123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Nieuwsbrief

Melding
Aan- of afmelden nieuwsbrief Hieronder kunt u zich aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief, geef uw emailadres in en klik op de desgewenste knop. Bij aanmelden ontvangt u een bevestigingsemail die u dient te bevestigen.


Nieuwsbrief Archief
Nieuwsberichten van 2018:

28 dec. 2018 - Alles voor een schone was

Met de juiste wasmiddelen blijft kleding mooi en beschermt u de oorspronkelijke kleuren. Kies in ons assortiment uit waspoeder, capsules, wasverzachter, vlekverwijderaar en meer voor uw was.
21 dec. 2018 - Vaatwasmiddelen snel thuisbezorgd

Gezellig al die etentjes tijdens de feestdagen! Het enige nadeel is de vieze vaat. Bestel daarom nu afwasmiddel of vaatwastabletten. Ga snel naar ons volledige assortiment vaatwasmiddelen.
11 dec. 2018 - Aangepaste levertijden feestdagen

Bekijk hier wanneer bestellingen rond de feestdagen bezorgd worden. Zo weet u zeker dat u uw bestelling op tijd in huis heeft. Wij wensen u alvast fijne feestdagen!
7 dec. 2018 - Visite? Vloerreiniging!

Tijdens de feestdagen komt er veel visite over de vloer. Heel gezellig natuurlijk, maar dit betekent ook dat de vloer hierna wel een schoonmaakbeurt kan gebruiken. Bekijk nu onze vloerreiniging.
30 nov. 2018 - Houd uw gebit schoon

Pepernoten, chocoladeletters, marsepein... In de aanloop naar Sinterklaas kunt u allerlei lekkers eten. Dit is dan ook dé periode om extra goed te poetsen, spoelen en te flossen met onze gebitsverzorging.
28 nov. 2018 - Drukte bij PostNL

Door het succes van onder andere Black Friday is het enorm druk bij PostNL en kan er mogelijk vertraging in de bezorging ontstaan. De actuele status vindt u op de track en trace pagina van PostNL. De barcode van uw pakket vindt u in onze e-mail met verzendbevestiging of in uw 123schoon account bij "Mijn facturen".
23 nov. 2018 - Geschenksets

De feestdagen komen er weer aan! Heeft u al cadeaus voor iedereen? Zorg dat u er dit jaar op tijd bij bent en bestel nu leuke geschenksets van o.a. Dove, Nivea en Axe.
9 nov. 2018 - Alles voor de badkamer

Wat is er beter dan een ontspannend bad of een warme douche? Ontspannen in een heerlijk schone badkamer natuurlijk! We hebben alle badkamerreiniging voor u op een rijtje gezet.
2 nov. 2018 - Speciale reiniging

Lastige vlekken of oppervlakken? Neem eens een kijkje in ons assortiment met speciale reiniging. Hier vindt u allerlei reinigingsmiddelen voor bijvoorbeeld kauwgom, olievlekken en graffiti.
26 okt. 2018 - Aanlokkelijke haarverzorging

De herfst lijkt nu echt te zijn begonnen. En dat is een zwarte tijd voor uw haar. Regen, wind, storm... uw lokken moeten veel doorstaan. Verzorg uw haar daarom extra goed met onze haarverzorging.
19 okt. 2018 - Altijd handig: allesreiniger

De vloer, het aanrecht of de kastjes schoonmaken? Allesreiniger is altijd handig om in huis te hebben. Zo bent u op bijna elke klus voorbereid. Kies in ons assortiment uit merken als Ajax, Dettol en HG.
12 okt. 2018 - Vuilniszakken in alle maten

Standaard vuilniszakken, vuilniszakken met trekband of fixerband en zelfs geparfumeerde exemplaren... u kunt het allemaal online bestellen. De swirl vuilniszakken zijn verkrijgbaar in allerlei formaten.
5 okt. 2018 - Baby artikelen online

Wist u dat u ook voor uw baby terecht kunt bij 123schoon? Bestel luiers, babydoekjes en babypoeder gemakkelijk online en laat het de volgende dag nog thuisbezorgen. Hoe handig is dat?!
28 sep. 2018 - Bestel toilet- en keukenpapier

Toiletpapier en keukenrollen zijn essentieel in elk huishouden. Laat de aanschaf niet in de papieren lopen en doe de aankoop in grote aantallen via 123schoon.nl. Zo heeft u gelijk een mooie voorraad.
21 sep. 2018 - Douche- en badproducten van populaire merken

Lekker onder de douche of in bad? In ons Douche & Bad assortiment vindt u alles van douchegel en badolie tot shampoo en conditioner. Met populaire merken als Dove, Nivea en Axe.
14 sep. 2018 - Alles voor een schone vaat

De afwas: het is ook niet onze favoriete bezigheid. Maak het u daarom zo makkelijk mogelijk en bestel al uw vaatwasmiddelen eenvoudig online. Tip: koop een grote verpakking en bespaar!
7 sep. 2018 - Alles voor een schoon gebit

