123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief, geef uw emailadres in en klik op de desgewenste knop. Bij aanmelden ontvangt u een bevestigingsemail die u dient te bevestigen.


Nieuwsbrief Archief
Nieuwsberichten van 2023:

19 dec. 2023 - Stralend de feestdagen in!

Het is bijna Kerstmis! Ga stralend de feestdagen in met onze persoonlijke verzorging. Van shampoo tot tandpasta en van deo tot handzeep. Bij ons vindt u het allemaal, nu extra voordelig!
5 dec. 2023 - Schoencadeau? Schoon cadeau!

Vanavond is het pakjesavond! Trakteer op een origineel 123schoen 123schoon-cadeau. Bestel ze Ozosnel voordat Sinterklaas weer het land verlaat.
29 nov. 2023 - Nachtvorst! Bestel alles voor uw auto.

Het gaat weer vriezen! Bereid uzelf en uw auto voor op het voorspelde winterse weer. Bestel snel een ijskrabber, ruitontdooier en anti-ijsdeken.
27 nov. 2023 - Cyber Monday Deals!

Met Cyber Monday is het online shoppen geblazen! Daarom vindt u bij ons de allerbeste bulkdeals. Nog beter: de producten worden razendsnel thuisbezorgd dus u hoeft ook niet te sjouwen.
24 nov. 2023 - Black Friday Deals!

Wij helpen u graag een handje in het huishouden en geven 10% korting op de schoonmaakmiddelen van ons huismerk. Van allesreiniger tot koffiemachine-ontkalker en meer. Ga voor kwaliteit, maar dan voor een veel lagere prijs!
31 okt. 2023 - Alles van Scrub Daddy

Bent u al bekend met deze vrolijke sponzen? Alleen bij 123schoon shopt u het volledige assortiment van Scrub Daddy. Bekijk snel de special editions voor Halloween en Kerstmis.
12 sep. 2023 - The power of pink!

In onze webshop vindt u het volledige aanbod van The Pink Stuff: krachtige schoonmaakmiddelen en -wasmiddelen in de bekende roze verpakking. Bestel losse producten, voordelige aanbiedingen of handige schoonmaaksets.
4 sep. 2023 - De zomervakantie zit erop!

Na de vakantie goed voor de dag komen? Wij helpen graag een handje! Tijdelijk ontvangt u tot 60% korting op uw favoriete persoonlijke verzorging. Bestel snel en ga weer fris en fruitig aan de slag.
18 aug. 2023 - Temperaturen lopen weer op!

Het zonnetje schijnt en het wordt de komende dagen prachtig weer. Wat is er dan fijner dan genieten in uw zwembad? Of nog even lekker barbecueën? Bij ons vindt u alles voor een spetterende zomer.
2 aug. 2023 - Toppits: dé ideale huishoudhulp

Toppits biedt alles dat u nodig heeft in de keuken voor het maken van eten én het behouden van de kwaliteit van voedingsmiddelen. Voor thuis of onderweg zijn de producten van Toppits onmisbaar.
26 jul. 2023 - Duurzaam schoonmaken met Frosch

Op zoek naar schoonmaakmiddelen die naast grondig schoonmaken ook nog eens bijdragen aan een beter milieu en 100% natuurlijk zijn? Dan zijn de schoonmaakmiddelen van Frosch de producten die u zoekt.
11 jul. 2023 - Nieuw: 123schoon huismerk!

Groot nieuws! U kunt nu schoonmaakmiddelen van ons huismerk bestellen! Zo gaat u voor de beste kwaliteit en een nóg lagere prijs. Wij hebben een breed aanbod, van allesreiniger tot ontvetter en meer.
15 jun. 2023 - Zwembadweer! Hoogste tijd voor verkoeling!

Het is schitterend weer! Haal het maximale uit deze warme dagen en zorg dat u heerlijk kunt afkoelen in uw eigen tuin. Bekijk onze zwembadartikelen
12 mei 2023 - Smile! Hoge korting op persoonlijke verzorging

De beste deals voor persoonlijke verzorging: van tandpasta tot shampoo en van scheermesjes tot zonbescherming. Bij ons bestelt u supervoordelige verzorgingsproducten van hoge kwaliteit!
26 apr. 2023 - Koninklijke deals!

Besparen op A-merk vaatwastabletten, wasmiddelen, luiers, scheermesjes of schoonmaakmiddelen? Met onze bulkdeals slaat u in één keer veel in voor een extra lage prijs. Wij hebben onze favoriete aanbiedingen voor u op een rijtje gezet.
19 apr. 2023 - Glanzend schoon voertuig

Kan uw auto, motor, boot, caravan of fiets wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Wij hebben de beste schoonmaakmiddelen voor elk voertuig, voor de scherpste prijs!
4 apr. 2023 - Aangepaste levertijden feestdagen

Rond de feestdagen kan het voorkomen dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor de aangepaste levertijden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
3 apr. 2023 - Maak uw tuin klaar voor de paashaas

Buiten paaseieren verstoppen dit weekend? Zorg dat uw tuin er spic en span uitziet met onze voordelige groene aanslagreinigers, onkruidborstels en meer tuinreinigers. Zelf ook op uw paasbest verschijnen? Bekijk dan onze aanbiedingen op het gebied van persoonlijke verzorging!
3 mrt. 2023 - Last van groene aanslag?

Dit is hét moment om groene aanslag te verwijderen van uw (terras)tegels, muren, potten of tuinmeubelen. Met onze geconcentreerde of kant-en-klare reinigers krijgt u snel resultaat.
9 feb. 2023 - Bespaar op A-merk wasmiddelen

Bij ons profiteert u van superscherpe prijzen op wasmiddelen, dus haal uw favoriete capsules, vloeibaar wasmiddel of wasverzachter in huis. Vandaag besteld, morgen bezorgd!
3 feb. 2023 - Nieuw in ons assortiment: James!

Onze nieuwe reinigers van het Nederlandse merk James zijn bij uitstek geschikt voor het effectief schoonmaken van vloeren en meubelstoffen.
17 jan. 2023 - Een goed begin is het halve werk.

In 2023 goed én effectief schoonmaken? Met onze uitstekende schoonmaakmiddelen en schoonmaakartikelen van A-merken laat u het hele huis stralen. En dat ook nog eens voor de beste prijs!
10 jan. 2023 - Sla nu een jaarvoorraad in!

Wasmiddel en vaatwastabletten: u gaat er altijd sneller doorheen dan u denkt! Sla nu een jaarvoorraad in en laat alles thuisbezorgen. Zo bent u in één keer klaar voor 2023 en bespaart u ook nog eens!