van A-merken. Bij ons profiteert u van superscherpe prijzen, dus haal uw favoriete capsules, waspoeder of vloeibaar wasmiddel snel in huis.
11 mei 2022 - Handige voorraadvullers!

Besparen? Met onze bulkdeals voor o.a. vaatwas, wasmiddel en scheermesjes bent u tot wel 60% goedkoper uit! Bekijk snel de aanbiedingenpagina.
2 mei 2022 - De leukste moederdagcadeaus!

Aanstaande zondag is het Moederdag! Dé dag om haar wat extra liefde te geven. Wij hebben originele cadeau-ideeën verzameld: bijvoorbeeld een manicure- of pedicureset, aroma diffuser of een geschenkset in luxe cadeauverpakking. Bestel direct uw favoriete cadeau!
21 apr. 2022 - De beste vaatwasdeals

Gaan de vaatwastabletten en het afwasmiddel bij u ook altijd sneller op dan u denkt? Sla dan snel een voorraad in met onze voordelige vaatwasdeals en grijp nooit meer mis!
15 apr. 2022 - Aangepaste levertijden

Rond de feestdagen kan het voorkomen dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor de aangepaste levertijden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
12 apr. 2022 - Pasen staat voor de deur!

Het extra lange weekend is het ideale moment om uw tuin zomerklaar te maken. Haal daarom snel alles in huis voor een nette tuin én bereid u alvast voor op het zwemseizoen!
7 apr. 2022 - Voertuigreiniging voor een stralende prijs

Kan uw auto, motor, boot, caravan of fiets wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Wij hebben de beste schoonmaakmiddelen voor elk voertuig, altijd voor de scherpste prijs!
31 mrt. 2022 - Alles voor de gevoelige huid

Is uw huid snel geïrriteerd? Dan is de juiste verzorging van groot belang! Daarom hebben wij alle producten voor een gevoelige huid op een rijtje gezet. Van wasmiddel tot zonnebrand: alles voor een zachte prijs!
25 mrt. 2022 - Bulkdeals: bestel met hoge korting

Onze bulkaanbiedingen zijn de ideale manier om te besparen. Bekijk alle deals voor vaatwas, wasmiddel, scheermesjes, luiers en méér!
15 mrt. 2022 - Geniet van een schone tuin

Onkruid verwijderen, tuinmeubels schoonmaken, tegels reinigen... Onfortuinlijk? Nee hoor, met onze schoonmaakartikelen is het zo gedaan! Zo bent u klaar om gasten te ontvangen en van mooi weer te genieten!
11 mrt. 2022 - Dit mooie weer nodigt uit om eindeloos te toeren op de motor!

Geef hem wat extra liefde met de schoonmaakproducten van Muc-Off. Dan geniet je altijd van een geoliede machine!
8 mrt. 2022 - De lente staat voor de deur!

Haal snel alles in huis voor de voorjaarsschoonmaak! Bekijk schoonmaakmiddelen of schoonmaakartikelen van o.a. Leifheit, Vileda, Scrub Daddy, Spunj en The Pink Stuff. 
1 mrt. 2022 - Nieuw in ons assortiment

Wij hebben nu nóg meer merken en producten in ons assortiment. Bekijk Gillette King CSpunj, Durex, Evie Blue en Durgol! Vóór 23.59 uur besteld, morgen in huis!
22 feb. 2022 - Handige voorraadpakkers!

Tot 65% besparen op vaatwas, wasmiddel, scheermesjes en meer handige producten? Dit is uw kans! Sla nu bulkdeals in van A-merken.
15 feb. 2022 - Afval weggooien een peulenschil!

Op zoek naar een klein prullenbakje? Of juist een grote pedaalemmer? Bij ons vindt u allerlei afvalbakken. Bestel gelijk de bijbehorende vuilniszakken mee.
8 feb. 2022 - Verras op Valentijnsdag!

14 februari is het Valentijnsdag! Nog geen cadeau in huis? Wacht niet langer en kies uit onze geschenksets!
2 feb. 2022 - Laat uw huis stralen!

Schoonmaken? Ontdek nu onze nieuwe en populaire schoonmaakmiddelen en schoonmaakartikelen. Kies uit de beste merken voor een scherpe prijs en ga voor schitterende resultaten.
14 jan. 2022 - Jaarvoorraad 2022

Wasmiddel, vaatwastabletten en scheermesjes: u gaat er altijd sneller doorheen dan u denkt! Sla nu een jaarvoorraad in en laat alles thuisbezorgen. Zo bent u in één keer klaar voor 2022 en bespaart u ook nog eens!