U doet het elke dag: uw tanden poetsen. Bestel daarom de beste producten om uw gebit te verzorgen. Tandenborstels, opzetborstels en tandpasta worden allemaal snel bij u thuisbezorgd.
31 aug. 2018 - Wasmiddelen voor de beste wasresultaten

Na de vakantie is er altijd weer een berg was om te doen. Gelukkig hebben wij een ruim assortiment wasmiddelen. Welk wasmiddel gebruikt u voor de machinewas: waspoeder, vloeibaar wasmiddel of capsules?
24 aug. 2018 - Schoonmaakklus? 123schoon heeft alles wat u zoekt

Nieuwe schoonmaakartikelen nodig? Op 123schoon.nl bestelt u alles van afwasborstels en bezems tot hygiënische doekjes en stofdoeken.  Zo vindt u altijd het juiste schoonmaakartikel.
17 aug. 2018 - Alles tegen insecten: pesticiden en vliegenhorren

Bzzz...De tijd van de vliegende insecten is aangebroken. Wespen, muggen en ga zo maar door. Maar maakt u geen zorgen... Op 123schoon vindt u pesticiden en vliegenhorren.
10 aug. 2018 - Badkamer reinigingsmiddelen van 123schoon

Ook alles om de badkamer te reinigen vindt u op 123schoon.nl. Bestel uw badkamer reinigingsmiddelen voor een scherpe prijs en laat uw sanitair weer glanzen!
3 aug. 2018 - Stofzuigerzakken voor alle bekende merken

Op 123schoon.nl bestelt u stofzuigerzakken voor alle bekende merken stofzuigermerken. Miele, Bosch, Philips en nog veel meer opties. Neem een kijkje op de handige overzichtspagina en bestel snel.
27 jul. 2018 - Bestel (zwem)luiers gemakkelijk vanuit huis

Bij 123schoon kunt u gemakkelijk luiers voor uw kleintje bestellen. De luiers worden snel bij u thuisbezorgd. Tip met het warme weer: Pampers Splashers zwemluiers zijn perfect voor het zwembad.
20 jul. 2018 - Barbecuereinigers snel thuisbezorgd

Het is mooi weer en de barbecue maakt overuren! Reinig de roosters en andere onderdelen daarom met de barbecuereinigers van HG. Ook de oven en grill kunnen een goede schoonmaakbeurt krijgen.
13 jul. 2018 - Pak uw koffer in met 123schoon

Heeft u onze vakantie artikelen al gezien? Bijvoorbeeld handige mini's voor persoonlijke verzorging of spray ter bescherming tegen insecten. Zo bent u helemaal klaar om op reis te gaan. Inpakken maar!
6 jul. 2018 - Nieuw: vliegenhorren in alle soorten en maten

Heeft u al gezien dat we nu ook vliegenhorren in ons assortiment hebben? Houd kruipende en vliegende insecten buiten met een hor voor deuren of ramen. In allerlei soorten en maten verkrijgbaar.
29 jun. 2018 - Filters voor uw huishoudelijke apparaten

Houdt uw huishoudelijke apparaten fris en geurvrij met onze filters voor de afzuigkap, koffiemachine, vaatwasser en nog veel meer. Deze apparaten gebruikt u dagelijks en daarom zorgen wij altijd dat u uw filter snel thuis ontvangt.
22 jun. 2018 - Alles om uw tuinmeubilair te onderhouden

Is uw tuinmeubilair al klaar voor de zomer? Op 123schoon.nl vindt u alles om het meubilair te onderhouden. Meubelglans, bijenwas, houtwormmiddel en nog veel meer: neem snel een kijkje bij alle tuinmeubelreinigers.
15 jun. 2018 - Luchtverfrissers in heerlijke geuren

Laat uw huis en auto heerlijk ruiken! Bestel nu een luchtverfrisser met frisse geur. Kies uit diverse sprays en navullingen in geuren waar u blij van wordt.


1 jun. 2018 - Aangepaste levertijden en openingstijden 7 en 8 juni

Bestelt u op 7 of 8 juni bij ons? Houd dan rekening met aangepaste tijden voor de bezorging van uw bestelling en de bereikbaarheid van onze klantenservice. Bekijk de openings- en bezorgtijden hier.


25 mei 2018 - Reken af met ongedierte en nare insecten

Met de pesticiden van 123schoon.nl houdt u uw huis en tuin vrij van ongewenst ongedierte. Ook instecten, zoals muggen en wespen, houdt u op afstand. Bestel snel en geniet van een rustige zomer.


17 mei 2018 - Geef uw haar de allerbeste verzorging met deze producten

Als uw haar maar goed zit! Met de haarproducten van 123schoon.nl komt dat wel goed. Bestel uw shampoo, conditioner, stylingproducten en maskertjes eenvoudig online. 


25 apr. 2018 - Vuilniszakken in alle maten

Bestel uw vuilniszakken voordelig online bij 123schoon.nl. Of u nu een zak zoekt voor uw pedaalemmertje of voor de afvalcontainer van uw bedrijf, bij 123schoon.nl slaagt u altijd!


18 apr. 2018 - Barbecuereinigers van HG

Begin het BBQ seizoen goed met een schone BBQ. De krachtige HG barbecue reinigers verwijderen vuil, vet en etensresten van uw barbecue. Bestel ze nu bij 123schoon.nl!


17 apr. 2018 - Aangepaste levertijden Koningsdag

Rondom de feestdagen in het voorjaar kan het zijn dat uw pakket later wordt bezorgd dan u gewend bent. Klik hier voor alle aangepaste levertijden.


11 apr. 2018 - Scheren en ontharen met mesjes, crème en scheergel

Bent u al klaar voor de lente? Bij 123schoon.nl bestelt u alles voor het scheren & ontharen. Zo kunt u dit voorjaar weer gezien worden!


4 apr. 2018 - Goedkoper stofzuigen met de stofzakken van 123schoon.nl

Bespaar flink op de kosten van uw stofzuigerzakken! De topkwaliteit stofzakken van het 123schoon huismerk zijn er voor bijna elke veelgebruikte stofzuiger! Zo wordt stofzuigen makkelijk én goedkoop.


21 mrt. 2018 - Maak uw tuin lenteklaar met de artikelen van 123schoon.nl

Het is weer lente! Met de tuin artikelen van 123schoon.nl maakt u ook de tuin helemaal klaar voor het mooie weer. Bestel bijvoorbeeld onkruidverwijderaar en alles voor een schoon terras (zonder groene aanslag!).


14 mrt. 2018 - Luiers, doekjes en andere babyartikelen

Ook alles voor de verzorging van uw kleintje bestelt u bij 123schoon.nl eenvoudig en snel. Kies bijvoorbeeld voor babyproducten van Pampers, Zwitsal of Neutral. Deze zachte verzorgingsproducten zijn bij ons extra voordelig.


6 mrt. 2018 - Ook bij 123schoon.nl: toiletpapier en keukenrollen

Wist u dat u ook al uw toilet- en keukenpapier bij 123schoon.nl bestelt? Deze producten wilt u altijd op voorraad hebben! Kies uit bekende merken en handige voordeelverpakkingen. Zowel voor thuis als voor op kantoor vindt u de juiste papierproducten.


23 feb. 2018 - Hygiënische schoonmaakdoekjes

Heeft u weinig tijd om schoon te maken, maar wilt u toch een schoon huis? hygiënische doekjes bieden uitkomst! Deze vochtige wegwerpdoekjes zijn voorzien van een fris reinigingsmiddel. U maakt er supersnel een tafel, kast of ander oppervlak mee schoon. Handig om altijd in huis huis te hebben!


16 feb. 2018 - Wasmiddel capsules maken wassen makkelijker dan ooit

Geen gedoe meer met schepjes of maatbekers; deze alles-in-1 capsules plaatst u direct in de machine. Met wasmiddel capsules voor witte, zwarte of gekleurde was heeft u altijd de juiste dosering. Bestel ze bij 123schoon.nl en maak wassen ook makkelijk.


9 feb. 2018 - Goedkoop stofzuigen met 123schoon.nl

Wist u dat u naast goedkope stofzuigerzakken ook filters, borstels en opzetstukken voor de stofzuiger kunt kopen? Hiermee verdwijnt stof uit elke hoek van het huis! Bij 123schoon.nl bestelt u alles voor uw stofzuiger voor de laagste prijs.


2 feb. 2018 - Speciale reiniging voor lastige vlekken

Ook voor het schoonmaken van lastige vlekken of oppervlakken vindt u bij 123schoon.nl de oplossing. In de groep speciale reiniging vindt u o.a. middelen voor graffiti, kauwgom en cementsluier. Neem een kijkje en reken af met elke vlek.


26 jan. 2018 - Philips en Oral-B opzetborstels voor een schoon gebit

Bestel uw opzetborstels ook bij 123schoon.nl. Bij ons vindt u alle populaire borstels voor Philips en Oral-B elektrische tandenborstels. Natuurlijk voor de beste prijs!
19 jan. 2018 - Haarstyling producten voor een stormbestendig kapsel

Bij 123schoon.nl vindt u haarspray, gel en wax met hold levels tot 12. Dat betekent dat uw haar in weer en wind perfect blijft zitten. Bestel uw haarstyling producten nu en bereid u voor op alle weersomstandigheden.


12 jan. 2018 - Heerlijke bodylotions en handcrèmes voor de droge huid

In de winter kan de huid wel wat extra verzorging gebruiken. Gebruik een goede bodylotion en handcrème en voorkom een droge huid. Bij 123schoon.nl bestelt u body- en handcrème van o.a. Dove, Nivea en Kneipp.


5 jan. 2018 - Stofzuigerzakken voor meer dan 20.000 stofzuigers

Welke stofzuiger u ook heeft, u bestelt de juiste stofzuigerzak voordelig bij 123schoon.nl! Onze stofzakken zorgen voor een schoon huis en zijn goedkoper dan originele zakken. Selecteer uw stofzuiger en bestel snel!